Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prickrose

28. 9. 2008 20:00
Mozna....

ze muj manzel je divny, ale mu vubec nevadi, ze ma emancipovanou manzelku. Prave naopak. Nesnes by manzelku, ktera je doma u plotny 24/7. Tim, ze mame stejny plat si nepripada menecenny.  Moje pointa je, ze zalezi na chlapovi jak se vyrovna s tim, ze jeho zena si umi sama vymenit kolo u auta.  Bud se bude citit uslapnuty a menecenny a nebo bude na svou zenu pysny. Myslim, ze druha varianta je daleko lepsi pro vsechny.

0 0
možnosti

leguan.cz

1. 8. 2008 20:50
Evo

vas clanek mi prijde, jako plac devcatka, ktere ztratilo iluze. Nejsme vsichni takovi a lehce manipulovatelni, jak si myslite. Postaveni se do submisivni pozice je kazdeho svobodna vule. Pokud te obeti je nekdo schopen, pak je to jen jeho volba a problem tech dvou lidi, popr. vice (grupacz :-)). Ja to vidim tak, ze jste jinymi slovy popsala jiz davno definovanou mensinu a snazite se aplikovat tuto definici na majoritu samci populace.

Evu, za sebe a nekolik svych pratel muzu rict, ze jsme si zachovali sve muzstvi a kdo nam sahne na koule, bude litovat. :-)

Jinak zvedam karmu, abych jeste zmoudrel. R^

0 0
možnosti

minx

20. 7. 2008 16:44
Nevidím problém

Dominantní si najde submisivního, submisivní dominantního a parťák si najde parťáka.

0 0
možnosti

philby

12. 7. 2008 22:25
trefné!

Výborné, skvělé, trefné.... jako vždy - jak vy to děláte, Evinko ;-) Jediný článek, který vám nekarmuju, je ten, který nějakým nedopatřením zapomenu přečíst.

Nu což, ale ještě glosa na závěr - samozřejmě že takto nelze zobecňovat všechno a všechny, že ano.

0 0
možnosti

j@ck

8. 7. 2008 11:39
-

podle meho resite umely problem, mozna protoze zijete v praze, kde je zivot celkove umely a mnohem vic neuroticky a kastrovanych metrosexualu tam asi pobiha spousty. nemyslim ze zdraveho sebevedomeho muze se nejak dotkne, pokud bude jeho partnerka vydelavat vic. to spis bude vadit nejakemu detinskemu zakomplexovanemu chudakovi, ktery si velikosti sveho vydelku potrebuje dokazovat velikost sebe sama.

0 0
možnosti

boudicca

8. 7. 2008 21:30
Re: -

To je fakt, proč to řešit, když v té umělé Praze žije jen pětina obyvatel Česka? A takové Brno nebo Ostravu vůbec nebudeme zmiňovat, tam žiji 100 let za opicemi, na náměstí chovají prasata, muži chodí ráno pěkne na pole, ženy do lesa na houby nebo pást krávy, jsou šťastní a nic neřeší. A jejích děti nikdy nepomyslí na to, že by někdy jeli do té pitomé Prahy, kde po ulicích chodí zakomplexovaní chudáčci

0 0
možnosti

ignorantka

8. 7. 2008 1:39
pekny konkretni priklad kastrace, pani evo,

je vas diskusni prispevek k clanku jana macha ' o vykastrovanych otcich...';-Dvas kus je klasicka 'double whammy',konkretne kombinace kastrace tzv. 'frontalni' a kastrace typu 'slepe misto'. ta situace nastava, kdyz zenska nejdriv chlapa za neco pochvali ale pak ho hned zdrbe, udela z nej vola, za nejakou jinou vec, a to verejne, pred prateli nebo pred vsemi blogery.;-D

0 0
možnosti

ignorantka

8. 7. 2008 1:41
Re: pekny konkretni priklad kastrace, pani evo,

Eva Pallotto (vera1, mail, 07.07.2008 17:41 ) nevhodný příspěvek? | vlákno | reagovat

Čtu Vaše blogy ráda, píšete moc pěkně, ale děsně mě rozčilujete, protože pokaždé napíšete jméno Eva Pallotto špatně, chybí Vám jedno T.

-;-D je to i dobry priklad spoluprace blogeru na jedno tema. prominte mi, me to hrozne rozesmalo;-DpeaceV

0 0
možnosti

r0p0

7. 7. 2008 17:51
Ale, ale, ale ... :-) ...

... tak tady už mi chybělo jen zvolání ... Albert Einstein ... to byla žena! :-) ... a bylo to úplné ;-D Vím, kam míříte, ale s gloriolou ženského vítězství bych byl veelmi opatrný. Vždy o co je dnes příjemnější nechat ženu vyměnit si pneumatiku samotnou, když je tak rychlá :-) nebo poskytnout jí důstojnost tím, že se dovede o sebe postarat. Jistě je stopové množství mužů, kteří se nechali zahnat do kouta, ale stále ještě to jsou muži, kteří těm "báječně vydělávajícím ženám" práci dávají (viz. TOP 100 nejbohatších lidí) a kteří řídí osud lidstva. Takže ... žádné kastrování nebude, nenechme se mýlit :-) 

0 0
možnosti

Gmur

7. 7. 2008 11:19
Muzum si zadelali na problem sami

Oni totiz davno prohlasili zenu za menecenou a ted se divi a  maji z toho komplexy, ze to tak - ejhle- neni.

To "zarazeni" zen je videt i na clanlku. Na emancipaci ma kazdy pravo: zeme, narod, zvirata, jazyk,muz......jen u zeny je to podezrele a vyvolava traumata. Zeny se z hruzy nad nasledky samy prohlasuji za neemancipovane.

Emancipovanou zenu by si mel prat kazdy muz, defakto kazdy clovek.

0 0
možnosti

patockajan

7. 7. 2008 11:48
Re: Muzum si zadelali na problem sami

Ale přeci nejde o to, že bychom si, většinově, nepřáli emancipované ženy. O čem se v článku paní Pallotto píše, je to, že to vyvolává řadu problémů, a co s nimi? Jistě, můžem si po vzoru některých zde diskutujících říci, že ten problém neexistuje (když ho nechceme vídět) nebo napsat, že si za to můžou muži sami. Já osobně se nehodlám vinit za stav stav, do něhož jsem se narodil a ve kterém jsem vyrůstal, Prostě z toho se obviňovat nebudu, to se nezlobte.

Jde taky o to, že daný stav nevyhovuje ani ženám. I ty si přejí muže, kteří jim budou imponovat a kteří zastanou své mužské role. Ale čím dál víc (paradoxně těch slušnějších a vzdělanějších) mužů je takových nedomrlých neschopů, za něž se musejí pochlapovat ženy. A to není věc volby těch mužů, oni se do nějakého stavu společnosti vrodili a přizpůsobili se, nejlépe jak uměli. To není žádná vina těch mužů, ale společenská disfunkce.

0 0
možnosti

jirkan01

7. 7. 2008 10:23
Nevěřím

že to kolo u auta vyměníte rychlejc než chlap. Stejně tak nikdy nehodíte dál koulí. My chlapi prostě máme svoje teritoria do kterých jsme zahnáni, ale tam si svoje ego můžem naštěstí vybít i kdyby se normální holky daly k ošklivým feministkám.

0 0
možnosti

Eva_Pallotto

7. 7. 2008 11:40
Re: Nevěřím

:-)

Asi záleží na tom, s kým to budem srovnávat, že? :-) ... jsou lidé, kteří tím dokáží strávit celé odpoledne. Než započnou, několik dní si sestavují strategické plány, přemýšlí jak to nedělat vůbec, jakou firmu na to zavolat, vedou dlouhé telefonní rozhovory s kamarády na téma, jakou rychlostí je nejefektivnější otáčet šrouby. Hledají nejvhodnější místo pro umístění heveru, auto zvednou, pak zjistí, že si nepovolili šrouby, auto postaví zpět na silnici, šrouby povolí, auto zvednou, to jim spadne, protože si nedali hever na místo kam patří, naštěstí jim nespadne na nohu, ale těsně vedle. Hledají rezervu, jsou nešťastní z toho že jí nemůžou najít (je pod kobercem v kufru), nadávají, že v amerických autech je rezerva  v každém a v českých že jí nevozíme... pak jí najdou, nasadí, zjistí, že ztratili matku ... hodinu jí hledají... pak objeví, že jí mají v kapse ... no prostě ... ne, že bych mluvila o někom konkrétním... ale přístupy jsou různé... :-)))))

0 0
možnosti

Bugsy

7. 7. 2008 2:30
Riešenie?

Dovolím si povedať moj názor.

Riešenie vidím v tom, že muž sa musí snažiť, aby si ho žena vážila a mala ho v prirodzenej úcte.

Nieje to vždy len o výške príjmu a o tom, že dokážete hulákať na inštalatéra a vymeniť pneumatiku.

Chcete aby si vás žena vážila? Buďte niekým.

Ste presvedčený, že ste ,,niekto" a neváži si vás, lebo nemáte posledný model ferrari? Vyrazte s ňou dvere. Nájdite si ženu, čo ctí vaše hodnoty. Na svete je ešte stále dosť žien, ktoré to majú v hlave v poriadku. Prejavujte jej úctu a lásku, ale nie za hranicu vašej dostojnosti. Nemusíte byť nagelovaný metrosxuál vo farebnom tričku. Buďte sami sebou. Nezabudnite: Každé zboží má svého kupce... ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky