Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Co se v tisku nedozvíte

Události zcela přesně ověřené agenturou TAP (taková upovídaná paní) a mezinárodní institucí specializovanou na audit informačních toků JPP (jedna paní povídala).

Známe příčinu požáru na Ruzyni!!!

 

Za celou smutnou událostí nestojí ani nedbalost personálu, ani neopatrnost při kontrole letounu, ale neočekávaná zpráva, kterou dostala letuška z posádky letadla přímo z Pražského hradu. Po jejím přečtení si ohromená letuška sedla do jedné ze sedaček pro cestující. Pod dojmem této zprávy se jí však začala lýtka zapalovat tak vehementně, že došlo ke vznícení čalounění sedačky a pak i celého letadla. K popálení technika došlo při záchraně nažhavené letušky z hořícího stroje, kdy ji postižený vynášel z hořícího stroje ve svém náručí.

 

Když se plácají nesmysly, spím

 

Jak se nám podařilo zjistit prostřednictvím agentury TAP, slavný a populární výrok ministra Schwarzenberga, má pro jeho autora neblahé důsledky. Z dobře informovaných zdrojů jsme se dozvěděli, že ministr byl při silniční kontrole přistižen, jak poslouchá nejmenovanou rozhlasovou stanici, která nesmysly vysílá nepřetržit 24 hodin. Protože odmítl stanici přeladit, bylo mu na místě odebráno řidičské oprávnění pro důvodné podezření, že by mohl při řízení automobilu usnout.

 

Zvrat ve vyšetřování kauzy Rath

 

Po několika týdnech mediálních masáží a neustálé argumentace zatčením D. Ratha se sedmimilionovým úplatkem vstupuje do celého případu nový fakt, který může přinést rozhodující zlom v celém vyšetřování. Ze zdrojů blízkých Lidovému domu jsme se dozvěděli, že středočeská organizace strany posílila v posledních dnech o obrovské množství nových členů z řad zaměstnanců firem Konstruktiva Branko a Fisa ze Slaného, jakožto i zaměstnanců Nemocnice v Kladně. Tvrzení obviněného poslance Ratha o penězích strany, ukryté v jeho obhajobě před Poslaneckou sněmovnou, se tak nejspíše zakládá na pravdě. Nešlo totiž v žádném případě o úplatek, ale o členské příspěvky nových straníků na 33 a půl roku dopředu.

 

Sjezd bývalých milicionářů

 

V souvislosti s informací o formování Lidových milicí byla do stavu pohotovosti uvedena AČR. Po té, co se ukázalo, že jde o setkání zakládajících členů LM, byla pohotovost pro AČR zrušena. Podle posledních informací jsou nyní v pohotovosti koronární jednotky na ARO většiny nemocnic.

 

Co je se známým bojovníkem proti všem?

 

Již několi dlouhých dní se jeden z bojovníků proti všemu a všem odmlčel. Podezření že známý bojovník dopadl se svými varováními špatně se nepotvrdilo. Ze zdrojů blízkých Nejvyššímu máme přesné informace, že jmenovaný byl k němu sice v minulém týdnu povolán, leč po té, co se pokoušel již při vstupu přesvědčit svatého Petra k předplacení nového nebeského časopisu a po té, co byl svatý Augustin jím požádán, aby nový časopis pomohl redigovat, pojalo nebeské osazenstvo podezření a v momentě, kdy byl odhalen název časopisu – Ateista, byl jmenovaný expres vyexpedován zpátky na zem. Lze očekávat brzký návrat jmenovaného.

 

Absolovent semináře má před svým svěcením problémy

 

Nejmenovaný seminarista, který měl být v nejbližší době vysvěcen do kněžského stavu bude mít zřejmě problémy. Do kuloárů semináře unikla část jeho přípravy na první kázání, která neunikla pozornosti příslušných osob. Těm se poněkud méně líbilo označení „fotr, kluk a strašidlo“ pro Nejsvětější Trojici, stejně jako to, že hříšníky chtěl posílat do p....., místo do pekla. Jaký osud čeká tohoto seminaristu není zcela zřejmé, ale v některých lesích, které spadají do působnosti chystaného restitučního zákona, se v posledních dnech objevuje větší počet osob zajímajících se o palivové dříví.

 

Útok ministra financí proti pokojným demonstrantům

 

Mainstreamová média informovala o incidentu před ministerstvem financí poněkud tendenčně a nepravdivě. Je sice pravdou, že demonstranti volali: „Kalousku, polez ven!“ (v hluku cvakání fotoaparátů, vrčení kamer a chůze hlídkujících policistů pak zaniklo oslovení „Pane“, které dav též provolával i to, že demonstranti volali: „polezte“), jenže ministr financí Kalousek vyšel z budova tak rychle a tak ostře, že šlo takřka o život a demonstranti napadení ministrem Kalouskem se museli bránit, přičemž se pokoušeli užít jen zbraní přiměřených brutalitě útoky – plivanců. Protože se ani pak jeho postup nedařil zastavit, rozhodl se jeden z demonstrantů užít obranný chvat a hmat, ale z důvodů, že pro tento způsob sebeobrany nebyl nikdy cvičen, vypadal onen chvat spíše jako úder.

 

Benešovy dekrety prolomeny!!!

 

Se závažným sdělením přišla i auditorská společnost JPP. V nočních hodinách z pátka na sobotu minulého týdne se v Praze 4 snažil opilý A.K. proniknout do bytu své expřítelkyně N.J., která, jako správná vlastenka, měla vnitřní část dveří vytapetovanou faxmiliemi dekretů prezidenta Beneše, tak vehementně, že dveře nakonec prolomil. Přivolaná policejní hlídka již jen mohla konstatovat, že skutečně došlo i k prolomení oněch dekretů. Vzhledem k německým kořenům útočníka lze očekávat ještě zajímavý vývoj celé události.

 

Odhalili jsme politicko-ekonomické stopy v porážce od Ruska na ME 2012

 

Zápas se vyvíjel z hlediska politicko-ekonomických zájmů České republiky celkem příznivě až do 52.minuty, kdy Václav Pilař snížil na 2:1. Tehdy pak dostal trenér Bílek telegram: „Pazdravljajem k zabiti gola. Stop. Gaz stop. Něfť stop. Putin“. Střídající Petržela dostal v 75.minutě jasné instrukce pro tým, takže již v 79. minutě zápasu byla opět dodávka ropy i plynu do České republiky obnovena. Hoši, děkujem!

Autor: Jirka Oulický | úterý 12.6.2012 17:44 | karma článku: 12,77 | přečteno: 1350x
  • Další články autora

Jirka Oulický

Projev občana číslo 10.566.155

Občan číslo 1 již svůj projev pronesl, ale na něco v něm trochu pozapomněl. Jako občan číslo 10.566.155 jsem se rozhodl to trochu napravit.

21.3.2020 v 19:30 | Karma: 28,69 | Přečteno: 953x | Diskuse| Společnost

Jirka Oulický

Církev hřešící

Počátkem tohoto týdne proběhla médii zpráva o případu kněze Ostravsko-opavské diecéze. Někdy byla tato kauza anoncována bombastickými titulky, že kněz byl chycen do pedofilní sítě, ale zpravidla články byly věcné.

30.10.2019 v 21:44 | Karma: 26,06 | Přečteno: 1233x | Diskuse| Společnost

Jirka Oulický

Ano, bude nejhůř

Jak by mohlo vypadat zpravodajství v nové soukromé televizi ANOva v roce 2022 půl roku po dalších volbách.

21.9.2016 v 18:59 | Karma: 29,72 | Přečteno: 1256x | Diskuse| Ostatní

Jirka Oulický

Církev uctí památku zavražděného kněze a ... média mlčí

V pátek 29.července vydalo předsednictvo ČBK výzvu k uctění památky zavražděného kněze Jacquese Hamela vyzváněním zvonů v den pohřbu tohoto mučedníka. A média?

1.8.2016 v 18:42 | Karma: 31,22 | Přečteno: 1377x | Diskuse| Společnost

Jirka Oulický

Je suis Jacques Hamel

Zaútočit na neozbrojeného je znakem zbabělosti, zaútočit na starého člověka je znakem zvrácenosti a zaútočit na kněze je znakem vlastní odpornosti.

27.7.2016 v 18:10 | Karma: 29,46 | Přečteno: 1021x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Vlak na Děčínsku usmrtil člověka, provoz na trati do Ústí nad Labem je přerušen

17. května 2024  18:10,  aktualizováno  18:44

Vlak u Dobkovic na Děčínsku v pátek vpodvečer srazil člověka. Na místě podlehl svým zraněním, řekl...

Fica střelili CIA, WHO a Ukrajinec. Atentát spustil kolotoč dezinformací

17. května 2024  18:43

Po atentátu na slovenského premiéra Roberta Fica se ihned na sociálních sítích vyrojily...

Ukrajinci přeměnili sportovní letadla na stroje zkázy. Rusové jsou bezradní

17. května 2024

Premium Ukrajinci využívají k útokům na ruském území stále kreativnější postupy. Jedním z posledních je...

Mobilizace vězňů dorazila i na Ukrajinu. Ta počítá s až 20 tisíci novými vojáky

17. května 2024  17:39

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj podepsal zákon, který umožňuje některým odsouzeným...

  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Jsem člověk ..... zatím .....