Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

stařec bez moře

5. 6. 2010 16:03
Nechápu vaši zabedněnost.

Kolik máte sám dluhů? Já žádný, protože odmítám si kupovat věc o 50 % dráž jen proto, že ji budu užívat dříve. Utahnutí opasků je už dnes nutností a nějaké kosmetické úpravy nepomohou. Rozházet 200 mld je snadné, horší je to se splácením. Zejména v době krize. O to víc trestuhodnější je fakt, že ČSSD po dobu svého vládnutí rozhazovala a zadlužovala stát v dobách prosperity. Politika ČSSD stojí na faktu, že grund národa jsou lidé jednodušší, neschopní vidět věci v souvislostech. Na tom stavět je stejné, jako když cikánky si vybírají k okradení staré lidi jen proto, že jim to už pomaleji myslí.

0 0
možnosti

toliko modrý pohůnek

22. 4. 2010 16:01
Za pár...a přestanou nás děsit...!!

Přestane nás děsit modrá mafioklaka z podvedení všehoschopného organizátora LTOíčka, skončí též tunel na nemocnice tunel trvající čtyři roky z podtaktovky bakaláře Šnajdra, nebudou nás dále děsit velrybáři zátoky Gandalovič@řebříček, nebudeme  chudší a chudší odírani z kůže od "nejlepšího" světového chemického ekonoma Kalouska, nehrozí že nám tu jeho stejně uvědomělá stranická topkolegyně nenatahá cizí žoldněře a neozáří radarovým rengénovým paprskem, nenakopou a nepozavírají modrosvazáčtí "géniusové" pod vedením jejich rot'áckého modropanstva, že nezbankrotujeme za modrohospodářského nečase do r. 2013, že nás přestanou strašit mrtvé duše Jv, stop dalším a dalším možným modrým zítřejším hrůzám z ideologických dílen a kuchyní pravičáckých revolucionářů;-€Rv.

0 0
možnosti

toliko modrý pohůnek

22. 4. 2010 17:55
Re: Za pár...a přestanou nás děsit...Nečasovi lži??

Vlček odstupuje za lhaní. Ptejme se A KDY KVŮLI LHANÍ ODSTOUPÍ NEČAS??? Za lhaní i kolem mezd své sekretářce(178 000.kč), či za pořádání lžikurzů pro jeho pravičácké úředníky za statisíce několikanásobně dráž než tyto by stály na Harwardu a pořádání zájezdů po luxusních hotelích??Rv

Sociální demokrati odstupují za lež, ale MODRÁ MAFIE KRYJE MAFIÁNY A ZLOČINCE( Íčko Langr, zvedléobočí Sobotka, Řápková...)

0 0
možnosti

toliko modrý pohůnek

20. 4. 2010 14:58
...pravicoví bankrotáři ...

...zatím co nám tu sní pravicový "hospodáři" o sestavování své pravicové;-D vládní klaky s plánováným státním bankrotem v roce 2013Rv

tak ČSSD plánuje snížení fantasmagorického deficitu veřejných financí po lon'ském rozvalu financí z neslavného hospodaření vlády ODS v čele s nejlepším ministrem financí světa Kalouskem z 6 procent!! postupně snížit pod 3 procenta se zavedením Eura někdy v roce 2016-17 po kterém nakonec naše hlavně exportní firmy s podnikateli zoufale volají, avšak ODS nevoní a které flegmaticky ignorují. Polož si vážený čtenáři otázku, proč asi?

Ano tudy vede cesta z pravicové krize!!

0 0
možnosti

Jostik

21. 4. 2010 19:29
Re: ...pravicoví bankrotáři ...

Říkat to můžou, ale s tím co navrhují je to utopie. Jinak jaká je odpověď na eddielovu otázku? ANO × NE

0 0
možnosti

toliko modrý pohůnek

19. 4. 2010 22:45
Jostik vystřelil z Aurory

a to když přirovnal modrákovy příspěvky z projevy s.Husáka. Nevím nikdy jsem projevy Husáka nečetl, neposlouchal, ani neštudoval, ale přesto se s tímto Jostik příspěvkem nemůžu ztotožnit, ba ani souhlasit. Považuji toto prostě za ptákovinu... a to jsme snad zvyklí slýchat od těchto pravicových nadšených svazáků cokoliv, ale toto je fakt kravina.                m.p.

0 0
možnosti

eddie5

20. 4. 2010 10:52
Re: Jostik vystřelil z Aurory

Tak co, už se ti v hlavě rozleželo na co jsem se tě před časem ptal? Nebo pořád nevíš a tudíž nedokážeš odpovědět?

0 0
možnosti

toliko modrý pohůnek

19. 4. 2010 16:13
Presumpce viny.

Jednoduché pravicové voličstvo a jak to vypadá též ideologové z ideologického kabinetu Jv neví, co to vlastně ta presumpce viny je!Pojd'me jim to tedy my voliči sociální demokracie říci a trocha osvětlit, jak to tedy vlastně s tou presumci viny je.R^

Pravičácky zpracovaný volič tvrdí, že uznává pouze presumci neviny a ta spočívá v tom, že když organizovaný pravicový kmotr tuneluje násobky MILIARD, tak to je podle nich pouze neviný pravičáček páč tento pravičácký tunelboys nepřiznává úmysl a tudíž je neviný, ale když se člověk hlásící k levici je obviněn pravičáckým tiskem ODS-MF iDNES kvůli vá údajnému milionu či je jen nařčen a to prosím z čehokoliv tak préj musí být IHNED odstaven a odvolán stranou ČSSD, páč préj ČSSD uznává presumpci viny a tudíž na jakékoliv pravičácké nařčení ho musí--->

0 0
možnosti

toliko modrý pohůnek

19. 4. 2010 16:26
Re: Presumpce viny.

->prý IHNED ODVOLAT...  ....hahahaha...;-D...   ..hahahaha....;-D;-D....

Ale no tak modroneosoudruzi, tak to přece vůbec není.... a když prý má být vyšetřován pravičácky uvědomělý lapka na kterého jsou samozřejmě i důkazy, tak dle těchto pravičáčků-->(ODS, TOP 09, VV apod.)--> tento nesmí být ani vydán k vyšetřování jeho viny (namátkou Íčko Langer, Kočárník, Čunek a další a další...pravičáčtí úderníci či jim blízcí tunelfachmani) ....protože pravice údajně neuznává svou presunci viny... ...hahahaha...;-D;-D...

0 0
možnosti

Jostik

17. 4. 2010 21:50
Najděte rozdíl

a) Podle čtvrteční Mladé fronty zjistil Nejvyšší kontrolní úřad, že ********* údajně z dotace neoprávněně čerpal 1,1 milionu korun. Ministerská kontrola ve svém závěru podle listu uvedla, že to byly téměř dva miliony.

b) Jistý poslanec prosadil dotaci 25 milionů na stavbu sportovního centra. Dotace 25 milionů korun nakonec nevedla k postavení "neziskového sportovního a relaxačního centra", jak odhlasovala Sněmovna, ale na stavbu luxusního hotelu, který jeho majitel nyní nabízí k prodeji za 120 milionů korun.

1) Paroubek vyhodil z klubu a vyzval k odchodu ze sněmovný

2) Paroubek podržel

Možná že kdyby ten první neoprávněně čerpal 120 milionů nebo to bylo měsíc před volbami tak by ho Paroubek podržel... Ale to je jen spekulace, třeba nám to pohůnek osvětlí ;-)

0 0
možnosti

toliko modrý pohůnek

18. 4. 2010 11:50
Re: Najděte rozdíl

Hele Jostik a neudělal si z tebe opětovně tzv."pravičácký tisk ODS - MF iDNES kašpárka?? Nejsi jim zde za jakousi hloupoúčkou loutku, která jim skočí na kdejaký špek či na něco vycucaného z prstu a oni se ti ted' smějí, až se za břicha popadají jak tě zase převezli. Prostě zkus přemýšlet a nebýt jakýmsi předvolebním papouškem, který papouškuje lacinou návnadu a nebud' za loutku na provázkách MF iDNES, která si s tebou hraje podle toho jak popotahuje za nitky a považuje tě za nesvéprávného hlupáčka

Prostě tak to je! Kdyby to bylo jak říkáš tak na toho nejmenovaného poslance by už dávno bylo podáno trestní oznámení. Jistě by si to tvý uvědomělí pravičáčtí Vůdcové nenechali ujít, nebo snad ano??

Nenech se ohlupovat a tahat na vařenou nudli z pravičácké kuchyně ODS a jejího poskoka MF iDNES

MF iDNES si "myslí" že jimi vyintrikované pseudokauzy vyhrají jejim pravičáckým rot'asům vítězné volby;-D

0 0
možnosti

toliko modrý pohůnek

17. 4. 2010 12:26
Jedna malá lekce z ods po modru.

I rozhodli se jednoho dne krásného jarního roku deset modří kmotři že vypálí svému velkému Vůdci rybník a jak rozhodli se tak i učinili. Vůdce je chytréj a ví že z vypáleného rybníku pečinka nebude, tudíž zabalí si fidlátka svá a vypaří se neznámo kam, snad někde tam kde své rány zhojí a jako v nebi si tam i hoví. Dozajista  tento stádník a velký Vůdce je zároven' mezinárodně uznávaná veličina, alespon' dle mustru jeho uvědoměle modředemokratických občanských a tudíž je mu i jasno, že není radno se tlačit tam odkad' ho již stejně jednou vyprovodili. Jeho a řekněme si to dneska na rovinu, zřejmě již i béjvalí spolukmotři též vědí že je velký stádník a tudíž od něj zároven' očekávají, že bude držet hubu+krok a nebude cpát tam odkad' ho již jednou vyprovodili. Inu prostě velký Vůdce a stádník, velká vysoká politika strany hojného modrého zítřku, lekce všem pochybovačům kabinetních pučů, no prostě a jednoduše->nic než jen další taková menší lekce z občanské demokracie stranou ODS po modru.

0 0
možnosti

toliko modrý pohůnek

17. 4. 2010 18:05
Re: Jedna malá lekce z ods po modru.

Zde bych lehce poopravil text na: ...jednoho krásného jarniho dne roku deset... nebo dále ...dle mustru jeho uvědoměle modředemokratických občanů... a to proto, protože text byl psán v chvatu za podchodu a nebyla mu věnována náležitá  pozornost. Jistě se tímto stane text-> lekce z ods po modru>i pro mé kolegy št'astně zářného zítřku stravitelnější a bude snad i lépe šmakovat, kteří se na mne tímto jistě nezlobí a nebudou plísnit.

Tímto jim též za odměnou a pochopení posílám pozdrav z modře8-ozářného zítřku, kde zítra jistě znamená včera;-(Rv

Není třeba truchlit truchlíci, vše se v radost obrátí.  m.p.;-)

0 0
možnosti

toliko modrý pohůnek

15. 4. 2010 0:47
ODS kašle na pracující občany na které zapoměla,

avšak taková tunelářská ultrazlodějská hono'ra to je jiné kafé. Taková modrohono'ra by byla nejlepší prý alespon' desetinásobkem od kusu. Copak normální lidé ti jsou podle Odesesáků dobří leda tak na zametání ulic zadarmo a bez nároku na nějaké sociální příspěvky. Na ty si spolu s úlevy a možností odpisů nezaplatit na daních ani korunu, dle Ods zaslouží pouze podnikatelé a to ze státní kasy, kterou předtím naplnili právě od obyčejných zaměstnaných občanů z její zdaněné mzdy. Nasypat do předem předražených státních zakázek a to o desítky až sta procent.

Copak pracující člověk ze mzdy to je podle Ods pouze pracovní zdroj, ale tací ultratuneláři jako jsou či byli Kožený,Pitr,Mrázek,Krejčíř,Dyba,Kočárník,Tříska,Junek,Janoušek...to je jiná zářně uvědomělá modrá budoucnost národa.

Hanebné Ods a její neobolševícké ideologií můžeme popřát né modrou totalitu, ale totální propad této straně ve volbách.

Prostě stop dalším tunelům na náš státní majetek a jeho dalšího rozkrádání. Naopak zelenou ...

0 0
možnosti

toliko modrý pohůnek

15. 4. 2010 0:56
Re: ODS kašle na pracující občany na které zapoměla,

...těm podnikatelům kteří neobcházejí zákony, netunelují a platí řádně daně, jako ostatně nakonec každý pracující občan v ČR. Ten pracující občan na kterého  nemyslí a na kterého tato Ods jaksi zapoměla Rv!

.

                   [>-] EU

0 0
možnosti

toliko modrý pohůnek

13. 4. 2010 20:44
Když se na to podíváme v globálu...

tak zjistíme nejen že se s.M.Topolánek stal obětí své hlouposti a fanfaro'nství, ale především všeobecného pravičáckého sobectví a nenasytnosti, které společně s morálkou vlčích zákonů prosazovaných stranou ODS a kterou sám zaváděl vůči "obyčejným" lidem navenek se staly též jeho vlastní konečnou stanicí!

Zde prostě platí více než kde jinde- jaký chodil, také i potkal, či dalo by se též říci- tak dlouho chodil se džbánem pro ...,až se .... každý nech si doplní dle svého naturelu.

Prostě také někde tady by si měli hledat modrosvazáci chyby a né v té jejich paroubkománii! V které si jenom ve svém přirozeném hlupství nadále kopou hrobeček k svému politickému konci a k všeobecné spokojenosti nás všech do tohoto svého vykopaného hrobečku v horečné agonii skáčou flopa. Takto sama sebe histiricky znemožněná ODS svoji politickou smrt pouze tvrdí a to i přes vydatné hradní intriky, které ji jsou a i nadale budou platné asi jako mrtvému zimák. Prostě chytrému napověz, modrohlupáka pořádně trkni.

0 0
možnosti

toliko modrý pohůnek

13. 4. 2010 20:53
Re: Když se na to podíváme v globálu...

oprava překlepu na- historicky znemožnená ODS!R^R^R^                             ;-):-)R^

                [>-] EU

0 0
možnosti

toliko modrý pohůnek

13. 4. 2010 15:29
Topolánku zbudou jen oči pro pláč.

Tak s nim zametla tato jeho milovaná ODS. Vlk vlku vlkem. Zraněného Vůdce  sežrala nelítostně vlčí smečkaRv

Parta modrých kmotrů s kmotřenkou odkad'si ze zemědělské Vysočiny vzala M.Topolánku jakoukoliv naději. Prostě s nim sprostě zametla, jak se říká jako s kusem hadru či onuceRv

Zase pouze jedna kratší epizodka jako z Horní Dolní, kde i s tak velkým Vůdcem jakým byl navíc celosvětově uznávaným a modrá kmotrovská parta jéj vypoklonkovala, jako nějakého přebytečného uličníka. Toto jenom dokazuje, že to tu již mají modří kmotři pevně v rukouRv

Ted' zas my voliči ukážme, kam tito kmotři zítřku patří.R^

0 0
možnosti

eddie5

13. 4. 2010 18:32
Re: Topolánku zbudou jen oči pro pláč.

Lidi nejsou všichni úplně blbí, pohůnku, pošlou kolotočáře tam, kam patří. Neboj, už to bude brzo.

(A jen tak na okraj; komu čemu - Topolánkovi...)

0 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,31
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik