Paroubek mi radí: Hlasujte pro jistotu

Ta rada je dobrá. Jenom nevím, proč ji doprovází vlastní podobenkou. Možná chce naznačit, že tou jistotou má být on and his masters boys, jak by řekla ta agentura co mu ty věci vymýšlí. A mimochodem vymýšlí mu to dobře. Protože cílovou skupinou jsou ti, co moc nepřemýšlí. Těm kterým stačí jedno prvoplánové heslo: JISTOTA. A k tomu něco jednoduchého.

Hlasujte pro jistotuPavouk

Tak třeba : Už žádné výpovědi bez udání důvodu. Poslyšte jeden příběh. Přišel člověk, kterému končilo povolení k pobytu. Kvalifikace nulová. Znalost jazyka více než chabá. Potřeboval zaměstnat. Zaměstnavatel potřeboval člověka na práci, kterou VŠICHNI kdo přišli z pracáku s úžasnými výmluvami na to a ono odmítli. Zaměstnavatel i onen pracovník byli asi tak tři dny spokojeni. Poté se u pracovníka začala vyvíjet kulturní odlišnost. Buď nerosumelašésky, nebo se zašil a nebyl k nalezení. Po pracovišti se pohyboval valčíkovým krokem s rukama v kapsách. Namísto přidělených prací šel a vykonával jiné, které se mu zdály přijatelnější. Protože šlo o práce ve venkovním prostředí např. úklid sněhu, přestože byl vybaven teplým oděvem, ušankou, rukavicemi a teplými botami, když začalo padat, přišel do kanceláře mistra, stoupl si k oknu a povídá: péknesnezí. A na  dotaz proč neodmetá, pravil: mószima. Abych to zkrátil. Vyletěl. A takovýmhle lumenům byste pánové z Lidového domu slibovali jistotu? Nebo si myslíte, že zaměstnavatel vyhodí bez udání důvodu někoho kdo maká? Strčte si takové heslo za klobouk.

P.S. A co má hergot toto téma společného s volbami do Europarlamentu mi uniká. Ale nakonec - poplatky s krajskými volbami také nesouvisely a jak byly účinné. Já zapomněl, že volič Jyrky aspol. potřebuje  pouze útok na druhou signální. Jako Pavlovovi psi. Zazvonilo se a už slintali.

Tak já pro jistotu hlásím. Takové jistoty mi mohou být ukradené. Mé představy o jistotách jsou jiné. A doufám, že nás bude co nejvíc.

Doporučuji noční článek
http://paulczynski.blog.idnes.cz/c/83225/Kam-ma-jit-EU-Do.html

A kterak socani v Brně hospodaří
http://www.paulczynski.cz/neni-to-vyhazovani-penez.html

A když už jsme u eurovoleb tak zde jeden hlas lyrický
http://www.paulczynski.cz/ludra-z-lisabonu-skreky-kosmicke.html

A jedna policejní hádanka
http://www.paulczynski.cz/copak-to-asi-je.html

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Paulczynski | úterý 12.5.2009 7:00 | karma článku: 31,90 | přečteno: 1507x