Sex nebo celibát??

Celibát? Co to je? Co si pod tímto slovem může člověk představit?? Představa asi není nijak příjemná, pokud je celibát vynucený. To se pak kroutí nejen rty při vyslovení, ale i prsty u nohou. Dobrovolník v celibátu nevidí žádný problém, prsty se mu nekroutí. Sám však kroutí hlavou nad tím, jakého smilstva se lidé dopouštějí.

Už jsem někdy byla nucena žít v celibátu?? Ano.

Myslím, že asi každá matka prožila období nuceného a částečně i dobrovolného celibátu. Minimálně dva měsíce před porodem a dva měsíce po porodu svého potomka. A v tomto celibátu ji nechtě následuje i partner, manžel, druh, otec dítěte. Samozřejmě se i v tomto najdou vyjímky. A ty bohužel své partnerky v dočasném celibátu nenásledují.

Já měla to štěstí, že se otec mých dětí "obsloužil" sám a neměl myšlenky na zálety. Byl si zřejmě vědom toho, že když milostivě zasel svůj královský oves, tak také musí sklízet plody svého snažení.

Neumím si však dost dobře představit dobrovolný celibát nejerotičtějšího znamení zvěrokruhu - Štíra. Jeho myšlenky se točí stále kolem sexu. Ať se podívá na banán s jablíčkama, na vrcholky kopců nebo jak jíte lžičkou jogurt...už si tvoří nejrůznější představy, které ho pořádně nažhaví a neuvěřitelně rajcují.

A věřte, že vím, o čem mluvím. Kdo má doma samce tohoto znamení, zeptejte se ho na to, pokud se už tak sám neprojevil. A celibát v jeho blízkosti nelze dobrovolně dodržovat. Pokud byste tak činily, milé dámy, delší dobu, utekl by vám nebo by zanášel...

Já jednoho Štíra doma mám a také mám co dělat, udržet si ho od těla. Ještě, že jsem ten Býk:)

Ale netvrdím, že muž či žena ve znamení Štíra nejsou schopni dodržet celibát a s ním spojenou sexuální věrnost.

Kdo chce žít dobrovolně v celibátu a sexuální hrátkám dát navždy "vale", ať to udělá a nedává jinak smýšlejícím najevo znechucení a opovržení. 

Kdo se chce oddávat sexu a celibát je pro něj cizí slovo, ať si užívá a nedává jinak smýšlejícím najevo svou nadřazenost a pohrdání.

Vůbec nejlepší je společně najít zlatý střed a občasné dodržení celibátu nemůže uškodit jinak sexuálně fungujícímu vztahu....

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Eliška Ozogányová | čtvrtek 3.2.2011 13:13 | karma článku: 12,30 | přečteno: 2455x
  • Další články autora

Eliška Ozogányová

Až tak moc tě nežere

8.11.2019 v 17:55 | Karma: 12,43

Eliška Ozogányová

Já a dieta??

7.10.2013 v 14:35 | Karma: 9,86