Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bezesporu inteligentní je, otázka je, proč se chová tak odlišně. Zda je to trademark nebo účinný pracovní nástroj. Podle mne to druhé. Miloš Z. prostě ví, že na vzdělané a kultivovanější jedince platí něco jiného než na Frantu Vomáčku, traktoristu z Horní Dolní. Jenže u volební urny váží hlas traktoristy stejně jako hlas univerzitního profesora.

.

Je to prostě volba Miloše Zemana, já mu jeho rozhodnutí nezazlívám. Ale její důsledky neschvaluji, proto jej nebudu volit. Nechci se jednoho dne probrat a vidět kolem sebe samé traktoristy.

.

Františkům Vomáčkům se za použití jejich jména omlouvám. Neberte to prosím osobně, byl to jen příklad.

0 0
možnosti

Možno má vysoké IQ (to majú aj sérioví vrahovia a psychopati), ale podobne ako u nich, jeho emoční inteligencia je na bode mrazu.

1 1
možnosti
Foto

Dle mého názoru M. Zeman není vhodným kandidátem na post prezidenta ČR. Od svého prezidenta totiž neočekávám, že tento úřad změní ve one-man show. To už jsme zažili s Václavem Klausem a domnívám se, že M. Zeman bude bohužel v jeho šlépějích pokračovat. Rovněž se mi nelíbí jeho silná proruská orientace. Jeho inteligence je mi tedy naprosto ukradená. Inteligence totiž není jediné kritérium, které by měl splňovat budoucí prezident.

5 2
možnosti
Foto

To neřešte Patočko, Miloš Zeman jen konstatoval holou skutečnost. Podívejme na stupidní propagandu, která se na nás valí z médií - a vidíme, že měl pravdu R^

2 6
možnosti

Pane Macku, mate na mysli propagandu jako Olovo, nebo akci Ciste ruce, ovladnuti CT spolecne s Bobosikovou za podpory Klause nebo vytunelovani bank v teto dobe?

6 3
možnosti

Z86d17e13n24a 28K89o80č57í

14. 1. 2013 21:00

Zeman není žádný blbec a svou inteligencí převyšuji 99 % českých i zahraničních politiků.

3 6
možnosti

Pani Koci, vazim si Vaseho nazoru. Zatim jsem ale nenasel zadny priklad, dle ktereho bych mohl Vas nazor podeprit. Zeman je v zahranicnich mediich temer neexistencni a proto je dle meho nazoru tezke tvrdit, ze je inteligentnejsi nez 99% zahranicnich politiku. Samozrejme zalezi take na tom, s kterymi zahranicnimi politiky Zemana porovnavate.

4 2
možnosti

Inteligence sama o sobě nic neznamená, inteligentní může být i jinak naprosto nepoužitelný blbec. Nemyslím si, že je Zeman o moc inteligentnější než jiní politici, má ale vysoké sebevědomí a rád se předvádí, což je spíš ukázka nevyzrálé osobnosti. Ale spousta lidí mu to baští, mají asi rádi divadlo... :-)

6 2
možnosti

Velmi vágní tvrzení. Představte si, že bych řekl, že jste pitomá a ničím bych to nepodložil. Určitě by to bylo hloupé. Pokud vím, Zeman tyhle výroky velice slušně zdůvodňoval, hlavně, když se jich dopouštěl vůči novinářům. a níže dokládám i proč.

2 7
možnosti

Zeman je mimořádně inteligentní, ale potíž bude s jeho charakterem..

5 3
možnosti

Pokuste se tu myšlenku rozvést:-).

2 0
možnosti

Někdo už neví jakou blbinu sem napsat!A to vše kvůli cizákovi.To jsme ale pronárod:-)[>-]

4 4
možnosti

Zeman je cizak? To jsem nevedel. Me to ale nevadi. Me vadi jeho hrubost a nadutost.

5 4
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2211x
Jsem podnikatel a žil jsem do nedávna v Německu od roku 1983. Vystudoval jsem ekonomii v Německu a Velké Británii. Poslední roky trávím většinu času v Čechách, ale v Německu stále podnikám a každý rok trávím několik měsíců v USA. Jsem otec tří dětí, manželka je Němka a děti jsme vychovávali trilinguálně. V zhledem k letům strávených v zahraničí žádám čtenáře, aby byli shovívaví s mojí gramatikou. Myslím si ale, že obsah je důležitější než gramatika.

Seznam rubrik