Proč redaktorka Pospíšilová trvale lže?

Redaktorka Pospíšilová, a není to vůbec poprvé, má mimořádné informační zdroje. Prý zdroj z Lidového domu jí sdělil, že jsem se svou ženou Petrou a dcerou a synem a jeho partnerkou odjel do jižní Francie. Má to jeden háček, nikomu z LD, počínaje tiskovým odborem jsem neřekl, že tomu tak bude. Další informace redaktorky Pospíšilové říká, že jsme odjeli do Saint-Tropez prý nakupovat. Každý přece ví, že do tohoto města jezdí nakupovat Abramovič, arabští šejkové a Ivana Trumpová (ta při svých cestách pobývá na své jachtě, jež má domovský přístav právě tam) ad. Jenže to jsou multimilionáři, ti na to mají, kde na to jen beru já?

Během zatím nedokončeného (do 3. 9.) čtrnáctidenního pobytu v jižní Francii jsme navštívili a navštívíme několik měst a městeček. A v každém městě jsme i něco koupili. Pro člověka, který pomáhá mému synovi na chalupě jsme koupili hrneček s nápisem Saint-Tropez, všude kupujeme pohlednice a jiné věci. Hlavním našim cílem ovšem nejsou nákupy, ale turistika.

Nepozoroval jsem, že by dovolená vysokých ústavních činitelů vzbuzovala tak vysokou ostražitost paní redaktorky jako má dovolená. Informace o mých rozsáhlých nákupech v Saint-Tropez Popsíšilové dodal záhadný nejmenovaný zdroj. Mimochodem informace na toto téma se v Týdnu objevila ještě dříve nežli jsem toto městečko vůbec navštívil.

Pochybuji o tom, že redakce Týdnu by chtěla plýtvat finančními prostředky na mé sledování 1200 - 1300 km od Prahy. Jistě ani paní redaktorka iniciativně nevynaložila své peníze na mé sledování. Kdo jí jen mohl dodat tak zavádějící informace…

A uprostřed mé dovolené, abych měl ze zahraničí ztíženou možnost se bránit.

Ale to ještě není s aktivitami Pospíšilové v posledních dnech vůči mé rodině všechno.

V minulém týdnu jsme já i manželka obdrželi od paní redaktorky prostřednictvím SMS dotazy. Jednak, komu prodává má žena svůj byt Na Císařce, za kolik, kdo je kupující a jaký k němu máme vztah. Nevím, kde sehnala některé velmi důvěrné údaje o prodeji bytu mé ženy a proč mi sděluje, že řadový dům, který chce má žena po prodeji obou bytů koupit má údajně hodnotu 10 milionů.

A pochopitelně obligátní otázka, kde jsem na to vzal. Kupní cena nemovitosti je částka nižší než uvádí Pospíšilová, je to 8,5 milionu Kč. A zdroje úhrady nového domu budou v zásadě tři: tržba z prodeje obou bytů, které jsme vlastnili (družstevní byt na J. Foglara je již prodán) anebo který vlastní má žena Petra. Dále hypotéka a bude-li to třeba i částka nepřevyšující řádově statisíce z našich vlastních finančních zdrojů.

Po ukončení všech transakcí souvisejících s prodejem dvou bytů a koupí nové bytové jednotky (cca 20. září) je má žena pochopitelně připravena zveřejnit přesnou kupní cenu našeho nového bydlení i finanční zdroje, které k tomu byly použity. Na žádné z transakcí včetně hypotéky není nic neobvyklého.

Nezbývá si nicméně v této souvislosti položit několik otázek. Především, odkud bere redaktorka Pospíšilová informace velmi důvěrného charakteru o mé rodině. O Pospíšilové – a já tomu pochopitelně nevěřím – se před časem hovořilo jako o intimní přítelkyni hned dvou zločinců Pitra i Krejčíře. Ti teď ale mají dost starostí sami se sebou, ty bych nepodezíral.

Vítr fouká zřejmě odjinud. Vydal jsem nedávno nákladem desetitisíc výtisků publikaci „Český Watergate-…“. Popisuji tam policejní manévry Kubiceho, Vlase, Hrušky a dalších výtečníků, kteří ovlivnili – jak jsem přesvědčen – volby v roce 2006. Nejprve v červnu volby do sněmovny a na podzim i doplňovací senátní a komunální volby. Ale tihle lidé už určitě chtějí dodržovat platné zákony… A tak nezbývá než vzít jako fakt, že nepříliš schopná redaktorka dokázala vyprodukovat informace dosti důvěrného charakteru sama… Kdo chce, ať tomu věří. Co na tom, že se nakonec v kupní ceně nového domu „spletla“ (určitě náhodou) o 1,7 mil.Kč.

Pokud vím, ještě před necelými 14 dny, kdy jsem byt navštívil, nebyl sousední dům ještě prodán. Tedy soudě podle nápisu na něm umístěném, nabízejícím jej k prodeji.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Paroubek | pondělí 29.8.2011 8:03 | karma článku: 19,99 | přečteno: 2260x
  • Další články autora

Jiří Paroubek

Můj přítel Jiří Horák

26.4.2024 v 9:37 | Karma: 12,27

Jiří Paroubek

SOCDEM na cestě podrazů…

25.4.2024 v 12:20 | Karma: 19,72