Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Pavel Pátek

13. 4. 2010 14:04
Má vize ODS smysl?

Přiznám se Vám, pane Paroubku, že si myslím, že nemá. Ale stejně tak, jako ta Vaše sociálnědemokratická, nezdá se Vám? V čem se vlastně lišíte? V tom, že víte lépe, co je dobré pro občana, než občan sám? Že věříte mýtu o právu většiny nad menšinou? Že budete zadlužovat občany až do úplného krachu? Ne. Nijak se nelišíte, možná pouze metodami.

Jediný smysluplný stát je ten, který nevládne většími pravomocemi než každý jednotlivý jeho občan. A aby Vám to nebylo líto, totéž si myslím o všech ostatních politických stranách tak vehementně a protekcionisticky protlačovaných našimi médii. Á propos, na kolik to vyjde kupovat si čas ve sdělovacích prostředcích tak, aby se nikdo jiný kromě Vás, kolektivistů, nedostal na obrazovku??!

0 0
možnosti
ZJ

zmodralý Jojo

12. 4. 2010 21:15
Velký Vůdce odchází, kmotři zůstávají.

Bojoval jako ten rek do posledních sil, avšak spojené síly modrých kmotrů, málo uvědomělých či neuvědomělých(tzv.vypaplů>eddiel@spol) svazáků modrého zářného->, uvědomělých Ods nevolících komunistů, mocichtivého bolševíka chopícího se moci ihned po politickém knokautu Vůdce, frustrovaných cenzorských Modrých Fakjut'áků i Dnes opruzujících, anebo co to vůbec bylo co zhatilo velkému(největšímu)R^ Vůdci nádějný zítřek???;-(            Modrý až nejmodřejší Jojo v celém-->Česku.

0 0
možnosti
E

eddie5

13. 4. 2010 13:11
Re: Velký Vůdce odchází, kmotři zůstávají.

Ó! oranžový modropohůnek má krásný nový modrý nick... Jinak nového nic... Stále bezobsažné bláboly dokazující IQ houpacího koně z Matějské pouti... Zaber tygře!

0 0
možnosti
E

eddie5

12. 4. 2010 9:29
Tak přecedo, nějakej novej myšlenkovej vodopád by nebyl?

Pohůnek už zoufale nemá inspiraci o čem psát ty sliny pod tvým blogem...

0 0
možnosti
E

eddie5

12. 4. 2010 9:31
Re: Tak přecedo, nějakej novej myšlenkovej vodopád by nebyl?

...pardon, oprava: "tvým" tam patřilo v uvozovkách...

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

11. 4. 2010 18:35
Nejlépe by bylo, kdyby si nasadil bat'och a vandroval...

Fakt...já mám za to že i ten s.Mirek Topolánek se projevoval v diskusích o dost ynteligentněji, nežli tento jeho neomalený spolustraník s.Nečas8-o;-ORv

Prostě...na takovou debatu NEMÁ a mám za to, že nemá ANI NA TO dokočírovat svou stranu k nějakému kloudnému výsledku, NAOPAK že ji spíše dorazí;-(       :-P

Jednoduše...strana ODS si zřejmě musí svou tu svoji kašičku vypapat(vyžrát) do dna R^

 Bat'ohářům zdar m.p.

0 0
možnosti
E

eddie5

12. 4. 2010 9:28
Re: Nejlépe by bylo, kdyby si nasadil bat'och a vandroval...

Neví, oranžový modropohůnek neví, nerozumí, jen blábolí... Se divím, že ten tvůj přeceda ten blog ještě nezrušil... Dělat mi reklamu takovej myslitel a spisovatel, to bych se asi neudržel....

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

11. 4. 2010 13:44
Celkem slušný pravičácký lhář.

Celkem očekávané Otázky V.Moravce proběhly v lehčím tonu, které snad jen místy klackovitě narušoval postsvazák Nečas svým jakýmsi svojským hýkáním během mluvy oponenta či jeho oblíbené skákání do řeči, které praktikuje i v jiných diskusích  zde snad okořené novátorsky neomaleným ukazováním ukazovákem na spoludiskutéra, navíc se během diskuse tvrd'ácky oháněl po pravičácku baseballovou pálkouRv. Počas celé diskuze doprovázené Nečasovým již chronickým lhaním, které však u něj zřejmě nebude patalogické zde jde spíše o jakýsi křivý charakter pravicové ideologie.

Závěr diskuze se pokusil postsvazák Nečas oživit a zvrátit jakýmasi zoufalýma modrorevolučníma výkřiky, které však žádnou modrou revoluci nevyvolala. Spíše naopak debata probíhala spíše v evolučním duchu, nežli v revolučním.        m.p.:-)

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

13. 4. 2010 20:58
Re: Celkem slušný pravičácký lhář.

s.Nečasu ovšem uniká že kdo lže---> ten i krade a kdo krade---> ten posléze i vraždí!!RvRvRv

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

10. 4. 2010 20:33
s.Nečas by měl následovat s.Topolánka co nejdřív...

páč s.Nečas je ve vrcholné politice ODS alespon' jednou tak dlouho jak s.Topolánek, snad ještě od svých svazáckých dob (SSM). s.Nečas lhal voličům, až se prášilo;-€;-O již v době kdy s.Topolánek ještě kdesi v Beskadech halekal na valažské ouce a to bylo před tím, než s.Topolánek přivedl ke krachu se svýma pravicovýma společníky firmu WAE s další firmou na nich závislou (Kroměříž(tunel))

Proto by neměl s.Nečas čekat až propadne ve volbách s následným odchodem na politický krchov, ale měl by si zabalit bat'oh již ted' a vandrovat z politiky domů za zásluhy;-€Rv.

Jistě by to ocenil i obelhávaný modrý volič.

0 0
možnosti
JN

Jostik

11. 4. 2010 12:34
Re: s.Nečas by měl následovat s.Topolánka co nejdřív...

Bratr Jiří PAROUBEK:

Ano. Pro nás mladé, kteří jsme únor 1948 neprožili jako osobní zkušenost, je toto datum především historická událost, kdy byla s konečnou platností rozhodnuta otázka politické moci, došlo k likvidaci pozic exponentů buržoazie v politickém životě republiky. Nyní, 30 let po únoru 1948, jsou pro nás mladé ideje Února živou výzvou. Nutí nás především k zamyšlení, kolik toho pro stranu a společnost děláme a kolik jsme schopni udělat. V naší stranické práci je stále co zlepšovat. Stojíme před výročními členskými schůzemi a okresními konferencemi strany, bude třeba se zamýšlet nejen nad výběrem členů do výborů místních organizací, ale i nad celkovou koncepcí práce těchto organizací. Vždyť ruku na srdce, kolik z těchto orgánů a organizací má důkladně rozpracovaný dvou až tříletý plán činnosti? Kolik z těchto místních organizací provádí například důkladnou přípravu kádrů?

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

10. 4. 2010 8:38
Co bylo, to bylo... výhledy uvědomělého pravičáka...

terazky z jara nám tu řádí nečas. S nástupem nového uvědomělého modrosvazáckého rot'ase přichází pro českého pravičáčka jistá naděje! Tento jistě uvědomělý modrosvazák zajisté pochází z té "pravověrné" kovaněpravičácké politické líhně, odkad' zcela přirozeně pronikl do pravičácky se formující a nově vznikajícího se uvažování české pravice s jeho již rodícím se novým poznávacím patosem pravičáckého maločeského sobeckého uvažování. Tento český pravičácký patos: nedám, urvi si, toto je moje...si začalo neúprostně razit cestu napříč světem českých luk, hájů a měst. Stalo se zároven' jakýmsi poznávacím hrdě stojícím se znamením dob nedávných a přežívající dodnes, hlavně v její neukojené touze b-týmu -->také si trocha ještě pomoct v její nezměněné pravičácké skladbě z let devadesátých, tohoto druholigového manšaftu OdsRv.

Političtí dinosauři posttotalitní scény z let devadesátých, kterí mají--->

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

10. 4. 2010 8:59
Re: Co bylo, to bylo... výhledy uvědomělého pravičáka...

-> kteří mají až neukojitelný pocit, že na ně se ještě jaksi nedostalo a vlastní zároven' velmi silný pud nedát tomuto jejich bezprávý dopustit. Pod drtivou tíhou tohoto svého poznání došli světe nediv se i k poznání, že ta "naše" pravicová cesta české privatizace národního bohatství s jeho skvělým a vlastně zdařilým tunelingem by mohli i vyvážet! Jako ten zajímavý českopravičácký produkt i jiným šibalům jinde ve světě;-(. Těm kteří by od našich pravicových fachmanů a "pracantů" zhaslého světla rádi nakoupili něco těch jejich rozumů, jakožto již osvědčené a beztrestně vyšlapané cestičky k světlým modře zářným zítřkům, jak si přijít s prázdnou kapsou k bohatství---> tzv. k majlantu!!Rv          m.p.

0 0
možnosti
PP

Golem

9. 4. 2010 17:49
zajímalo mě, zda ten slinta

vypotil nového, ale asi nemá čas - škoda, ty jeho výtlemy jsou lepší než Švejk ;-D

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

8. 4. 2010 21:23
Český pravičáček vyjadřuje rozladění a skepsi.

Holt... von ten náš český radar to by byla jiná bomba a né jen taková zbytečná k ničemu nevedoucí schůze nastrčených "loutek" v Praze. A co více... ještě by jsme vydělávali a bohatli na cizích žoldáckých "rambech", kteří by zaměstnali celé Brdy a navíc by dovlekli neuvěřitelný kapitál a rozvoj nejen Brdům, ale celé vlasti8-o...     ..;-D;-D;-D....

Nepropadejte beznadějům pravičáčci on to pánbíček vidí nebojte;-€8-o

0 0
možnosti
E

eddie5

9. 4. 2010 11:12
Re: Český pravičáček vyjadřuje rozladění a skepsi.

Neví, nerozumí psanému ani mluvenému slovu... Papouškuje bláboly. Pohůnek - typický Jirkův volič.

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

7. 4. 2010 22:01
Teprve ted' jsme součástí velké historické události!

Ano vážení, nejen že jsme se naštěstí nestali přesmutnými hrdiny odeesácko koaliční falešné hry fraškotragického služebníčkovsko-vazalského válečníckoštvavého válkychtivého vojenskozbrojařského komplotu sil temných, kterým jsme měli sloužit dle tohoto ručku líbám modrého panstva na rovni hluboko vlezko-poklonkujícího přehorlivě ochotného vazala, což se chvála bohu nestalo.

Nestalo se tak hlavně díky straně ČSSD. Nestali jsme se díky tomu ani horlivými vazali lidoveckého vzývání se jakéhosi jejich nového superboha-->tzv. "mírového" radaru, ba ani jsme si do kožichu nenatahali po zlých zkušenostech z éry KSČ opět do domu cizí žoldáky.

Za toto samozřejmě dík. A můžeme též směle říci, že teprve až ted' se stáváme důležitým a vítaným partnerem v omezení nukleárního zbrojení s jeho dalším hrozivě nesmyslným rozvíjením, skutečným partnerem v mírové světové diplomacii.

Ano tudy vede cesta ČR a né v lokajském sloužení "mírových" radarů či "obranných" raket, jako nosičů nukleárních náloží a pum.

0 0
možnosti
E

eddie5

8. 4. 2010 10:46
Re: Teprve ted' jsme součástí velké historické události!

Tak co, plácale, užs pochopil na co jsem se tě ptal?

0 0
možnosti