Město zahrad, kašen, věží a barevných balónků...

Říká se mu Hanácké Athény a nachází se na jižním konci Hornomoravského úvalu. Nejmenovaní blogeři z tohoto regionu se přou, že je to nejhezčí (respektive druhé nejhezčí) město na Moravě. Nebudu nikomu z nich stranit, protože ...  

... já jsem jenom nestranný pozorovatel z opačného konce republiky. Nicméně potvrzuji, že i pětihodinová cesta po dálnici D1 z mé rodné Prahy stála za to, abych navštívila tohle moravské město plné zahrad, kašen, věží a dalších krásných věcí ke koukání.

Připouštím, že bych ráda uměla fotit o mnoho lépe. Technika veškerá žádná, vůbec se s tím nemazlím. Namířím aparát na objekt, který mne momentálně zaujal a zmáčknu spoušť. Často mám ve foťáku nahodilou sbírku dosti nesourodých snímků, které však dávají dohromady příběh o tom, co jsem v daném místě zažila.

Tato série vznikla o víkendu 8.6. - 10.6. 2018 v Kroměříži, kam nás pozvala jedna moc fajn ženská, kterou určitě znáte ze zdejšího blogu. Kdo jste tam byli také, berte to jen jako výběr z mnoha a mnoha zážitků očima amatérské fotografky, která si občas potrpí na nepodstatné ale malebné detaily.

 

 

Tak zas někdy příště. :))

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavla Kolářová | pondělí 11.6.2018 22:50 | karma článku: 21,54 | přečteno: 489x