Dokážu žít mimo civilizaci?

Jsem závislá na vzduchu, co se dá dýchat, na vodě, která se dá pít a na jídle, bez kterého by nebyla energie vůbec něco dělat. Jinak závislák nejsem. Nejsem???

No co si budeme povídat, určitě vyšťourám něco, bez čeho si svůj život nedokážu představit.

Nedokážu se obejít kolem dokola, kolem vlastní osy. Néééé...blbnu!!:)

V létě se neobejdu bez slunečních brýlí, ale to by se dalo nahradit nějakým kloboukem z listů. Také bez léků na alergii. Musela bych se vyskytovat na ostrově, kde by nerostla žádná rostlina, na kterou můj organismus odpovídá obrannou reakcí. Jo a repelent bych taky moc postrádala. Musela bych zjistit, jaké rostliny odpuzují bodavý hmyz a tím se pak natírat, abych zůstala uchráněna před invazí. Mám totiž sladkou krev a ta těm malým krvežíznivcům moc chutná.

V zimě se neobejdu bez teplé bundy nebo kabátu, šály a rukavic. Když pominu fakt, že nezabiju žádné zvíře holýma rukama, daly by se tyto nahradit zvířecí kůží a srstí. Ovšem pokud nějaké srstnaté zvíře bude žít na onom místě, kde já. No zkuste si obléknout něco z peří nebo šupin??

Celoročně nedokážu žít bez balzámu na rty. A nyní mě nenapadá, čím bych ho nahradila ve volné přírodě. Nebo si to ani představovat raději nechci:) Také antiperspirant by se šiknul, ale když bych žila sama, tak je to asi tak nějak fuk, že?? Ale bez menstruačních vložek to nepůjde...
No a hodily by se buď sirky nebo alespoň dva křemínky na zapálení ohně.

Vzhledem k tomu, že už děti mám, nedokázala bych si představit život bez nich. Nyní i bez partnera, ale jeho nepřítomnost by se dala vcelku přežít. Pokud nejste závisláci na svém partnerovi, partnerce a berete ho jako rovnocenného partnera, který má také právo na svůj život. Ale citové pouto by vám nedovolilo se od něj odloučit na delší dobu. Ba dokonce napořád. Málokdo je tak silný, aby psychicky vydržel ztrátu své milované/svého milovaného. Ať už po rozchodu či úmrtí.

Jen silní jedinci dokážou žít sami a jen sami sebou se zabývat. V podstatě dnes je takový člověk kvalifikován v očích veřejnosti jako sobec, egoista a narcista.

A co se sexu týká, vystačím si sama....autoerotika pomůže;-) Sex mě neovládá, já ovládám jeho. A partner?? Když na břehy mého ostrova moře vyplaví nějakého živého samce rodu Homo sapiens, tak.... tak uvidíme, co příroda dokáže.

A že toho umí;-)

A jak jste na tom vy?? Dokázali byste žít bez vymožeností naší civilizace nebo ne??

Já už asi ne. To přiznávám... jsem společenský tvor a chyběla by mi komunikace. Klábosit s ptáky, brouky nebo rybami není pro mne to pravé ořechové.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Eliška Ozogányová | středa 9.2.2011 10:10 | karma článku: 8,87 | přečteno: 2164x
  • Další články autora

Eliška Ozogányová

Až tak moc tě nežere

8.11.2019 v 17:55 | Karma: 12,43

Eliška Ozogányová

Já a dieta??

7.10.2013 v 14:35 | Karma: 9,86