Brno znovu zteplá aneb kdo je homofob?

Tím, že Brno zteplá nemyslím však příchod teplé brázdy v meteorologickém smyslu. Myslím na to, že znovu po dvou letech v sobotu 26/6 bude  pořádán ztřeštěný barevný průvod minority, která si v multikulti newspeaku říká gayové, ale v hovorové řeči stejně sami používají pro svou komunitu výraz teplí. Prý vyrazí do štatlu a budou nám předvádět, že jsou normální. S rizikem opětovného nařčení z homofobie prohlašuji zodpovědně. Milí teplí. Vůbec mi nevadí co spolu děláte, já a většina populace to dělají taky, i když ta většina na principu on-ona, nikoliv on-on či ona-ona. Jen mladí nezkušení pubescenti používají metodu  já a já.

Ale všichni ti "většinoví" to dělají ve své intimitě a nelezou to deklarovat na ulici. A lezou-li, zadělávají si na průšvih. Protože ne všichni se spokojí napsáním blogu. Protože už je ohlášena protiakce "vyhlášeného" Národního odporu, což jsou většinově individua takového typu, že potkat je v noci v parku, zahodíte peněženku a vezmete "roha".

Před dalším čtením je třeba podstoupit malé terminologické školení vypůjčené od D-Fense, abyste se zorientovali. Teploušovi se také říkalo homosexuál? Nejsem si jist, zda teď není  podle vzoru cikán-róm povoleno už jen gay. Takže existují gayové a heteráci, případně heteruny. Kromě tohoto dělení společnosti ještě existují duhoví lidé a homofobové. Duhoví lidé jsou všichni gayové a taky ty heteráči a heteruny, co jim připadá tuze  normální, když dva se dva chlapi na ulici cicmají a vrtí prdelkama a mají pěkné barevné oblečky z nichž tu či onde vykukují nějaké kusy holého něčeho. Duhoví lidé uznávají diverzitu a jsou to ti správní, dá se s nimi počítat při podpoře požadavků gayů. Neduhoví lidé jsou zlí, homofobní, jsou to klerikálové, fanatici a pozor! - jsou to také náckové a fašisti, protože to gayům komplikují.

Tak tihle všichni se asi potkají v sobotu v Brně na jednom prostoru. Protože už ohlásili svoji protiakci také zastánci normální rodiny. A těch prý budou stovky.

Tak to máme Několik desítek teplých v rámci propagandistické akce Queer  Parade, k těm se obvykle přidávají zelení, minule dokonce dorazila sama Džamila, pak pár stovek vyholených svalnatců potetovaných jako domorodci na Samoa, a nakonec Mladí křesťanští demokraté ve spolupráci s Hnutím Pro život.

A protože si myslím, že deklarování sexuální orientace na náměstí je jenom obyčejnou provokací, dostane se mi asi opět přídomku homofob. A tak mám ten problém. Jsem-li homofob, je to něco degradujícícho? Je to nadávka? Mám se za to stydět?

Slovník cizích slov o výrazu homofob říká: strach či odpor vůči stejnopohlavně eroticky zaměřeným osobám nebo z myšlenky o vlastním homosexualním erotickém zaměření. Podle teorií, které tento pojem zavedly, je nezřídka obrannou reakcí ega v rámci potlačení těchto složek ve vlastním cítění.

Tuto definici do slovníku musel protlačit někdo teplý, protože jsem-li homofob, pak to rozhodně není obranná reakce proti vlastnímu teploušství.

Nebo jsem snad homofob proto, že nehodlám  veřejně zajásat nad i institucemi jako registrované partnerství nebo adopce dětí homosexuály?

A proto jsem k tématu vyrobil novou anketu:
http://www.paulczynski.cz/anketa.html

A odkaz na včerejší brněnské zastupitelstvo:
http://www.paulczynski.cz/zmb--on-line21.html

A obvyklá porce uvolňováků:

Když se řekne - chudák Ken:
http://www.paulczynski.cz/36208.html

Foto dne - jak jsme čekali na žraloky:
http://www.paulczynski.cz/foto-dne--bacha-zezadu.html

Fórek dne - to je idiotů...:
http://www.paulczynski.cz/dalsi-parkujici-idiot3.html

A na závěr hláška z diskuze  o ČT pod mým blogem o poplatcích:
...ale chlapci, za ty peníze máme přece s ČT ten "informační náskok".... a to už stojí za to!!??
Já např. téměř denně hned po zprávách na ČT přepnu na zprávy na Nově...... a skutečně ten náskok 30 min. tam skutečně je......

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Paulczynski | středa 23.6.2010 8:30 | karma článku: 38,27 | přečteno: 6985x