Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Miroslav Václavek

14. 11. 2007 5:23
Madame

vy musíte mít extra silné vazby na "vedení" redakce když jsou vám nepohodlné reakce mazány. reakce, které jsem zde napsal včera večer. Tak tedy ještě jednou. S V O B O D A a D E M O K R A C I E není to, že budete uplatňovat své čekistické pojetí téhož za prolévání krokodýlích slz o čísi nenávisti. Je evidentní, že nemáte šajnu o tom co je SVOBODA SLOVA a vaše reakce na články jež se vám nelíbí jsou Husákovsky cenzorské. Přičemž i nadále platí, že já NIKDY nebudu usilovat o smazání vašeho blogu i když obsahuje pro mne nestavitelné kraviny, lži a zlo. Máte se co učit!

0 0
možnosti

Jan

13. 11. 2007 12:49
Pozitivni snaha

Rozporuplny vysledek. Nicmene Trapky jsou nepoucitelne a Trapakum budou vzdy sedat na lep, stejne jako z Trapaku nikdy nebudou gentlemani.

Mimochodem, zadnej skutecnej "Spravnak" nebude klecet s ruzi v zubech as briliantovym prstynkem v ruce pred svou milou, stejne tak jako nedopusti, aby se takova, ktera by to po nem chtela, jeho milou stala.

Rekl bych, ze "Spravnak" si spis da pozor na to, jaka dotycna je a zadnej napoj lasky (umele chovani, nevychazejici ze skutecne povahy dotycne) ho asi neoblbne. Pokud je dotycna "Spravnacka", zadne rady ani napoj lasky nepotrebuje

0 0
možnosti

Eva Pallotto

15. 11. 2007 11:59
Re: Pozitivni snaha

Jane,

ten příspěvěk "Re: Vagin.... "  není určen Vám. Je to jen pozůstatek jiného diskusního vlákna, jehož část byla administrátory smazána pro nepřípustné výrazivo. EP

0 0
možnosti

Terez

11. 11. 2007 22:51
Tomu říkám uhodit hřebíček na hlavičku

Děkuji Vám, paní Evo, výborně napsané. Bavila jsem se od začátku do konce. Přeji Vám hodně štěstí a inspirace k dalšímu psaní!!

0 0
možnosti
A

Arth-

9. 11. 2007 22:00
Viz dole...

No co -nemusí tady být pořád tak vážno! Ne? Hádají se politici...  neonacisti chystají dlažební kostky na Křišťálovou noc... tak je aspoň tady trochu úsměvněji! ;-)

0 0
možnosti

Eva Pallotto

11. 11. 2007 3:02
Re: Viz dole...

:-)))))))

Hezké, milé, ze života.  Díky.

0 0
možnosti
LK

Leony

9. 11. 2007 10:04
Dámy, možná mi dáte zapravdu, že

"malý" problém nastává, když máte doma toho Správňáka, kterého jste si sbalily a zjišťujete, že léta a léta je ta aktivita pouze na vás. Ač Trapáci (a díky za ně!) v práci či okolí se můžou přetrhnout, aby potěšili vaše srdce. To pak přemýšlíte, zda není lepší, nechat se sbalit trapákem, který projevuje svou náklonnost k vám, místo co by po správňácku chladně hleděl do dáli a nechal vás, ať se snažíte..;-)

0 0
možnosti
A

Arth-

9. 11. 2007 21:57
Re: Dámy, možná mi dáte zapravdu, že

Leony, Leony...  správňák ale není to samý co blbec! Aspoň doufám... ;-)  Víte, jak je to s gentlemany? To ten řidič, co se mu pokazilo auto v noci uprostřed hor dojde k malé chaloupce, zaklepena dveře... a otevře mu náádherné stvoření! Oči jako laň, krok jako tsunami...  řidič zamžiká, jestli se mu to nezdá- ale pak se osmělí a požádá o nocleh. Kráska na to: no, proč ne... ale mám tu jen jednu psotel - jsem tu sama. takže byste musel spát u mě v posteli! Řidič na to obratem - nebojte se slečno, já jsem gentleman! Dobrá domluveno. Ráno vstane - kráska už je venku. Jde...  no, jako každej chlap hned po probuzení. Když se vrací od hnojiště a zapíná si knoflík na kalhotech - potká na dvorku krásku...  ráno ještě půvabnější! Svítící oči...  ;-)

0 0
možnosti

Proffik

7. 11. 2007 12:24
Co se spravnakem...

Kdyz uz si slecna toho svyho spravn'aka najde, co potom?

Vite, spravn'aci (podle meho) aky nejsou "to prave orechove"... Je to sice smutny, ale samotni spravn'aci maji obrovskou potiz nekam vyjit do spolecnosti. Kdyz uz se nahodou do spolecnosti dostanou, tak zacit konverzaci se slecnou je pro ne necekane tezky... (toto bude zpusobeno nejspis tou evoluci)

Kdyz tedy uz toho "spravn'acka" slecna "chytne" pak se musi pripravit, ze spolecensky zivot s nim bude minimalni.

0 0
možnosti

Eva Pallotto

7. 11. 2007 14:48
Re: Co se spravnakem...

Děkuju za milý příspěvek, s většinou napsaného souhlasím.

Ovšem s vyjímkou toho, že by všichni správňáci byli nejistí a žárliví. Ona taková ta ostýchavost v navazování vztahů není nejistota, je to spíš jistý druh lehosti a pohodlnosti, neumím to přesně definovat.

Ti správňáci které znám rozhodně nejsou nespolečenští a že by trpěli přebujelou žárlivostí se mi taky nezdá... Ovšem každý jsme jiný, každý to máme jinak...

Krásný den Vám přeji, EP

0 0
možnosti

Proffik

7. 11. 2007 12:24
Co se spravnakem...

Rozhodne by taky nemela pocitat s iniciativou z jeho strany. Romanticke prekvapeni, nebo darek, postupne skonci slovami: "Klidne mi rekni, co si prejes..." Od spravn'acku se totiz neda ocekavat, ze budou presvedceni o sve volbe (o svem rozhodnuti).

Chlapa (ve smyslu psychickem) v nem budou muset slecny hledat s mikroskopem... Proste "spravn'acek" byl vzdycky dobrej a hodnej kluk. Takze kdyz mu maminka rekla (rekne)... Spravn'aci jsou lide ZAVISLY na svych rodicich. Boje se svokrou budou na dennim programu a on Vam, mile slecny, nikterak pomahat nebude, spis naopak, bude se snazit presvedcit Vas, ze jeho maminka je starsi a skusenejsi ...

Na konec pridam to nejzajimavejsi. Spravn'ak je clovek nad miru zarlivy. Neni si jist sam sebou!!! Bude se bat, ze Vas ztrati, protoze kdyz Vas ma otravdu rad je si vedom toho, ze dva krat se na nej takove stesti neusmeje... Zpocatku je zarleni lichotivy, je povazovano za projev "skutecnych citu", jenomze spravn'ak nevi kdy prestat... :-(

0 0
možnosti

itchy

28. 11. 2007 9:57
Re: Co se spravnakem...

Bohuzel Vam budu muset oponovat. To co tady popisujete neni spravnak, ale slaboch - vul. Nezbyva mi nez naprosto souhlasit s clankem.

0 0
možnosti

Proffik

7. 11. 2007 12:23
Co se spravnakem...

Pani Evo, velice se mi libi Vas clanek! Je ctivy, motivujici i legracni... FAKT DOBRY!

Rozhodne se nenechte odradit nekterymi diskusnimi prispevky a piste!!!

Mam vsak jeden postreh. Skoda, ze slova "spravn'ak" a "trapak" nebyli exaktne definovany... Proto budu pokracovat ve sve uvaze "spravn'aka", jak ho vidim ja. 

0 0
možnosti

Fabdy

6. 11. 2007 14:13
Hezky, ale ...

Pani Evo, moc hezky pisete, to se musi nechat. Hlavni problem ovsem shledavam v tom, ze na jedne strance se snazite popsat neco, o cem se pisou tluste knihy a co by mohlo byt s prehledem prohlaseno za nejslozitejsi vedni obor vubec! :) Nekdo umi, nekdo ne. Nekdo vypada, druhy ... Podle me tady vice nez kdekoli jinde plati, ze dobre vynalozene usili se vyplati. A chytrej ze sebe trapaka delat nebude... :) (pozor, 'chytrej' neznamena 's vysokym IQ'!)

0 0
možnosti

Fandy

6. 11. 2007 14:14
Re: Hezky, ale ...

sorry, preklep ve jmene ... :-/

0 0
možnosti

Poszony

5. 11. 2007 13:31
reversal

Zajímavé. Když se to ale obrátí, mají ,,spravňačky" potřebu balit? Není to náhodou evoluční stragie ,,trapaček", které by se jinak nerozmnožili? ;-)

0 0
možnosti

Eva Pallotto

5. 11. 2007 14:05
Re: reversal

Ješišmarjá! S tím tady nestrašte!  :-) To by se ta celá moje slavná teorie obrátila proti těm úplně neviňoučkejm... ;-)

Jasně, že se to tak taky dá brát.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky