1/3 Čechů tvrdí, že za komunismu bylo lépe! Jste nespokojeni?

Tak to změňte - nikdo Vám v tom nebráni a také můžete odejit - kam se Vám bude chtít. Za komunismu by Vás za nespokojenost zavřeli a při opouštěni republiky na hranicích zastřelili jako králíka.  Protože ze „šťastné komunistické země“ se odcházet nesmělo. Když Vám na to komunisté přišli před útěkem, tak Vás zavřeli.

Je to vážné. 1/3 českého národa jsou úplní idioti. Ale konec konců, proč se divit, že? Komunisty v 1948 volila 1/3 lidi a Hitlera také. Rad bych připomněl tem pamětníkům, co rádi vzpomínají na doby minule: za komunismu se nechodilo nakupovat, ale shánělo se. Sehnala, sehnal jsem bylo sloveso, které se používalo místo "nakupovaní".

Měli jsme podpultové zboží - zapomněli jste? Dámy si místo vložek (protože to bylo podpultové zboží) vkládali...K lékaři se neslo bez sáčku kávy, nebo lahve. Člověk musel mít protekci na všechno - zaměstnaní, aby se dostal na gymnázium - od toho byla i profese - kádrovák. Ten posuzoval, jestli je někdo uvědomělý. Aby mohl studovat, tak musel byt uvědomělý – bez toho to nešlo.

Za komunismu se takové šílenosti, jako „Žena za pultem“ nebo „Nemocnice na kraji města“ považovali za umění a lidé se vší vážností tvrdili, že Dietl je umělec světového formátu.

Cely minuly režim byl postavený na korupci a na ničem jinem. Dřív, když člověk chtěl něco změnit, tak šel do basy. Dnes můžeme něco změnit a lide pouze nadávají. 1/3 bude vždycky neschopná.

Když víte o korupci, tak můžete podat trestní oznámeni. Korupce je totiž trestný čín a když o ni víte a nic proti tomu neděláte, tak jste vážena 1/3 spolupachatelem.

Za komunismu lidé z Čech utíkali a dnes se do této země stěhují lide ze zahraničí. Z takových šťastných zemi, jako je třeba polo komunistická Ukrajina anebo komunisticky Vietnam. Takže to tady zas tak zlé nebude.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miroslav Patočka | neděle 20.11.2011 19:37 | karma článku: 27,88 | přečteno: 1735x
  • Další články autora

Miroslav Patočka

Nebezpečný Putin

2.3.2014 v 13:08 | Karma: 19,05