Pohádky o dezinformacích od jihlavského primátora Ryšky

Tož jsem si oddechl. Tak už nejsem sám v očích primátora Ryšky, který mě nazval v souvislosti mé ostré kritiky o hospodaření Jihlavy dezinformátorem, už jsou dezinformátoři i tři bývalí primátoři.

Tož jsem si oddechl. Tak už nejsem sám v očích primátora Ryšky, který mě nazval v souvislosti mé ostré kritiky o hospodaření Jihlavy dezinformátorem, viz můj článek v Jihlavských listech ze dne 5.9.2023 pod názvem „Začala ekonomická sebevražda Jihlavy“, ale spolu se mnou sdílejí tento názor většinově, no hádejte kdo? Nikdo menší, než bývalí tři (!) primátoři Jihlavy.

Jak je to možné?

To tedy tito bývalí primátoři jsou dle současného primátora Ryšky také dezinformátoři? Nebo nějací lidé druhé kategorie? Nezašel pan Ryška trošku daleko? Co si to tento člověk v barvách ODS vlastně dovoluje? O čem to svědčí? Tito pánové reagovali tím samým zjištěním a v podstatě i závěrem, které jsem já popsal před měsícem. Že to prostě dopadne blbě.

Takže pane Výborný, pane Hinku a pane Chloupku, vítejte na palubě dezinformační scény v Jihlavě.

Můžete být spolu se mnou ale klidní, protože v naší české kotlině se stalo pravidlem, že co je dnes dezinformace, to bude za pár týdnů či měsíců zcela relevantní pravdivá informace.

Panu současnému primátorovi Ryškovi jeden vzkaz – trocha pokory i nedehonestace svých politických protivníků by vás v očích občanů Jihlavy možná pozvedla do role oblíbeného komunálního politika. Vy ale děláte pravý opak. Bohužel. 

https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/multifunkcni-arena-jihlava-politici-horacky-zimni-stadion.A231005_752537_jihlava-zpravy_evs

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Paulát | čtvrtek 12.10.2023 0:51 | karma článku: 0 | přečteno: 13x