Premiér Sobotka - klidná síla české politiky, antiBabiš

To co spousta lidí Sobotkovi vytýká, tj. jeho jistou nevýraznost a neprůbojnost, osobně začínám čím dál tím více kvitovat. Zatím poslední atak svého koaličního partnera ustál s klidem, slušností i noblesou sobě vlastní.  

Často slýchám v souvislosti s osobností Bohuslava Sobotky přívlastky ne moc lichotivé jako např. "srabák", "přizdisráč", "uhýbač" atd. Osobně si ale vážím právě jeho slušnosti, rozvážnosti a po poslední kauze i chytrosti a mazanosti. S noblesou sobě vlastní dokázal bez okázalých gest, výhrůžek a hysterie ustát další z mnoha pokusů svého koaličního partnera, zviditelnit se před blížícími se volbami. To že dokonce odjel do Číny na dlouhodobě plánovanou týdenní cestu s podnikateli, čímž z celé rádoby bezpečnost státu ohrožující, uměle vytvořené kauzy, udělal pouze další z řady trapných výpadů svého koaličního partnera.

https://www.novinky.cz/domaci/406916-sobotka-krize-neni-vazna.html 

https://www.novinky.cz/ekonomika/406911-cinane-investuji-v-cesku-temer-dve-a-pul-miliardy-do-letectvi.html

Pokud s touto klidnou, nehysterickou silou vydrží i nadále čelit jak útokům Babišovým, tak těm hradním, ale i opozičním, má velkou šanci upevnit si svoji pozici ve straně a stranu úspěšně provést jak letošními krajskými volbami, tak se opět ucházet o post premiéra po parlamentních volbách v roce 2017. 

To zda Babiš se svými dlouhými prsty, přes které právě trochu dostal, bude mít i se svým mediálním impériem v zádech, miliardami v kapse a mnoha vlivnými spolubojovníky podnikateli nakonec smůlu, bude záležet hlavně a zejména na nás voličích. 

http://zpravy.e15.cz/domaci/udalosti/navrat-zlute-policie-nechceme-rekl-chovanec-a-ukazal-jancuru-s-kotlebou-1302880

Mnohem více nežli ta oficiální Chovancova reklamní varianta mi zaujala tato také možná varianta...

Do jaké míry se necháme opíjet Babišovými bludy, uplácet jeho koblihami a budeme se tak aktivně podílet na rozšiřování jeho impéria. Přitom to není tak složité, stačí si místo fronty na Babišovu koblihu třeba přečíst něco z jeho minulosti, nebo současnosti.

http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/52406/legenda-o-svatem-andrejovi-reflex-odhaluje-zapomenute-informace-o-babisove-zbohatnuti.html

http://www.reflex.cz/clanek/komentare/63387/biopaliva-jak-si-andrej-babis-prihrava-miliardy-a-skutecna-mafie-v-cesku.html

http://svobodneforum.cz/agrofert-za-babisova-ministrovani-vzkveta-jeho-zisk-loni-stoupl-o-40-na-86-miliardy/

https://www.novinky.cz/domaci/406933-babis-se-v-ceske-televizi-ostre-pohadal-s-moravcem.html

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Holub | neděle 19.6.2016 20:20 | karma článku: 26,03 | přečteno: 1123x