Šup s babou do pytla

Zaznamenal jsem zprávu že v Bruseli, té kosmopolitní Mecce všeho evropského dobra, pokřikují přivandrovalí ručníkáři povalující se v kavárničkách sprosťárny na bílé holky co chodí oblečené jak je v kraji zvykem. Také jsem zahlédl jakéhosi fousatého fanatického pomatence s plnovousem jak s planoucím okem sliboval, že až oni to tu vezmou do ruky, budou chodit zabalené v pytlu i naše baby. Věříci či nevěřící, "vsjo rovno".

Pěkné dětičky, že?

Člověk se té jejich drzosti a roztahovačnosti nestačí divit. S rizikem toho, že mi zase nějaký multikulturní pomatenec přidělí nálepku xenofoba prohlašuji, že jenom sklízíme ovoce které jsme zaseli. V rámci politické korektnosti, což je v podstatě propagandistická deformace, vyklízíme prostor všem možným i nemožným mnohdy i nenormálním menšinám. Tento stav mnohdy přerůstá do myšlenkové tyranie vůči normální většině. Svého času napsal známý publicista Benjamin Kuras: „Těch menšin si dokážeme navymýšlet tolik, až z nich uděláme privilegovanou většinu a z normální většiny znevýhodněnou menšinu".

Myslím, že nastal čas odkázat ty netolerantní příznivce netolerantního náboženství do krajů, kde mohou své ženy kamenovat či polévat kyselinou jak je jim libo. U nás v Evropě na to nejsme zvyklí. Je čas odhodit falešné heslo multikulturnosti a říci jim, že pokud zde chtějí žít pak  přijmou pravidla hry. Tak jako je přijímáme byť jako turisté my u nich.

Dovoluji si připomenout  závěrečná slova nizozemského politika Geerta Wilderse z přednášky z 25.9.2009 v hotelu Four Seasons v New Yorku s názvem Evropa tu za dvě generace už nebude.

Teď není čas učit se poddávat se nepříteli, usmiřovat si jej, kapitulovat, skládat zbraně nebo ustupovat. Není vhodná doba na rady pana Chamberlaina. Je doba učit se od pana Churchilla a připomenout si jeho slova z roku 1942: “Nikdy neustupujte, nikdy, nikdy, nikdy, nikdy, v maličkostech ani velkých věcech, o kus ani o kousek, ledaže byste ustoupili cti a dobrému mravu. Nikdy neustupujte před nátlakem, nikdy se nepoddejte zdánlivě zdrcující převaze nepřítele.“

A to je asi ta nejlepší rada všem evropským politikům kteří mají plnou hubu tolerance a multikulturality.

Nejlepší reakci k oné zprávě jsem zaznamenal na FB od jednoho mého přítele. Napsal. "Takže pro případ, že by mou krásnou vlast chtěl někdo mršit ( v originále byl použit mnohem expresívnější výrok) podobnými nápady. Který muslimák by chtěl tohle zavést v České republice, osobně mu přijdu rozflákat čuňu. U sebe v Arabáčlandu ať si zavádějí, co chtějí, ale tady to dělat prostě nebudou. NE-BU-DOU!"

Protože naše holky si do pytla balit nenecháme, že pánové? Protože jinak dopadneme jako tento pán na obrázku, který řeší problém: První z leva je moje žena,vedle je tchýně, vedle ní moje sestra a napravo je myslím ,švagrová a potom moje matka… Počkej, ne, ta nalevo je tchýně uprostřed moje žena a napravo je vlastně moje matka... Ale houby, teď si vzpomínám že tam taky byla moje dcera, tak ta asi bude ta první zleva a švagrová tam nebyla...??  Do zadele !!!!!!!

A protože jsem lenivý dělat nové uvolňováky, opakuji ty od minulého blogu.

Když se řekne - vietnamská čeština:
http://www.paulczynski.cz/kdyz-se-rekne-vietnamska-cestina.html

Foto dne - krása plážového volejbalu:
http://www.paulczynski.cz/foto-dne--krasa-plazoveho-volejbalu.html

Fórek dne - pravda o pivu:
http://www.paulczynski.cz/neco-o-pivu.html

Autor: Petr Paulczynski | úterý 7.8.2012 11:40 | karma článku: 44,59 | přečteno: 9334x