Je Zeman inteligentní anebo je to jen mediální manipulace?

Příznivci Miloše Zemana si pochvalují tzv. bonmoty svého kandidáta. Věty, které zní asi takto: Vážený pane, kdybych byl neslušný, tak bych vás nazval debilem, ale protože neslušný nejsem, tak to neučiním.

Takovéto věty považují příznivci Miloše Zemana za skvělé a zábavné a svého kandidáta za vynikajícího diskutéra. Mnohokrát Zeman označil novináře za pitomce, za žumpu nebo idioty. Jaké to překvapení, že titíž novináři, kteří tolikrát byli uráženi, jsou najednou v situaci, kdy je Zeman potřebuje. Najednou ve skutečně demokratickém souboji, kde voliči rozhodují o osudu kandidáta, je Zeman v situaci, kdy by se mu ta media hodila.

Slovenský deník SME přirovnal Zemana k Mečiarovi.  A jak na to reaguje Zeman? Rozhodne se, že už nebude poskytovat žádné rozhovory slovenským novinářům. To je trest? Ano, Zeman je podivín – dokáže se potrestat sám. A za pár dní si bude stěžovat, že slovenská media mu nejsou nakloněna. Co dodat.

Dokážete si představit, že Obama by řekl, že už německým novinám nebude dávat rozhovory, protože jeden německý novinář o něm psal negativně? A co na to Bobošíková? Ta by to chtěla mít jako v Rusku. Když o hlavě státu bude někdo psát negativně, tak bude potrestán dle trestního zákoníku.

Nezapomeňme také, že v době opoziční smlouvy Klaus, Zeman a Bobošíková se pokoušeli ovládnout Českou televizi. Tito tři polici opravdu demokraty nejsou a mají k Moskvě blíž, než přiznávají. Jeden se tváří jako levičák a druhý jako pravičák. Ale pozor: je to jenom hra pro voliče – Klaus a Zeman se dohodnou vždy na úkor práva a spravedlnosti! A Bobošíková vždy ráda pomůže. 

Autor: Miroslav Patočka | pondělí 14.1.2013 20:17 | karma článku: 20,02 | přečteno: 1219x
  • Další články autora

Miroslav Patočka

Nebezpečný Putin

2.3.2014 v 13:08 | Karma: 19,05