Ohlédnutí za „XXII. antiradary.net Rallysprint Kopná „

Včerejší příjemně strávený den  v okolí Hostýnských a Vizovických vrchů s centrem veškerého dění ve Slušovicích a sledování zápolení Jezdců Poháru ČR v rámci sedmidílného seriálu TIMESEAL Mistrovství České republiky ve sprintrally- „XXII. antiradary.net Rallysprint Kopná „. Jezdci Poháru ČR se svými krásnými plechovými miláčky vždy vyvolávající  vzpomínky na dobu našeho dětství a získávání prvních řidičských zkušeností.  A tak snad jako malé ohlédnutí jim věnuji pár fotografií z jejich sportovního nasazení.

Krásná krajina v okolí Slušovic, Kameňáku, Kopné, Rakové a Hvozdné přivítala celý peloton jezdců rally sprintu a Poháru ČR v rally.

Před samotným startem každého podniku nezbytná kontrola připravenosti a zabezpečení diváků

A po průjezdcu jezdců ze sprintrally, přicházejí na scénu posádky Poháru ČR v rally

V každém sportu je start a cíl a to zápolení vždy najednou rychle skončí na cílové rovince nebo na cílové rampě. A jediné co zbývá ze závodů, je vyhlášení vítězů.  Jsou vítězové podle nejlepších časů průjezdů. Ale vítězové jsou všichni napříš startovním polem, protože do toho šli, zůčastnili se a šli do toho naplno s odhodláním a se srdce. Překonali všechny ty překážky, které jsou s každým sportem spojeny. Nasadili veškeré své síly, aby se mohli hrdě postavit na startovní rampu a být po celodenní dřině štastní při dojezdu do cíle.

A jak hodnotit závodní zápolení jezdů? Jen podle dosažených výsledků? Já myslím, že zdaleka ne. On je mnohdy krásnou vizitkou úspěchů  úsměv a spokojenost. Prostě bejt štastnej.

Co dodat na závěr? Mě osobně mrzí, že jsem nestihl zaznamenat všechny posádky. Rychlostní zkoušky jsou na velkém území a prostě se vše stihnout nedá. A tak se příště, opět na krásné Moravě pokusím o nemožné- zabrat všechny ty srdcaře.

Více fotografií na :
http://pohariste.rajce.idnes.c/Ucast_jezdcu_Poharu_CR_v_rally_na_XXII._antiradary.net_Rallysprint_Kopna_-

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Vrba | neděle 1.6.2014 11:10 | karma článku: 11,40 | přečteno: 534x
  • Další články autora

Pavel Vrba

Moji milí bakaláři,

12.2.2024 v 19:00 | Karma: 17,03

Pavel Vrba

Zima není vůbec nudná, naopak

25.1.2024 v 14:00 | Karma: 14,30

Pavel Vrba

No co no, tak se omluví

22.1.2024 v 8:00 | Karma: 35,65

Pavel Vrba

Podivnosti myšlenek letošní zimy

19.1.2024 v 19:49 | Karma: 15,90