18 zákazů řízení. Neměl by někdo začít pomáhat a chránit?

Tak třikrát do týdne se se dočteme o nepříčetné paní bez řidičáku, která libovolně bourá ostatní auta, ujíždí policistům a vysmívá se všem. Může - má na to totiž papír – papír na hlavu.

Blesk.cz

Nejsem příslušník, soudce ani právník a tak tomu vůbec nerozumím. Paní ohrožuje zdraví a životy, sem tam ji zabaví auto a sem tam odvezou do blázince. Pak ji pustí a ona vesele ohrožuje dál, viz. včerejší článek: http://praha.idnes.cz/zenu-se-zakazy-rizeni-opet-chytili-za-volantem-flv-/praha-zpravy.aspx?c=A140102_164521_praha-zpravy_bur

Nyní ji údajně nemohou auto ani zabavit, neboť ho nechala chytře napsat na přítele. Jako tradičně ji odvezli do psychiatrické léčebny a je otázkou času, kdy se bude prohánět ulicemi dále. Má sice diagnostikovánu nepříčetnost, ohrožuje chodce, jezdí na červenou, ale řešení celé situace je stále bezzubé.

Je-li paní nebezpečný blázen, má být zavřená v léčebně. Není-li blázen, má být zavřená ve vězení, takový je můj názor neodborníka. Je mi fuk, kdo o tom rozhodne, hlavně rychle, zatím nedošlo k zranění, či usmrcení nevinného. Pomáhejte a chraňte!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Kárník | pátek 3.1.2014 10:16 | karma článku: 36,04 | přečteno: 1996x
  • Další články autora

Pavel Kárník

21. srpen - s knedlíkem v krku.

13.9.2017 v 10:36 | Karma: 18,71