Tanga, nohavičky nebo naostro??

Teploty šplhají jako slunce přímou úměrností vzhůru a je na nás, co si oblékneme. Nemyslím teď sukýnku nebo rifle, ale co si oblékneme pod....;-)

Tanga nebo nohavičky?? Nebo něco mezi tím?? Nebo raději naostro??

Myslím, že co žena, to jiný názor. Myslím, že co muž, to názor naprosto identický.

Začněme u mužů. Pro jejich oko, potažmo orgány, které aktivují zálibné pohledy na pozadí žen, na celé čáře vedou tanga. Čím méně látky, tím lépe. Úplně nejrajcovnější jsou prý šňůrky tang vyčuhující z kalhot či sukýnky.

Ženy oblékají tanga nebo nohavičky nebo něco mezi tím většinou dle příležitosti, typu oblečení, dle momentální váhy, ročního období a také dle vkusu. No, o vkusu by se u mnohých spíš dalo polemizovat, tak vkus raději škrtám.

Co se pohodlnosti týká, rozhodně na tom tanga nejsou moc dobře. Nohavičky se pro změnu zase u plnějších tvarů rolují. Co si tedy vybrat???

Nic!! Nic??

To by asi také šlo. Rozhodně se pak nemusí řešit viditelnost švů kalhotek pod oblečením. Co se hygieny týká, je to už horší. Kam se vsákne pot tekoucí z třísel, když nemáme kalhotky?

No, nemá se kam vsáknout!

Tudíž stéká po vnitřní straně stehna dolů a při chůzi, pánové, to není nic příjemného. Když sedíme a vytvořivší pot se kumuluje, aby poté stekl podél oblinek zadečku přímo na látku sukně, kalhot, kraťásků apod. v místě, kde je prdelka přilepená k židli, k lavičce. No a teď vstaňte. Jak vysvětlíte loužičku pod sebou i na oblečení??? Těžko... 

Jednoznačně je tedy pro ženy nošení kalhotek velmi důležité.

Tvaru, barvě, materiálu, velikosti... se meze ovšem nekladou. Naopak je vítána rozmanitost. Aby se pánové měli na co koukat, co obdivovat a co nakonec i stahovat;-)

Takže, ať jsou na našem zadečku tanga, klasické kalhotky, dámské nízké boxerky, nohavičky či babiččiny bombarďáky, lesklé či matné, průsvitné nebo pastelové, krajkové či hladké, sexy nebo decentní... je to jen na nás. My je nosíme.

A když váš muž (partner, přítel, manžel) touží tolik po tangách a nedá pokoj a vy ZROVNA nemáte chuť je nosit, ať si je oblékne sám!! Minimálně na 16 hodin a uvidíme, jak se mu to bude zamlouvat.

Co by pro nás přece neudělal, no ne?! A když to dokáže, obléknu si je i já jen pro jeho potěšení:-))

A co ráda nosím já?? Hádejte...;-)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Eliška Ozogányová | čtvrtek 19.5.2011 11:40 | karma článku: 21,75 | přečteno: 3959x
  • Další články autora

Eliška Ozogányová

Až tak moc tě nežere

8.11.2019 v 17:55 | Karma: 12,43

Eliška Ozogányová

Já a dieta??

7.10.2013 v 14:35 | Karma: 9,86