Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Kolumbo

12. 5. 2008 21:23
Multikulturalismus

je pitomost na entou. Cizinci i s jejich bizarními zvyky? Proč ne, pokud je jich pár procent, mohou být příjemným zpestřením. Ale v kombinaci s naším kultem "práv", které musí dodržovat jen bílá většina, zatímco menšiny si mohou ponechat svoé netolerantní a mnohdy i rasistickou "kultury" , náboženství a zvyky... Pokud je jich pár promile, chovají se alespoň navenek vstřícně, neboť si uvnitř své komunity nevystačí. Jakmile je jich už pár procent, uzavřou se ve své komunitě a už se začnou  na své okolí mračit, vyžadovat ústupky, cítit se "uráženi" způsobem života domácích. při jejich porodnosti placené z našich daní jich budou brzy desítky procent a už se nás nebudou na nic ptát. Bude to mít jeden klad - multikulturalistická blbost z Evropy zmizí. Bohužel multikulturalisté, většinou intelektuálové a "manažeři" včas zmizí někam, kde budou moci v rozkladu pokračovat. Jsou jako termiti civilizace.

0 0
možnosti
AB

Andrea B.

10. 5. 2008 12:10
Opet skvely clanek,

take si casto kladu R^otazky, ktere jste v nem nastinila

0 0
možnosti
K

kion1

9. 5. 2008 17:03
Volič Národní strany

Pro Hucula,a T.T.:

Nic si z těch hovádek,  co nemají všech pět pohromadě nedělejte, jen doufám, že až jim to docvakne tak ještě nebude pozdě:-)R^!!!!!!!!!

0 0
možnosti
A

Arth-

9. 5. 2008 20:53
Re: Volič Národní strany

Už sis dal dneska Zdrávas?

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

9. 5. 2008 15:41
téhle dámě

se říká "jediný chlap v evropské politice"

0 0
možnosti
K

kion1

9. 5. 2008 17:11
Re: téhle dámě

Ono vůbec paradoxně většinou  ženy, jsou spíše slyšet.Dobře si uvědomují co by to pro nás znamenalo!!!!!!!!!!!

(Oriana Fallaci,Anne Lesli, Bat Ye' or,Melanie Phillips........)

"Poučení z holocaustu je nikdy neusmiřovat zlo"

AYAAN HIRSI ALIR^!;-€

0 0
možnosti
AY

proctonejde

9. 5. 2008 13:35
Je to o lidech, ne o nabozenstvi

Existuji dobri zide a spatni zide, existuji dobri krestane a spatni krestane a existuji take dobri muslimove a spatni muslimove, vsechno vychazi z vychovy, kultury a z prostredi kde zijeme, vsechno to, nas cely zivot ovlivnuje. Kultura ale neni nabozenstvi. A je velmi dulezite na kazdem jedinci jak se s tim vsim popere a cemu bude verit nebo ne. [>-]

0 0
možnosti
N

netlife

9. 5. 2008 13:40
Re: Je to o lidech, ne o nabozenstvi

souhlasim R^

0 0
možnosti
JM

Hucul

9. 5. 2008 13:09
Misto Ayaan...

... si prectete Koran. Zjistite, jak hnusne to je, jak hnusni maji byt muslimove k nam nevericim, jak hnusny byl vnitrni svet jejich proroka a jak hnusne to muselo byt pred jeho prichodem, kdyz o nem vsichni mluvi jako o zlepseni. Islam je hnus, nejvetsi svinstvo, jake se na nasi planete v soucasne dobe drzi. Nechapu, proc lide, vyznavajici toleranci a sdileni kultury, zaroven tak strasne bojuji za islam, ktery je nejintolerantnejsim presvedcenim na planete a prokazatelne bojuje za rozsireni sveho uzemi, na kterem posleze nici veskerou jinou kulturu. Ani hajlujici skinhead mne nedesi tolik jako fanatismus mohamedanu. Islam je virus, ktery bychom si nemeli poustet k telu. Protoze bud nas nakazi nebo zabije. :-©

0 0
možnosti
N

netlife

9. 5. 2008 13:13
Re: Misto Ayaan...

vite, duvod je porad stejny jako pred 50ti lety. Tenkrat se zidu take nikdo nezastal a doplatily na to miliony jinych. Ja se zidu nijak nezastavam ani neprosazuju islamizaci evropy, nicmene prave zaslepene nazory nekterych nas muzou dovest k temuz. Pod rouskou boje proti necemu to zase muzeme odnest my vsichni.

0 0
možnosti
MP

Holy Diver

9. 5. 2008 11:16
Ještě běhen tohoto století

islám převálcuje Evropu a původní obyvatelstvo bude rádo, že může několikrát denně mlátit hlavou směrem k Mekce. Jsem rád, že se toho nedočkám. Autorka blogu možná ano. To už ale bude muset zapomenout na make up a skleničku v ruce.

0 0
možnosti
N

netlife

9. 5. 2008 11:20
Re: Ještě běhen tohoto století

tohle zcela urcite pravda nebude, podle ceho tak usuzujete?

0 0
možnosti
MK

Martin Kostera

9. 5. 2008 11:08
Lidská práva

Zřejmě je to neznámý fakt, takže připomínám, že nemuslimové nemají na muslimských územích zaručena lidská práva. Jsou jen dhimmi. Muslimské státy mají svou vlastní verzi lidských práv(vycházející ze šárii), kde třeba svoboda vyznání zcela chybí. Nemuslimové jsou nuceni platit náboženskou daň, v lepším případě, jsou druhořadí občané s celým seznamem zákazů, co nesmí(stavět své svatostánky, pracovat ve státní sféře, apod.). Případně hned zlikvidováni. Ateisté mají práva na úrovni prasat, moči a výkalů.

Netlife je zřejmě uctívač pedofila. Ale co ostatní, kteří nevyznávají islám a ospravedlňují Machometa, islám atd.? Proč nahráváte své nesvobodě? To bych opravdu rád věděl...

0 0
možnosti
N

netlife

9. 5. 2008 11:11
Re: Lidská práva

no, je videt, ze jste skvely demagog. Smesujete pojmy ateista a nemuslim. To je samozrejme pitomost. Take hazete vsechny muslimske zeme do jednoho pytle, coz take neni pravda. Nebo Vase definice muslimskeho uzemi? Takze udelejte si poradek ve svych vlastnich slovech, pak se bavte dal.

0 0
možnosti
F

Frankyx

9. 5. 2008 10:59
Extremistka

Ptate se co ta pani je? No, rekl bych, ze je kazdopadne extremistka - jako mnoho ji podobnych, kteri urputne bojovali za jednu vec a pak najednou urputne bojovali proti ni.. anebo naopak. 

0 0
možnosti
MK

Martin Kostera

9. 5. 2008 10:12
2 Eva_Pallotto

Napište mi prosím, co je tak radikálního na výroku, že Machomet byl pedofilem.

Jaký je Váš názor na toto. Když už nemáte názor na Ayaan, tak na toto byste názor mít měla...

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

9. 5. 2008 10:47
Re: 2 Eva_Pallotto

Ono to spolu souvisí, ten výrok i celá Ayaan.

Výrok, že podle našich standardů byl Muhammad pedofil je pravda, Aishe bylo devět, když byl jejich svazek "konzumován". Takže na výroku samotném radikálního není v zásadě nic.

Jenže... Radikální je  kontext a záměr s jakým jsou  podobné pravdy užívány.  Ona říká:  -ten islám, to je zločinný náboženství, vždyť se na to podívejte, Muhammad byl pedofil- A mnohý si z toho odvodí... ano, to má pravdu, že Muhammad byl pedofil, proto islám musí být zločinný.

Ona vede s islámem tvrdou válku. Říká pravdy, které se mnohým nelíbí a to je jistě záslužné. Ale...

Rozumíte mi?

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky