Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Pane Holube, pana Babiše nemám rád a nevolím je. Ale v něčem při této aféře pravdu měl. Prosím zamyslete se:

1. Proboha, takto se dělá reorganizace v jedné z nejdůležitějších částí policie?? Nepřipravá, neprodiskutovaná, tajná, bez informace směrem ke státnímu zastupitelství i k účastníkům. První lehce informativní papír byl dán až na bezpečnostní radě a to prý byly bláboly o to, co smí dělat policejní prezident. Prvním krokem bylo zrušit útvar a prý nové vedení namyslí další dva kroky - no fuj!

2. Premiér Sobotka i ministr Chovanec jsou silně podporováni panem Kalouskem a panem Fialou? Proboha, těmi nejúhlavnějšími nepřáteli ČSSD, kteří celý svůj politický život proti socanům šli. O co jde? Bojí se všichni něčeho???

3. Poznámka nakonec: je velmi podivné, že mlčí komunisté. A ještě divnější je jak mlčí pan prezident, který se jinak vyjadřuje vždy, ke všemu a ihned (nejvíce mně zaujal "celosvětový problém se skupinou Pussy Riot", který ihned řešil). A zde, při rozkladu policie, dlouho nic, prý až dnes.

0 0
možnosti
Foto

I39v38a88n 79M59a37r34e36k

20. 6. 2016 9:40

"Tichá voda břehy mele ? " Mám dojem .že ten vzpomínaný pán něco jiného říká a nakonec je to úplně jinak ;-(

2 0
možnosti
Foto

Bohouškova jediná dovednost v politice je, kadencí kulometu říkat nic. Jestli to vy považujete za noblesu, váš problém.

5 0
možnosti

Začínám pochybovat o významu slova "noblesa". Je na čase tohle slovo zcela vyškrtnout ze slovníku. Noblesní už je zde kdekdo, za noblesou se může skrýt kdeco. Raději upřímného Babiše než ukecaného Sobotku. Ale to je jako se Zemanem. Čím více proti němu pojedou, tím větší podporu lidí ve volbách bude mít.

2 0
možnosti
Foto

To pochybujte, protože u Babiše jí určitě nenajdete. "Všeci kradnú", jen on ne.

1 0
možnosti
JZ

V žádném případě nejsem zastáncem p. Babiše a mám k němu řadu výhrad . Měl jste zdůraznit , kterého Sobotku máte na mysli . Někdo by si mohl myslet , že premiéra !

5 0
možnosti

Sobotka premiérem po příštích volbách? Tak to tedy určitě ne. Hádám, že ČSSD skončí někde s 12-15% a vyhraje s výrazným náskokem ANO s nějakými 35%. Pak si také myslím, že další strany napříč politickým spektrem se spojí v jakési velké "opoziční smlouvě" zahrnující ČSSD, ODS, TOP09 a možná ještě někdo další, právě proto aby se premiérem nestal Babiš a vládu nesestavovala ANO. Že ale z takového účelového spojení nevzejde nic dobrého a bude to jenom další "sňatek z rozumu" stran s ještě víc protichůdnými zájmy než je tato vláda, je nasnadě. Otázkou je jak z tohoto ven, další a další volby opakovaně nic neřeší a většinový systém v naší zemi by byl hodně odvážný experiment, když si představím co by zde prováděla vláda jedné strany v podání třeba takové ODS, TOP09 a pravděpodobně i ANO:-(

4 0
možnosti
LN

..problém je v tom...že kdyby sobotka nebyl tak slušný...já bych řekl spíš...ušlápnutý...tak by si bureš zdaleka tolik vyskakovat nemohl....

1 3
možnosti
RJ

R64a59d54e52k 48J17a35r74o73š

19. 6. 2016 21:23

No uvidíme, Babiš zřejmě zaměňuje slušnost za slabost, a teď je na Bohouškovi, aby dokázal, že tomu tak není.

0 1
možnosti
KC

Připusťme, že pan Sobotka je klidný a slušný. Přesto je na premiéra nevýrazný. Předsedu vlády si představuju jako iniciativního, inspirativního a ofenzivního politika, který promýšlí, připravuje a prosazuje vnitřní i zahraniční politiku státu. Tak se pan Sobotka nechová, je spíše pasivní a submisivní.

8 0
možnosti
RJ

R24a64d61e95k 27J57a19r75o94š

19. 6. 2016 20:54

Já jsem tedy pravičák každým coulem, ale Bohuslav Sobotka mi osobně až tak moc nevadí. Je to rozhodně slušný člověk, jehož vládu celkem jakžtakž snesu...

0 4
možnosti
MT

Asi tak. Z politiků které bych nikdy nevolil, má můj největší respekt:-)

1 1
možnosti
ZK
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2799x
Krásný den, více o mě, mých názorech, vážně i nevážně mj. na https://www.facebook.com/pavel.holub.716

Seznam rubrik