Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jirkaknop

10. 12. 2008 18:51
Dnes tykvová polévka

Cíl: Doplnění minerálů. Bohužel bez krevet. Ty mi tam nechtěl nikdo naházet.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

10. 12. 2008 13:00
nic si nedělejte s negativních reakcí

Váš nápad je mi simpatický, myslím si, že jste dostatečně vysvětlila podmínky a cíle experimentu. Možná bych nesouhlasil jen s takovou drobností, a to že salámy za 6 Kace musí být nezdravé. Možná ty s vysokým obsahem soji, když nejsou ve výprodeji z důvodu lhůty upotřebení, tak ty salámy můžou být zdravější, než šumka s obsahem rychlosoli (dusičnanů).

0 0
možnosti
JM

Hucul

10. 12. 2008 12:50
Tak tenhle pokus uz jsem delala.

Na VS jsem mela pres zivotni minimum od rodicu tak leda tramvajenku a ani by mne nenapadlo chtit vic. Spaget se da koupit cely balicek za par korun a jsou z toho 4 porce nejmin. Nastrouhat si k obedu okurku a udelat k ni zalivku z octa, soli a cukru taky neni drahe. Chleba neni drahy. Muj oblibeny recept pro dva lidi za 15 Kc je madraska omacka s chapati, ovsem bez masa.

Myslim, ze je to spis o tom, ze clovek chape, ze nemuze jist k veceri lanyze. Ne kazdy den. :o)

0 0
možnosti
KK

Lisinha

13. 12. 2008 15:27
Re: Tak tenhle pokus uz jsem delala.

Jo, kdybych jedla takhle, tak bych pravděpodobně skončila na gastroenterologii s něčím škaredým. Lanýžový olej mám, je to věrný společník chodů masitých i zeleninových. A protože smrdí jako lanýže, tak je i zárukou, že mi nikdo nesežere večeři.

0 0
možnosti
IM

Marhoul

10. 12. 2008 11:15
vite proc?

Vite proc do sebe lide sypou bucek z mouky za 6 KaCe? Protoze kdyby jedli jen o malinko zdraveji a malinko draze, tak je to bude stat mozna az o 400 korun mesicne vice. A je to prave tech 400 korun, co je nuti aby se stravovali jako zvirata. Sam jsem to zazil, z minima se prezit da, ale je to neskutecny stres, je to nezdrave a kazda koruna prenesena do dalsiho mesice znamena obrovskou ulevu a nadeji, ze si jednou mozna clovek bude moci doprat novy kus obleceni. Vas pokus je tim padem nejen hrozne zkresleny, ale ani se mi nelibi, jakym zpusobem ho podavate - je z vas citit urcita pokora, ale ta je tak strasne v rozporu s vasi podstatou, ze vyzniva falesne. Argumenty typu, ze vystupujete z pozice rozmazlene holky, protoze jsme vsichni rozmazleni mi to trochu potvrzuje, stejne jako zacatek Vaseho blogu, kde se "chlubite" (vim, ze to je nadsazka) tim jak jste si dovezla zadecek domu autem

0 0
možnosti
IM

Marhoul

10. 12. 2008 11:16
Re: vite proc?

Uvedomte si, ze lide s minimem musi usetrit penize i kvuli jakes takes zabave, aby se nezblaznili. Auto a pohodlne bydleni jsou pro ne opravdu vzdalena utopie. Myslim, ze jste pichla rukou do vosiho hnizda a vas pokus nemalo lidi urazi, i kdyz to rozhodne nebylo Vasim umyslem. Jakakoliv "zjisteni", ktera prinesete lidem s zivotnim minimem nepomohou (chcete jim rict jezte tohle a tohle, je to zdrave a vyzijete? Verte mi, to je bez sance na uspech) a nad Vasim pokusem se tedy budou leda tak bavit lide strednich vrstev, ktere se asi snazite zaujmout.

0 0
možnosti
K

kate.alice

9. 12. 2008 23:22
Pointa

Jak je vidět, autorka po několika málo dnech s omezeným rozpočtem zemřela zoufalstvím. Výstraha pro nás ostatní :-)

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

10. 12. 2008 1:04
Re: Pointa

:-) Autorka byla na křtu knihy Rudolfa Havlíka zcela absolutně ne vlastní vinou zrušena způsobem, jež je neslučitelný s jakýmkoli literárním či matematickým výkonem. (ona vážně za nic nemůže, to ONI :-) Vše je dokonale zaznamenáno.

Já vím, že už jsem s tím trapná, ale dopíšu to zítra ráno. Pokud mi do toho zase něco nevleze, události posledních dní mají tendenci klásti mi do cesty obstrukce nevídaného rozsahu. Myslím, že je to schválně.

0 0
možnosti
HK

fenix007

9. 12. 2008 17:26
čekám, čekám a ono nic

Bylo rozumný dělat tenhle pokus přes vánoce? To chcete taky zvládnout za 100 na den?

0 0
možnosti
J

jirkaknop

9. 12. 2008 15:06
Dnes - ravioli

Východisko: I lidé s trochu lepším příjmem sáhnou k italské dělnické stravě.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

8. 12. 2008 15:50
Dnes k obědu

Pizza s tuňákem. Zapíjená svěžím růžovým vínem . Beaujolis prý letos nic moc. Mně chutná. Ale k pizze?

0 0
možnosti
J

jirkaknop

8. 12. 2008 15:53
Re: Dnes k obědu

BeaujolaisV nouveau

0 0
možnosti
T

tom.ondra

8. 12. 2008 9:35
tak

krucinal fagot, kde to vazne? Jste v poradku Evo? Neposla jste nam hlady?

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

8. 12. 2008 12:02
Re: tak

Omluva omluva omluva :-) Vše v báječném pořádku, jen mám strašně moc pracovnch povinností a ten zápisek nějak bobtná, protože to chci udělat pořádně a podrobně. Snad to dopíšu v úterý, nejpozději ve středu...

0 0
možnosti
J

jirkaknop

7. 12. 2008 17:44
Co jste měli k jídlu?

Dnes jsem měl k obědu beefsteak (medium,argentinský) s pepřovou omáčkou , hranolky a zeleninovou oblohou. Zapil jsem to lahvinkou červeného burgundského Pinot Noir.Jako desert jsem si dal ke kávě Sachr dort.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky