Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Lucia

17. 10. 2008 15:16
volby a nase volba

Mila Evo, evidentne jsme ve stejnem volebnim obvode! ;-) 

Ja tvrdim, ze volit clovek ma, protoze alespon pak muze nadavat a neco chtit - kdo nevoli, at pak nekeca a drzi papulu!

Nekdy je to bohuzel tak, ze se nevoli ten nejlepsi - protoze proste neni, ale nejmensi zlo. Trosku prehanim, snad mi rozumite. Proste neni kandidat, u ktereho bych si rekla - to je on, meho srdce sampion!, ale rikam si - tak tyhle v zadnem pripade ne, tenhle a tenhle jsou mi sympaticti - ne od pohledu, ale nazory a pohledem na vec - i kdyz nejake "musky" maji - napr. stranu, ktera kdyz ziska bodiky, tak se bude Cunek v TV naparovat a myslet si, ze jim a JEMU fakt vsechno projde...

Takze tu sedim, mam ve "finale" dva listky s pany doktory a jeste premyslim, nez pujdu odvolit... ;-)

Diky za prijemne cteni!

0 0
možnosti

vcapkova

15. 10. 2008 13:04
co s tím

To je fakt problém. Já mám kandidáta, který není mezi lidmi moc známý, ale má rodina ho zná a tvrdí, že je to slušný člověk.  Hurá, mám koho volit. Pokud bych byla v kůži paní Evy, nešla bych volit. Chodím volit vždy, ale když není koho, co nadělám.

0 0
možnosti
PS

Paflik,

14. 10. 2008 1:12
Zajimave tema

Cesta do pekel byva dlazdena dobrymi umysly.. takze nevim zda radej podporovat nekoho kdo jde otevrene proti mym zajmum ac sve pravde uprimne veri nebo spis prospechare, ktereho ale na druhe strane je za co zatahat - kdyz se hodne odchyli od puvodniho smeru - prave kvuli jeho prospecharstvi..

A hlavne nikoho z kandidatu neznam dost dobre abych nekomu veril..

Dost by IMHO pomohla snadnejsi odvolatelnost politiku .. takove non-stop predvolebni obdobi:) (alespon pokud jde o konkretni osoby )

0 0
možnosti
LU

pidla

13. 10. 2008 14:15
Nevím,

jestli v dnešní politice v Čechách můžete někomu předem věřit, bohužel se stále více prosazuje stranická poslušnost, než vlastní názor a to i pokud se jedná o nečleny strany /jakékoli/.

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

13. 10. 2008 14:52
Re: Nevím,

S čímž mám docela problém... :-/

Pán kandiduje jako "nezávislý"... ale rozumím dobře tomu, že jakákoli lidská "nezávislost" je záležitost nesmírně virtuální, v politice tím spíš...

0 0
možnosti
RP

r0p0

12. 10. 2008 2:14
Moc hezky napsáno ...

... osobně sice nevím, zda-li existuje politik, kterému bych věřil, takže budu mít poněkud jiné dilema, ale jinak škoda, že článek je soukromý, protože by to byla R^. Dotaz: Je tento článek ten ........ článek, který smazal Chrome?

0 0
možnosti
PK

dolch

11. 10. 2008 21:31
Já to mám jednodušší

Já mám v obvodu jenom ty vychcánky a losery ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MP

MMister.com

11. 10. 2008 20:38
Nelze souhlasit

Politika není tábor skautů, a tak raději budu volit hajzla, který bude prosazovat to, co já chci (a pro co jsem ho zvolil), než hloupého Mirka Dušína, co bude např. hlasovat pro Lisabon.

0 0
možnosti
PJ

patockajan

12. 10. 2008 9:25
Re: Nelze souhlasit

Vtip je v tom, že ten hajzl ti sice bude podle tvého přání blokovat Lisabon (ve skutečnosti je mu totiž celý Lisabon u análu), ale kromě toho jako svou hlavní činnost bude tvé daně přihrávat spřízněným firmám (což je hlavní důvod, proč se žene do politiky).

0 0
možnosti
VH

cvlad

11. 10. 2008 20:21
Velmi dobrý článek, díky moc.

0 0
možnosti
KM

kleo

11. 10. 2008 17:08
tentokrát bezvýhradný souhlas,

ale klidně jste mohla uvést konkrétní osoby. Pro přehled a možná i pro inspiraciR^

0 0
možnosti
LJ

Lukáš Jelínek

14. 10. 2008 0:44
Re: tentokrát bezvýhradný souhlas,

Tipuji, že tím vyvoleným kandidátem bude prof. Pavel Klener (kandiduje za KDU-ČSL). Na nikoho jiného mi ten popis nesedí.

0 0
možnosti
PJ

patockajan

11. 10. 2008 10:47
Komu mé klíče?

Něco podobného tuším kdysi říkal Miloš Forman, který se při volbách ve Státech prý rozhoduje podle pocitu, jestli by dotyčnému kandidátovi půjčil klíče od svého bytu, aby mu zaléval kytky, kdyby třeba jel (Forman) na dovolenou. Kupodivu, tohle pravidlo jsem si zapamatoval, a od té doby se tím do určité míry řídím. Jedna věc jsou krásná hesla a rozumně znějící principy a druhá, co se pak na těch radnicích a v parlamentu skutečně děje. Protože do kuloárů nevidíme a tam se řeší to nejpodstatnější. A o heslech tam věru nikdo nemluví, tam se jedná hlavně o penězích. Také o těch mých.

0 0
možnosti
  • Počet článků 151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8483x
"Dokážu žít s pochybnostmi, nejistotou a neznámem. Určitě je mnohem zajímavější žít s otázkami, na které máme nejistou odpověď, než mít jisté odpovědi, které mohou být nesprávné. Mám jen přibližné odpovědi a různé stupně jistoty o různých věcech. Nejsem si absolutně jistý ničím, o mnoha věcech nic nevím - třeba o tom, zda má vůbec význam se ptát, jaký je smysl života a co taková otázka znamená. Budu o tom chvíli přemýšlet a když na to nepřijdu, budu prostě přemýšlet o něčem jiném. Nemyslím, že je nutné mít na všechno odpověď. Nemám strach z toho něco nevědět, být ztracený v podivném světě, kterému nerozumím a ve kterém nemám přesné určení - protože tak to prostě je, alespoň si to o něm myslím, asi. Nebojím se toho." / Richard P. Feynman/

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky