Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Karma, kolego kolíňáku! :-)

0 0
možnosti
DG

A pane Kárník, vzhledem k té poznámce o pomáhání a chránění, máte pocit, že za to může policie?

0 0
možnosti
PK

je tam slůvko "někdo"...

0 0
možnosti
PP

Je to těžké, i když byla shledána nepříčetnou (což ale rozhodně není setrvalý stav, tudíž je s podivem, že soud už dávno nenařídil nový posudek), zbavit svéprávnosti ji může jedině soud právě na základě psycho posudku. 

A stejně tak teprve soud, na podnět státního zástupce, může na základě doložených faktů, tedy hlavně toho maření výkonu úředního rozhodnutí, rozhodnout co s ní.

A jelikož máme ještě jednu instituci, kterou ale soudci bůhví proč velice málo využívají, totiž zabezpečovací detenční ústav, kde je jak dozor, tak lékařská péče, tedy vlastně psycho léčebna s ostrahou, nechápu spolu s vámi, co ještě dělá na svobodě.

1 0
možnosti
JD

auto jí být zabaveno může, protože je jím páchán trestný čin...vlastnictví je irelevantní. kdyby to policie udělala pokaždé, když cyjede z domu, jednou jí ta auta dojdou

2 0
možnosti
PP

Prý jen tak nedojdou, neb je dědičkou velkého majetku ;-)

1 0
možnosti
KV

Dřív to bylo jednoduché...  Kdo se nějak vymykal, byl pověšen, upálen, zavřen do blázince či jinak definitivně zneškodněn.  :-/

Dnešní pseudohumanistická společnost má stále stejný problém, který se měsíc za měsícem a rok za rokem jenom stále víc a víc rozšiřuje - a totiž, že CHRÁNÍ všechny ty podivíny, blázny či milovníky - a tak je policie stále STEJNĚ bezradná, zda má či nemá proti nim zasahovat...  :-/

2 0
možnosti
KV

Jen si to vemte - o kom je řeč:  Rodičové, které pořádně neuživí své děti. Milovník koní, který by pořádně neuživil ani jednoho, jich má v ohradě desítky. Stejně tak další a další milovníci psů, koček, ovcí, krav atp. O duhových chlapcích kteří tak rádi demonstrují, že milují svého přítele ani nemluvě! ... :-/ ... v podstatě "nejhůř" jsou na tom squoteři, kteří milují (neprávem) zabraný vybydlený dům. Na ty jsou paragrafy!

0 0
možnosti
JN

J24a66n 52N12o11v60á24k

3. 1. 2014 10:48

Je opravdu s podivem, že návrh na umístění této konkrétní osoby leží na státním zastupitelství podle informací z médií již 3 týdny. Možná by bylo vhodné zvážit trestní oznámení na nekonajícího státního zástupce pro trestné činy zneužití pravomoci úřední osoby a obecné ohrožení. Osobně z tohoto a dalších případů (např. kontrola stánků prodávajících nebezpečnou pyrotechniku) viz http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/prodej-nelegalni-pyrotechniky-policie-je-proti-nemu-udajne-bezbranna.html soudím, že dokud se něco nestane a někdo nebude zraněn, nebo usmrcen, tak se ochrany našeho drahého a ke všemu drahého státu nedočkáme.

2 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2419x
Optimista, který svou šťastnou povahou štve škarohlídy kolem sebe. Milovník knih, tedy těch papírových. A také trochu politik.