Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

mak63

28. 6. 2010 0:10
gay parade v brne

Prokousal jsem se celou diskuzi pod blogem o gay parádě v Brne a nezbývá, podle převazujicich ohlasu tady, nez konstatovat, ze ceska spolecnost je stale tak trochu homofobni. I kdyz se tvari ze neni, je to tak. Lidem proste vadej chlapi co vrtej zadkama a zensky, co si vzajemne strkaj jazyky do hlavy. Lidem proste vadej lidi, co se vymykaji, co dokazou lehce provokovat, co se dokazou bavit a co se take dokazou zasadit o sva prava. Pokud to nekterym lidem vadi, vc. autora blogu, nemusi se na podobne akce soustredit, zucastnovat se jich nebo je glosovat. Tvrdit na základe logickych pozadavku napr. na registrovane partnerstvi (uz kvuli dedictvi, peci v nemoci a podobne) ze jsem diskriminovany - jak pise autor - je opravdu, nezlobte se na me, hloupost. Taky nechapu party vozralejch chlapu, kteri pri ceste zpet z fotbalu vochcavaj skoro kazdej roh na ceste domu. Ale maj radi fotbal a pivo, tak to proste sem tam daj.... Nejcejtim se ale jejich chovani diskriminovanej - proste ho toleruju

0 0
možnosti
J

Jan.Pracka

28. 6. 2010 23:13
Re: gay parade v brne

Já homofobní jsem a nestydím se za to.

0 0
možnosti
MVK

aadler

27. 6. 2010 19:49
Jsem a zustanu hetero,

a je to moje soukroma a intimni zalezitost. Pokud je nekdo homo a je to taky jeho soukroma zalezitost, pro mne je to o.k. Jenze pokud ma nekdo potrebu exhibovat na namestich svoji uchylnou sexualni orientaci (ze diagnosa zmizela z ICD i DSM neznamena, ze se nejedna o uchylku ve volbe objektu), je zle.  A jak uz tu nekdo v diskusi pravil, priste budou pochodovat pedofilove, sadiste, nekrofilove, zoofilove, ovce a hodiny... proste dalsi pripady odlisne volby objektu.

Ale tady uz nejde o homosexualitu; tady jde o homosexualni exhibicionismus. Cilem nejsou stejna prava; cilem je vytriskat prava, ktera jsou pro majoritu nedostupna. Az budou homos rodit deti, budou chtit jezdit v tramvaji zadarmo. Musime to chapat; odchylni jedinci jsou szirani pocity menecennosti, a jedinou moznou obranou je prefouknute vytrubovani jejich skvele vyjimecnosti.

Jenze spolecnost si bude muset vybrat, bud tedy rovna prava pro gaye a nekrofily, anebo rozdeleni na normalni versus nenormalni volbu objektu.

0 0
možnosti
J

Jan.Pracka

28. 6. 2010 23:17
Re: Jsem a zustanu hetero,

Nemohu si pomoci ale pro mne jsou teplouši prasata.

0 0
možnosti
M

Mistiaen

27. 6. 2010 17:23
O co další menšiny, ty nemají nárok ???

Myslím tím třeba chlapy (ale i pár žen), kteří si dovedou představit život s více partnery - tedy mnohoženství nebo mnohomužství. Také tím nikomu neubližují, prostě jsou tak založení, ale legálně to zde v ČR = NELZE. Ne, že bych to chtěla legalizovat, ale tato menšina, která by ev. souhlasila s mnohoženstvím/mužstvím mi připadá "normálnější" než homosexuálové (a hlavně ti, co se ukazují na těch náměstích v divných oblečcích a chtějí po nás, abychom jim přiznali, že jsou jako MY = ale to NEJSOU!!!!!!!!!). Autor v blogu píše, že jej mohou nazvat homofobem.... To já o sobě klidně napíšu, že jsem RASISTKA (na teplouše). Hlavně na ty, co lezou v oblečcích na náměstí a vrtí zadky. Chtěla bych vidět Policii, co by dělala, pokud by se na náměstí sešli ti, co chtějí mnohoženství a manifestovali to podobně, jako homouši. Určitě by je fofrem. rozehnali. A přitom je to něco rozhodně normálnějšího. 8-o

0 0
možnosti
L

liason

26. 6. 2010 20:35
No, já nemám nic proti veřejným akcím

různých zájmových a společenských skupin, ale nešlo by to bez ukazování holých zadků? Nepovažuji se za žádného puritána, ale nepatřím k těm, kteří musí za každou cenu ukazovat svou sex.orientaci, potažmo sexualitu vůbec, na veřejnosti........trochu cudnosti, soudnosti a lehkého studu by moderní společnosti vůbec neuškodilo;-)

0 0
možnosti
MM

Úplně obyčejný

24. 6. 2010 18:11
Souhlasím s autorem.

R^

0 0
možnosti
P

petr_stajm

24. 6. 2010 18:27
Re: Souhlasím s autorem.

Ja s nim nesouhlasim. Rv

0 0
možnosti
SH0

sir Humphrey 007

24. 6. 2010 11:24
Homosexualita je zvýhodňovaná úchylka

0 0
možnosti
L

Lanta2004.

24. 6. 2010 12:00
Re: Homosexualita je zvýhodňovaná úchylka

Tak nadpis jsi zvládnul na jedničku a teď prosím ten obsah.Čím konkrétně?

0 0
možnosti

Ormir

24. 6. 2010 7:52
Co nutí 4% veřejně demostrovat svoji sexualitu ?

Já jsem heterosexuál a takové puzení veřejně vystavovat zadek (ani předek) nemám. Bylo by mě hanba obtěžovat takovouto perverznosti okolí. Oni to asi cítí jinak.

Gayparade na americký způsob (nechutné-jen pro otrlé 18+)

http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008;-€Rv

0 0
možnosti
P

petr_stajm

24. 6. 2010 18:31
Re: Co nutí 4% veřejně demostrovat svoji sexualitu ?

Doufam, ze na verjnych plazich jste radne oblecen podle spolecenskych norem. Zadne obnazovani a obtezovani ostatnich lidi.

0 0
možnosti
J

Jan.Pracka

23. 6. 2010 21:56
Nemám čas na dlouhé komentáře,

tak se omezím na konstatování že je to hnus, dva chlapi souložící na zadnici a ten smrad při tom si nechci ani představovat. Normální to rozhodně není. Je to obyčejné uchyláctví.

0 0
možnosti
L

Lanta2004.

23. 6. 2010 22:13
Re: Nemám čas na dlouhé komentáře,

No možná jste měl ten krátký čas,který máte věnovat spíše přemýšlení.Zaprvé anální styk není zdaleka jedinou možností jak praktikovat homosexuální styk ,zadruhé anální styk provozují nezřídka i heterosexuálové a hodně se to některým líbí a zatřetí zdaleka ne každej kdo provozuje anál je dobytek. Asi vám to bude připadat divné,ale jsou lidé,kteří se před stykem dokážou i umýt:-P

0 0
možnosti
S

Semper_TD

23. 6. 2010 20:45
pochod PROTI homosexuálům a jejich zvýhodnování režimem

http://www.mladikd.cz/view.php?cisloclanku=2010060801

Kdo můžete, přijdte  a ukažte, že Brno není žumpa ČR

!

0 0
možnosti
L

Lanta2004.

23. 6. 2010 21:27
Re: pochod PROTI homosexuálům a jejich zvýhodnování režimem

Akce a petice proti domnělému zvýhodnování homosexuálů (mimochodem dočkám se konečně jasné a srozumitelné konkrétní informace v čem jsou homosexuálové zvýhodnění oproti majoritě? - asi ne,zato keců o tom,že se tak děje je tu pokaždé plno:-/) si dělejte a pořádejte jak je vám libo - na to máte demokratické právo.

Nicméně pokud z vaší strany dojde k projevům fyzického násilí vůči homosexuálům či k podněcování k fyzickému násilí vůči této skupině osob,pak tou žumpou bez debat budete a nejen ti z vás,kteří jsou z Brna,ale naprosto všichni:-/

0 0
možnosti
MR

iluminat

23. 6. 2010 20:33
S temi jmeny je to stejne sranda gay- vesely

a african-american, tech je malo, napriklad Obama, matka americanka otec african. Romove- tech taky malo, ostatni vcetne romu jsou cikani. My uz taky nejsme arijci, nejak to jmeno Ada pospinil.

A pravda, homo nebo hetero, at si to kazdej dela za zavrenymy dvermi. Proc s tim vopruzovat ostatni? Zvlaste kdyz nas to vubec, ale vubec nezajima s kym lezete do postele?:-P

0 0
možnosti
KP

KRUTÁ PRAVDA

23. 6. 2010 20:43
Re: S temi jmeny je to stejne sranda gay- vesely

pokud tím "my" myslíte čechy, tak prosím o vysvětlení kde jste vzal, že nejsme árijci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3093x
Postřehy z politiky a života.