Co to je komunismus - učení pro blbce?

Materialismus jako základ komunismu vede k jednoduchým myšlenkovým pochodům - když má někdo víc než já, je to nespravedlivé. Podivuhodné - jen peníze rohzodují v komunistickém myšlení o štěstí - a že to funguje, dokazují levicové strany dodnes - čím víc slíbíme, tím víc hlasů dostaneme. Závist a škodolibost jsou silnými komunistickými zbraněmi.

Tak si zavzpomínejme – cesta ke komunismu má dva stupně  - ten první se jmenuje diktatura proletariátu (opakuji diktatura proletariátuto je síla že? Komoušové se sami přiznají k tomu, že to je diktatura) a druhým stupněm je potom komunistická společnost. No jo, ale s tím socialismem a komunismem to není zas tak jednoduché – na to komunisté potřebují uvědomělé lidi – tedy komunisticky smýšlející lidi. Ale co uděláme s lidmi, kterým se diktatura proletariátu nebude líbit? Ty zabijem nebo zavřem a zbytek zastrašíme!!!

Prima – komunisté vždy přijdou s nějakým elegantním řešením. Zavedeme cenzuru, lidé co budou kritizovat KSČ skončí ve vězení nebo na popravišti, hranice oženeme plotem a na lidi co z tohoto ráje budou chtít utéct budeme střílet – protože když by těch lidí uteklo moc, tak by tady neměl kdo pracovat.Vzpomínejme dál a vychutnávejme sílu následujících výrazů, které byly součástí oficiálního jazyka marxismu-leninismu: třídní boj, diverzant, oportunista, uvědomělý člověk = komunista, vedoucí úloha KSČ – byla dokonce zakotvena v ústavě, hrdina socialistické práce, se Sovětským Svazem na věčné časy a nikdy jinak…třídní nepřítel, proletáři všech zemí spojte se!

Komunistické učení je zrůdné – na venek se tváří, že jsme si všichni rovni a že se budou mít všichni lépe. A to přeci zní spravedlivě, že? Proč by se vlastně lidi neměli mít všichni dobře? Proč by někdo měl mít víc a někdo míň? Zní to spravedlivě?Přitom je ale celá komunistická myšlenka založena na závisti a škodolibosti. Komunismus je učení, které si přisuzuje, že může rozhodovat o tom, kdo je ten správný člověk a koho je nutno popravit, nebo zavřít. Komunismus je učení, které způsobilo, že z ČSSR emigrovalo přes 300 tisíc lidí, tisíce jich bylo zavřených stovky jich bylo popravených nebo zastřelených při přechodu státních hranic.

Komunistická myšlenka je také založena na tom, že všichni jsou stejně schopní – vždyť vést nějakou firmu nebo továrnu, na tom nic není. Komunisté ukradli lidem majetek, ty okradené zavřeli, protože to byli třídní nepřátelé a hlupáci si sedli na jejich místa. A to co komunisté oficiálně zastávali, že jsme si všichni rovni, sami popírali svým chováním – najednou se to jen začalo hemžit tituly: generální ředitel, ředitel, náměstek generálního ředitele, ředitel závodu, provozní, tajemník, generální tajemník – všimli jste si těch generálů?  A všimli jste si také, že nám toho hodně zůstalo do dneška – ono nestačí předseda představenstva, to zní málo honosně – to musí být generální ředitel.

A co nám ještě zůstalo z komunismu? Honba za tituly – plzeňská kauza krásně ukazuje, že těm podvodníkům nejde o to, aby se něco naučili, ale aby měli titul – aby vypadali důležitě – to jsou ty zločiny, které komunismus napáchal na lidech a jejich myšlení. Ten kdo dnes mluví o morálce je označován v nejlepším případě jako naivka. Morálka, etika, slušnost jsou ve společnosti důležité veličiny a chrání nás v těžkých dobách od toho, abychom dělali špatné věci ve jménu zákona. Kdyby ve společnosti bylo té morálky a slušnosti víc, tak by nedošlo ke slepému dodržování komunistických, diskriminačních zákonů a útlaku. Ve jménu komunismu, nacismu anebo jiného –ismu.

Jak jsem již řekl úvodem - závist a škodolibost jsou silnými komunistickými zbraněmi. 

Autor: Miroslav Patočka | pondělí 16.11.2009 8:58 | karma článku: 20,29 | přečteno: 1569x
  • Další články autora

Miroslav Patočka

Nebezpečný Putin

2.3.2014 v 13:08 | Karma: 19,05