Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

martini pink

11. 8. 2012 21:19
Stvavy clanek

oslavujici Wilderse.

Nejste schopen jakkoli rozlisit ucteni nabozenske svobody ( burky) a bezproblemovy turismus od jednotlivych pripadu (radikalniho) islamismu, hazite vsechny do jednoho pytle, strasne pausalizujete.

Araby posilate pryc a dokladate hruzou ze zahalenych zen. Ujistuji vas, ze tyto rodiny nejezdi do Evropy zavadet sve zvyky, ale utracet sve penize, za zdravotnim osetrenim, nakupy a ani ve snu nepomysli na to, aby se do Evropy stehovaly natrvalo. Radi se vraceji. Jejich kupni sila je tu prinosem.

Vyplodil jste tak stvavy clanek a presvedcil me, ze prave lidi jako vy hraji na nejnizsi pudy a produkuji v lidech nenavist.Rv

1 0
možnosti
Z

zdenek.novotny

13. 8. 2012 15:04
Re: Stvavy clanek

Nezdá se vám, že zaměňujete příčinu za důsledek? Jiná situace by byla, kdyby se islámští představitelé a duchovní distancovali od militantních extrémistů a extrémistických organizací a skupin, v Belgii jmenovitě od Sharia4Belgium. Kdyby se zřekli všech těch extrémistů a extrémistických hnutí, které vy nazýváte "jednotlivými radikálními islamisty", kdyby je označil za nemuslimy a zločince porušující šaríu, Jenže s výjimkou hrstky minoritních islámských organizací v neislámských státech to islámští představitelé ve světě neudělali.

Víte co to potom je, chtít po nás, abychom my nemuslimové rozlišovali v islámském světě něco, co sám islám a islámský svět odlišit nechce? To je chucpe!

4 0
možnosti
.

.koulehranatá.

10. 8. 2012 10:06
karma

R^

1 0
možnosti
PCZK

Pic Club za kopějku

9. 8. 2012 20:35
Ktere verouce jste dnes nejbliz, Paulcxynski?

Sverte se, nic za to nedate.;-D

2 0
možnosti
H

habit-.!..

10. 8. 2012 9:38
Re: Ktere verouce jste dnes nejbliz, Paulcxynski?

... líbí se mi, že vaše příspěvky jsou vždy k věci... akorát nikdy nevím k jaké...

2 0
možnosti
JA

jiand38

8. 8. 2012 14:48
Co se do nich všichni tak obouváte,

vždyť to ty holky nemají lehké. Když se mají držet koránu kde jim ten jejich pedofilní guru přikazuje: "A řekni věřícím ženám, aby cudně klopily zrak a střežily svá pohlaví a nedávaly na odiv své ozdoby kromě těch, jež jsou viditelné. A nechť spustí závoje své na ňadra svá. A nechť ukazují své ozdoby jedině svým manželům nebo otcům nebo tchánům nebo synům nebo synům svých manželů nebo bratřím nebo synům svých bratří či sester anebo jejich ženám anebo těm, jimž vládne jejich pravice, nebo služebníkům, kteří nemají chtíče, anebo chlapcům, kteří nemají pojem o nahotě žen".

Než oběhnou celou rodinu i se švagrama, bratrama tak to potěš pánbů...tedy vlastně Alláh. ;-D

0 0
možnosti
U

user1133

9. 8. 2012 9:29
Re: Co se do nich všichni tak obouváte,

Ať si žijí jak chtějí, to jim vůbec neberu, protože takoví jasánkové jako vy o tom jak ty ženy doopravdy žijí ví kulové a zase tak špatně jak vám to připadá se nemají. Jiný kraj jiný mrav. Co mě ale neskutečně vytáčí jsou jejich pokusy o integraci do evropské kutury. Jejich postoj je takový, že žít dle evropských hodnot nechtějí, ale nějací bio-eko-multikutli-pravdoláskaři z Bruselu jim stále foukají do čoko díry.

2 0
možnosti
VC

Velkej chytrak

8. 8. 2012 9:44
no konečně

jste napsal něco smysluplného - nezbývá než souhlasit a dát karmu R^

3 0
možnosti
VN

naroznej

8. 8. 2012 8:48
Tento blog není nic jiného

než podněcování a šíření nenávisti.

Já rozděluji lidi na dvě velké skupiny. Na slušné a na zmetky. Lhostejno na tom , ke kterému náboženství či etnické skupině patří. Jenže to bychom nemohli být my Češi , abychom nehledali vyníky svých vlastních  problémů někde jinde. Takže za něco můžou Cikáni , za něco muslimové a úplně  za všechno negativní může EU.

2 0
možnosti
MI

Martinigue

8. 8. 2012 8:51
Re: Tento blog není nic jiného

Váš příspěvek je natolik mimo, že není třeba ho jakkoli komentovat, jen mne zajímá - co je to "vyník"? Rád se přiučím ..

8 0
možnosti
D

dar.p

8. 8. 2012 7:29
Vtipný blog.

tohle se Vám povedlo.

0 0
možnosti
OK

AREDAK

7. 8. 2012 23:01
Trochu se to rozplizlo,

proto bych si dovolil celý problém stručně shrnout. Evropská kultura má svoji historii,tradice,  zvyky, obyčeje, pravidla zákony. Nevím o tom, že by někdo zval příslušníky jiných kultur do tohoto společenství. Pokud ale přišli nezvaní, a byli přijati, ať respektují evropské zvyky, ..., zákony. Jsou zde jenom hosté. Tak ať se jako hosté chovají, nebo ať se vrátí odkud přišli Jestli chtějí mešity, ať si je staví doma. Ale moc se bojím, že důsledky tolerance pod vlivem keců u multikulturní společností zašly tak daleko, že situace se bude jenom zhoršovat. Bojím se o Evropu a potažmo o moje děti a vnuky.

7 0
možnosti
JB

Jan Borovička

8. 8. 2012 0:02
Re: Trochu se to rozplizlo,

Turci tu nejsou náhodou - Němci si je pozvali, u nás nejsou náhodou Vietnamci... ehm...

0 0
možnosti
PZ

překladatel do reality

7. 8. 2012 22:57
Hassane, proč vás jako "ateistu" tohle tolik popouzí?

Jako "ateista" byste měl velmi dobře vědět, co se s vámi, jako synem muslimského otce stane, pokud se dostanete pod jurisdikci islámského soudu. Co vy máte s tím náboženstvím jako "ateista" společného, že se za něj tak (a jako obvykle u vás demagogicky) derete?

0 0
možnosti
VH

http://hassan.blog.idnes.cz/

8. 8. 2012 0:37
Re: Hassane, proč vás jako

Súfisté mi kdysi zachránili život, proto na ně nedám dopustit ani je nenechám házet do jednoho pytle s fanatiky.

Dobrou noc!

0 0
možnosti
AK

Alka.24

7. 8. 2012 21:41
Když

jsem byla minulý rok v Abu Dhabí v mešitě a oblékla si černý ohoz, tak jsem měla obavu, aby mi manžel poznal, když to měly všechny ženy na sobě. Šel jiným vchodem, ale žádnej mundůr nedostal8-o. No to byla tedy spravedlnost. A jak to tam tak organizovali, fakt jsem si připadala jak občan "druhý kategorie". Jednu výhodu to mělo, fakt nejsou vidět žádný špíčky;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.