Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GF

Georgis Fasulis

30. 6. 2008 12:46
Jsem v šoku!!!

Opravdu to není apríl?? To fakt existují i taková umělá vajíčka?!!!!   Fuj! Uzeniny nejsou uzeniny, kuřecí maso je nadopováno růstovými hormony, prášková smetana do kávy mlíko neviděla ani z rychlíku - Kam se to řítíme??! Řekněme DOST! Silní jsme na to dost, jsme totiž spotřebitele a když nekoupíme, tak si celé to cylindrické vejce nevejce můžou strčit tam, kde se tvarem s prominutím hodí nejvíce.

Evo, příště takové děsy předkládat raději s varováním.

0 0
možnosti
BN

baryka

11. 6. 2008 13:40
Mluvíte mi z duše :)

Taky se bojím nekonečného vajíčka... Poprvé jsem to viděla nedávno (a věřím, že jsem to nikdy nejedla :)) v jednom americkém filmu a vyděsila jsem se. Přítel to komentoval slovy "tohle jsem před 6 lety krájel v San Diegu." Byla jsem v té době zrovna v USA a od té doby si nikdy nedala nic, v čem bylo "vařené vejce", protože mě vážně děsí představa, že "to" sním. :) Stejně jako mě děsí, že vlastně občas vůbec nevíme, co kupujeme atd.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

1. 6. 2008 9:20
Evičko

podle karmy soudím, že nás je víc, kteří Váš článek pochopili. Nicméně je velmi zajímavé přečíst si  názory i těch ostatních, člověk si zase jednou uvědomí že "možné je opravdu všechno".:-)Posílám karmu a přeji hezký den.Gotterová

0 0
možnosti
JM

Hucul

31. 5. 2008 10:00
Srandovni...

Bojite se vajicka, o kterem si nejste jista, z ceho je. Ale tvrdite, ze se nemame bat vyznani, o kterem si kazdy muze udelat obrazek tim, ze si tu jejich posvatnou slataninu precte? Ja nejsem xenofob, nebojim se nepoznaneho, ale jsem clovek logicky a bojim se poznaneho, ktere vyhodnotim jako hrozbu. O tom dlouhem vajicku si neco prectu, mozna to je proste jen zpracovany prirodni zloutek a bilek tak, aby se lepe krajel. Vajicka mam rada jedine namekko, takze se tim cpat nebudu. Ale jako napad mi to prijde roztomile zbytecne.

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

31. 5. 2008 23:19
Re: Srandovni...

Nebojím se vajíčka, o tom to nebylo (viz diskuse, metafora). Já se bojím vás.

0 0
možnosti
FB

paltt

31. 5. 2008 9:39
To srovnani kulha na obe nohy

Nemam zkusenosti s "nekonecnenym vajickem", neziji v CR. UK a Australie, momentalne UK. Z Cech jsem odesel pred dlouhymi lety - pryc od komunistu. A dnes vykonavam praxi v Anglii.

Micmene mam osobni zkusenosti s islamisty. Rikejte si jim jak chcete - rucnikari, uterkari, muslimove ... Sama pisete, ze mate pratele v Holansku. To vam ti pratele nerekli jak to tam skutecne vypada? Nevite, nebo nechcete vedet, ze vrah rezisera Theo van Gogha, je na svuj cin hrdy a prohlasuje, ze by »TO« s radosti udelal znovu?! Copak nevite, ze CELA islamska komunita v Holansku tento cin schvaluje? Ne cast, ne par jedincu, ale VSICHNI muslimove v Holansku. Myslite si, ze zde v UK je to jine? Nebo treba jinde v Evrope? Nestrkejte hlavu do pisku. Svym postojem: "zatim se jeste nic nedeje, stale se chovaji jako pratele", pouze zhorsujete situaci, zlehcujete pravdu a zamlzujte skutecnost, ze muslimove nam berou nasi zem, nase hodnoty, nasi kulturu.

0 0
možnosti
FB

paltt

31. 5. 2008 9:40
Re: To srovnani kulha na obe nohy - pokracovani

Protoze jsou “jini” maji pro ne humaniste pochopeni. Ale ja jim nechci prispivat na rozvoj islamu v Evrope – moje dane. Nechci je podporovat v jejich sezeni na zadku, protlacovani jejich nabozenstvi, kultury a nastoleni novych islamskych poradku.

Jsou to nebezpecni fanatici, povetsinou nevzdelani {tech par jedincu z univerzit neberu – jsou vetsinou jeste vic fanaticti nez radovy muslim}. To nevidite ty mrtve a zmrzacene civilisty, kteri meli tu smulu, ze si pokojne zili ve state kde se narodili do te doby nez tam prisli muslimove?! Za ta leta co zde ziji priselo pouze do okoli Birminghamu cca tri sta tisic muslimu. Obohatili nas nemocemi, nekulturnosti, zenskou obrizkou (Somalsky dobytek), a pohrdanim ceny lidskeho zivota. Ano je pravda, ze ne kazdy terorista je muslim, ale VSICHNI teroriste jsou muslimove.

0 0
možnosti
NN

natelius

31. 5. 2008 8:36
Jak řekl klasik

Optimista se učí anglicky, pesimista se učí arabsky, realista se učí střílet. Do střehu, bratři.

0 0
možnosti
R

rohatey

31. 5. 2008 8:02
Jo, jo mohamedáni

je to jenom strašná fobie asi něco jako když se žena bojí sáhnout na kliku aby neotěhotněla.

Mohamedáni mírumilovné a tolerantní náboženství, u nich změnit víru není žádný problém, Korán ten jsme vlastně opsali do EU ústav. Přátelští, přímo v koránu mají napsáno "za přátele si ber hlavně bezvěrce"

To jenom křestané jsou plní nenávisti a netolerance, kamenují ženy, pravidelně provolávají na ulicích smrt mohamedánům, v bibli se píše "mohamedány si za přátele nikdy neber", kladou bomby do autobusů v arabských městech atd. atd..

Opravdu nejlepší je si dělat starosti až když přijdou, nejlépe až v okamžiku kdy tě začnou navlékat do burky, dneska jsou přece daleko důležitější věci, třeba zatrhnout ten radar aby se nám ulevilo v těch psychickým problémech ohledně Bushe a USA, nebo si vybrat správnou barvu laku na nehty.

0 0
možnosti
K

kion1

31. 5. 2008 9:14
Re: Jo, jo mohamedáni

:-)R^

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

31. 5. 2008 5:55
termín islámofóbie je nesmysl

fóbie je neopodstatněný patologický strach. obavy z muslimských teroristů jsou naopak opodstatněné a prospěšné, protože opatrnost v tomto směru vám může zachránit život.

0 0
možnosti
I

ignorantka

31. 5. 2008 1:40
metafora nekonecneho vajicka je skvela

nenechte se zvyklat, verte svemu prvnimu napadu a svemu 'strevu';-) -...a to jako fakt neco takoveho existuje? nekecate?

0 0
možnosti
I

ignorantka

31. 5. 2008 5:43
Re: metafora nekonecneho vajicka je skvela

...nebo radeji zviklat, che che;-D

0 0
možnosti
JN

Hh.

30. 5. 2008 23:52
Nevím, co to kupujete

za "nekonečná vejce", která podle vás nemají "s vajíčkem vůbec ale vůbec nic společnýho." Všechna "nekonečná vejce", která jsem kdy viděl, včetně těch, která se vyrábí u nás (pod názvem Dlouhá vejce dodává Drůbežárna Vejprnice), jsou z úplně obyčejného vařeného bílku a žloutku.

Jestli někdo někde vyrábí syntetické napodobeniny vajec a vy to kupujete a jíte, je mi vás líto. Kdybyste si četla složení potravin, které kupujete, nemusela byste trpět hrůzou z formovaných vaječných produktů.

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

31. 5. 2008 1:01
Re: Nevím, co to kupujete

:-)

Plátek toho "vajíčka" byl položen na mou oblíbenou pochoutku - šunková rolka v aspiku. Fakt je, že jsem etiketu přečíst mohla...

Ovšem o vajíčko nejde, v této úvaze je to jen zástupný symbol, metafora (viz níže v diskusi)

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky