V Gaze se vše opět připravuje – díky EU

uz to tak je, ze nasinec, aniz by si to pral tak plati teroristy ze svych dani, ktere ve forme odvodu prejdou do EU a z EU pak jako podpora pro rozborenou Gazu.

V UK se ted zlobi na BBC, ze odmita vysilat obrazky deti z Gazy, s kontem na ktere se maji posilat penize. Vsichni pisi o tom, jak je to nezvykle a neobvykle, ze tato televize se chce stat nezavislou na mocnejsi a mocnejsi islamisticke lobby v Evrope. Je ted zrejme zvykem, a bude to pravidlem, ze si mi krestane, ateiste a dalsi ne islamska vyznani budou rezat vetev pod sebou.

Neni zadnym tajemstvim, ze veskera podpora pro zbidacele lidi v Gaze skonci u predaku Hamasu, kteri si neco nechaji a zbytek investuji do nakupu zbrani, vetsinou v Evrope, takze se ty penize jen otoci a vrati se do mista puvodu jako investice. Ted co prestala byt Gaza v popredi medii, se uz zase kopou a renovuji tunely na privod zbrani do Palestiny a klid slouzi vlastne jen k tomu, aby se Hamas a jeho mudzahedini zkonsolidovali a po kratkem oddechu zase venovali ostrelovani Izraele, ale to je vlastne obehrana pisnicka, ktera nebude v mediich na poradu dne. Az zase to bude presprilis pro Izrael a zacne se mocneji branit, tak pak zase bude misto na prednich stranach pro humanitarni organizace a jejich dobre placene aktivisty. Palywood ma jiz prichystane zabery dalsich zakrvacenych deti, aby rozviril dalsi stvavou kampan na zastaveni obrany Izraele. Coz nikdo nevidi, ze brani i nas? V Cechach to neni jeste az tak videt, i kdyz staci se projit v Teplicich, ale v zapadnejsich zatim demokraciich to je velmi, velmi videt, ze predmesti se stavaji zivnou pudou pro dalsi a vzdelanejsi mudzahediny, kteri budou lepe vedet jak zatocit s hloupymi a milosrdnymi nevericimi psy. Aby nebylo pozde.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vladimir Panek | úterý 27.1.2009 23:53 | karma článku: 21,21 | přečteno: 928x
  • Další články autora

Vladimir Panek

Izrael se brání

31.5.2010 v 23:00 | Karma: 25,09

Vladimir Panek

Generační škorpení

27.4.2010 v 5:42 | Karma: 15,73

Vladimir Panek

Svetlo nadeje = Petr Hajek

13.12.2009 v 12:00 | Karma: 13,40