Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TMP

toliko modrý pohůnek

7. 4. 2010 17:13
ss.Nečas a Ods nás opět straší bankrotem, již poněkolikáté!

s.svazák Nečas nás opět se svojí modrosvazáckou partou straší bankrotem. Což je jistě u těchto neschopných pravičáčků na místě!!Ale přiznejme si to hoši modří, že tyto volby vyhrajete snad opravdu nehrozí, nebo věříte i této pohádce?;-D..

A když chlapci nevýhrajou, tak jistě tuto ekonomiku nezplundrují různí ti hrůzní "ekonomové" jako jsou kupříkladu mistři světa s.Ševčík, Schwarz, Joch...či Šimůnek ;-D...a nedej Vašku I. Všeckovzale stejně uvědomělým teoretikům jako jsi ty sám, to jest různým těm ukokrhaným kohoutům... tak dost pláču modří svazáci, jistě vás nikdo nezvolí a vy v tom budete nevinně...;-D

0 0
možnosti
JN

Jostik

7. 4. 2010 21:33
Re: ss.Nečas a Ods nás opět straší bankrotem, již poněkolikáté!

Zareaguji krátce: Rv. Doporučuji zkusit návštěvu psychiatra, stojí to jen 30 Kč.

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

6. 4. 2010 17:37
Obklopil jsem se špatnými lidmi, lká Topolánek!

Alespon' tak to vidí a tvrdí sám tento bývalý zlikvidovaný šéf Ods. Sežrali ho jako raněného vlka, prohlašuje o smečkovité vlčí povaze Ods kníže. Porušili svá vlastní pravidla, doufám že se takto nebude Ods chovat i k ústavě a zákonům řeční Kalousek.

Co všechno se ještě dá od této všehoschopné pravičácké strany a jejich málo chápavých, avšak o to fanatičtějších zastánců čekat? Strany, která si i zákon ohne ke své momentální potřebě: "Ted' musí jít zákon stranou, ted' jde o udržení vlády Ods v křeslech!" Jak prohlásila, tak i konala k tomuto účelu seskupená soudcovská mafie vedená nejvyšší státní zástupkyní R.Veseckou a také tak zákony této země porušovala a pošlapala! Od křivých obvinění vyšetřovatelů a svědků pomocí lží a za vydatné pomoci lidí Ods jako s.P.Nečas, I.Langer, J.Vidím a spol. zametala kauzy korupcí a úplatku pod koberec.Rv Pomocí vykounstruovaných kauz a falešných obvinění->

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

6. 4. 2010 17:57
Re: Obklopil jsem se špatnými lidmi, lká Topolánek!

---> iniciovala zatčení a držení nevinných lidí ve vězen'ské vazběRv. Společně s bojkotováním a se zuřivou snahou zabránit skutečnému zavedení účinných protikorupčních zákonů a opatření v legistativě ukazuje strana Ods svou pravou tvářRv.

ANO toto všechno je SKUTEČNÁ a PRAVÁ TVÁŘ ODS.Rv

.

A proto si polož otázku ty pravičáčku voliči a toto všechno chceš volit ty český  uvědomělý pravičák, to snad ne?

  [>-] EU

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

5. 4. 2010 17:07
Vážení přiznejme si to, ale MF iDNES připomíná spíše

než cokoliv jiného v samotném aktu oslavného vynášení 'hrdiského' počínání modrosvazáckých pravičáckých agresivních házečů předmětů(jako jsou vajíčka, rohlíky, banány apod.) na předvolebních mítincích středolevé ČSSD, jako jakýsi vzor pro mládež všeobecně se svým přístupem spíše totalitní mladé frontě, nežli nějaký pravicový plátek s bulvárním obsahem!;-(Rv

Snad tento pravičácký plátek s časem zmoudří :-P R^[>-]

0 0
možnosti
E

eddie5

6. 4. 2010 9:26
Re: Vážení přiznejme si to, ale MF iDNES připomíná spíše

Tak odpovíš mi místo toho plácání jednoduše ANO x NE? Asi ne, ty nedokážeš odpovědět, protože obsahově nerozumíš psanému ani mluvenému slovu. Dokážeš jen neuvěřitelně rozvláčně papouškovat úderná bolševická hesla, která jsou vám - snadno manipulovatelným jedincům srozumitelná.

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

3. 4. 2010 13:52
S čím přijde ODS krom citací nacistickofašistických hesel?

S oblibou veřejně citována některými jejimi politickými představiteli a přijímá snad pravicový volič po vzoru ultrapravičáckých neonacistů taktiku pouličních ataků a bojůvek? Poslední předvolební ČSSD mítinky tomuto nasvědčovali! Agresivní útoky na předvolebních mítincích, kdy hlavní obětí těchto útoků byli především bezbraní důchodci a tyto ataky pravicový bulvár oslavoval jako "všelidové povstání" proti levici;-D,kdy promyšleně vybraní tzv."uvědomělí" pravicoví svazáčci tímto pravicovým bulvárem byli vydáváni příkladem, jako jakýsi vzor k následování pro všechnu mládež v ČR.

Ptejme se proto, budou předvolební mítinky opět v režii těchto pravicově "uvědomělých" vzorů?

Příjde pravicový bulvár(předevšímMF iDNES, LN, HN..) v předvolební manipulaci alespon' se zdáním novinářské etiky a korektnosti, nebo se opět projeví ve své malosti a pravičácké nesnášenlivosti?

Účet jim bude vystavovat volič

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

3. 4. 2010 14:12
Re: S čím přijde ODS krom citací nacistickofašistických hesel?

P.S.: nakonec jak toto "všelidové povstání" proti levici vydávané halasně pravicovým bulvárem vloni dopadlo ukázali jasně výsledky, těch zmin'ovaných lon'ských voleb...R^R^R^           ...hahahaha... ...;-D;-D;-D;-D...R^

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

1. 4. 2010 19:11
Copak modrý zítřek, ale dnešek to je vichr, to je nečas...

Copak modrý zářně ligotavě št'astný zítřek8-o,ale dnešek to je nečas a vichr silný jak ten uragán;-O,kdy ani ten topol do nebe neporoste a pod vichrem se láme;-(,kdy i ten ogara s gulama se uhne.

To je ten dnešní neuprostný čas, kdy i modrý bratr bratru modrému vlkem je. Dnešek ten neúprostný je jak nečas, kdy i ogar s gulama pod čtyřprocentním trun'kem na holou dostane. Copak zítřek, ale dnešek to je--->;-€:-/8-o.

0 0
možnosti
E

eddie5

2. 4. 2010 8:38
Re: Copak modrý zítřek, ale dnešek to je vichr, to je nečas...

Tak odpovíš mi? Položil jsem už někdy před týdnem jednoduchou otázku, ale tys asi zatím nepochopil, na co se ptám...

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

1. 4. 2010 1:18
Jo Topolánek, ten se uhne.

Nejlépe bude, když se nedáme a né Ods, ale my sami voliči jim příjdeme jako nakopat do...ve volební místnosti a nebudeme tuto tunelstranu volit!!R^

NEVOLME TUNELÁŘE, ALE VOLME STRANU PRÁCE A PRACUJÍCÍCH!R^R^R^

 [>-]EU

0 0
možnosti
E

eddie5

1. 4. 2010 9:36
Re: Jo Topolánek, ten se uhne.

Tak, co odpovíš mi, nebo ne?

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

29. 3. 2010 22:52
Topolánek uhnul...

a tak zavětřily věčné druhé housle ODS konečně jakoustakous i když malinkatou možnost urvat si trocha té chorobné, přes dvacet let trvající mocitouhy jen pro sebe? Vyburcuje chorobně neukojitelná touha po neukojitelně neukojené moci a v náhlé možnosti uchopení se koryta v čele těchto přes dvacetiletých neukojených mocichtíčů modrých outsiderů, tyto věčné druhé falešně znějící housle ODS trvajících přes neskutečně dlouhých dvacet let u tohoto modrého svazáka k naplnění si tohoto snu?

Ucítil tento sedmilhář ODS po Topolánkově uhnutí se životní šanc vyplnit si konečně svůj toužebně mocichtíčský sen a ukojí své chorobné desetiletí trvající touhy mocipána, beze poklonkování?

Ach chorobná ty mocitouho dvacet let dušená najdeš naplnění snad? Přeci jenom konečně najde tato modře chorobná mocitouha panská, tohoto věčně druhého outsidéra ODS naplnění se, nebo pojde opět jenom o utření nosu modrého?

0 0
možnosti
E

eddie5

30. 3. 2010 8:39
Re: Topolánek uhnul...

Tak odpovíš mi jednoduše ANO x NE, na to, co jsem se tě ptal?

0 0
možnosti
KH

sci-fi

28. 3. 2010 12:08
Pohůnku,

napište sám nějaký blog, třeba ve vás dříme genius. Jinak se článkem Růžového Kavalíra nemá cenu zabývat. Ztrací i ten zbytek soudnosti.

0 0
možnosti
KH

sci-fi

28. 3. 2010 12:12
Re: Pohůnku,

A vám evidentně tečou nervy. Jse zde skoro sám.

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

28. 3. 2010 11:53
Tak trocha k nedělní Partii na Primě

Jeden z účastníků byl modrý típek Ods s.Nečas který se zde vykrucoval a hrál na kličkovanou, však tohoto věru nebylo třeba páč druhý přísedící zde byl zřejmě pouze co do počtuRv.  pí.Šojdrová se nezmohla na víc, nežli přikyvovat a přikvokávat. Bože, to zase byla modrá limonádaRv....            ....;-D;-D;-D...:-P

 [>-]

0 0
možnosti
TMP

toliko modrý pohůnek

28. 3. 2010 9:57
ODS nadále pokračuje ve svém historickém znemožnění se...

jak ostatně jejich ideologičtí Všezmálkové z kabinetu Jv. skrze ústy svého kovaně uvědomělého papaláše s.Pet'ky Nečase tak rádi prohlašovali v hromadných sdělovacích prostředcích jako jsou tv, rozhlas, či ODS ručku líbám vrchnosti poklonkující pravičácký novinový bulvárRv

Ruku na srdce však modří údernici a odpověd'te si upřimně-> zabrání to pokračujícímu se dalšímu historickému znemožnění sebesama, když politika ODS stojí nadále na její lžidemagogii, která tuto stranu dále jen deklasuje minimálně na roven' ulhaných hoštaplérů, či prolhaných prodavačů s deštěmRv?

Pochopí toto někdy Všeználkové ODS?

0 0
možnosti
  • Počet článků 841
  • Celková karma 27,14
  • Průměrná čtenost 1911x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik