Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Vzkaz pro Tomáše Vandase - DSSS. Také pro všechny přívržence.

Není důležité, abych se nějak představoval a psal o sobě, ale určitě mám dostatečné schopnosti se vyjádřit k obsahu stránek (www.dsss.cz), které propagujete a vůbec se vyjádřit co nejobjektivněji k otázce, která vás jako jistou skupinu irituje a nabádá k jistému extrémismu - nebo tedy, říkejme tomu UČENÍ.

No comment.Ammar Otman

Většina portálů, které podporují podobnou myšlenku jako Vy se velice, ale velice plete v jedné zásadní a velmi důležité otázce a zamyšlení se a to jest ve věci chápání Romů a chápání lidí a vlastně porovnávání těchto lidí na základě rozdílnosti etniky, kterou vyznáváte vy všichni a považujete ji za tu správnou - bílou rasu.
Ano, určitě se najdou tací, kteří nemají podobné smýšlení, ale především mladí lidé smýšlejí velmi různorodě a z toho důvodu by jste měli pozměnit šíření "učiva" a myšlenky, kterou musíte přizpůsobit vůči dnešnímu světu.

Přestaňte posuzovat a šířit myšlenku vašeho učení skrze rasovou otázku - možná by jste mi rádi napsali, že to neděláte, ale minimálně se tak prezentujete. Začněte šířit tuhle demokracii a spravedlnost pravým smyslem, SPRAVEDLIVÝM a čistým smyslem a nešiřte svou víru skrze rasu, protože to je ta nejabsurdnější a nejhloupější věc, kterou můžete dělat ve svůj neprospěch.
Je velmi hloupé a nezodpovědné posuzovat věci na základě rozdílného pigmentu. Je to velmi zavádějící a základní neúspěch vašeho programu, protože kdyby tomu tak nebylo - udělali by jste s vaší ideou velké zázraky!
Problém, který se v dnešní době a to v roce 2011 velmi řeší jsou Romové a já nemohu udělat nic jiného - než souhlasit a sám se přidat k lidem, kteří tuto otázku chtějí řešit! Je mi špatně z Romů, tedy abych upřesnil z Romů, kteří jsou ostudou tohoto státu. Nechci házet všechny do jednoho pytle. Všichni víme, že se najdou i ti, kteří jsou slušní, pracují, vzdělávají se - jen je jich zatraceně málo, protože kdyby ne, porazili by ty špatné cikány.
Český Rom, je český Rom a není tomu jinak. Československá a pak Česká republika je velmi mladá mentalita a je důležité si tohle uvědomit a přehodnotit hodnoty, které přišly za okupace, které přišly za protektorátu Čechy a Morava - jistě víte, o čem se bavím.
Dnešní mladý člověk, který hltá vaše učení je ovlivněn rasovou otázkou né vůči Romům, ale vůči obrovské kapacitě lidí, která v mnoha směrech může být mnohem vyspělejší a zkušenější než mladý, vybledlý, holohlavý Čech vyznávající vlastenectví státu, který ho okrádá a který je tu jen pár let. Je to pouho-pouhé tlachání do prázdna nad jistou otázkou, která se lidem, kteří nechtějí změnu, a nechtějí ztratit svoji důležitost v této době - velmi zamlouvá, a budou využívat vaši víru, vlastní víru a odhodlání bojovat za něco, co je jen špatně pochopeno, učeno a interpretováno.
Tato republika je v nejlepším stádiu, kdy se taková ~Nová Revoluce~ může uskutečnit. Lidé, kteří vedou tento stát se absolutně nezajímají o to, jestli se vám něco líbí nebo ne, tohle je kapitalismus a pokud bude mít cikán víc peněz než řadový, český občan i přesto, že si peníze nakradl tak to tenhle systém bude podporovat a zbytek je nezajímá. Vždyť i ti, kteří nám zde vládnou se chovají úplně stejně - jen to není vidět!
To je nutno změnit. Je nutno změnit tento pokřivený, penězi prohnilý systém. Peníze mají udržovat jistou vyváženost lidu, který pracuje. Ano, práce. Práce je to, co dělá lidi lidmi, kteří dokážou žít v tomto systému. Že je práce málo? Protože práci dostane Ukrajinec, Rus, Asiat?
A kdo je chce tyhle lidi? Češi. Opět a jen český občan, který vlastnímu "bratrovi" české krve práci nenabídne, protože tento český bratr by chtěl za svoji odfláknutou práci 80,- na hodinu a pokud dostane míň, tak mu to zato nestojí. Nemusíte s tím souhlasit, ale takhle to tady chodí a především mladí lidé jsou zvyklí dostat vše od maminky a tatínka, nebo z jiného koutu své rodiny. Samozřejmě nehážu všechny do jednoho pytle. Drtivá většina těchto MLÁDEŽNICKÝCH DĚLNÍKŮ neví o své vlasti skoro nic, nerozumí hlavním věcem tohoto státu, jsou pokrytečtí, ale směle budou skandovat pro stranu, která jim jednoduše vnukne myšlenku "Hele, jsi bílej, jsi čech, tak si toho važ a bojuj za svou zem". Mě se to taky líbí, ale nepřekračuje Vaše učení pane Vandasi trošku některé hranice?

Chci být objektivní a chci ukázat jinou stránku chápání věcí. Moje matka je češka a já jsem vlastenec svým srdcem více, než většina "čistých" Čechů v této republice! Mám česko-libyjskou krev, ale to nemění nic na tom, že jsem se narodil v Brně, vzdělával se tady, poznával zde lidi a nyní jako dospělý člověk musím vzít zodpovědnost do svých rukou a jako člověk, který je hrdý na svou vlast je mou povinností se o těchto věcech bavit, psát názory a bavit se o nich s jinýma lidma, protože jinak se tento stát rozpadne.

Vytvořil bych stranu, která by měla za úkol ovlivnit hlavně mladé lidi, kteří k volbám nechodí a otázka změny je nezajímá. Je strašně moc lidí, co jezdí každé léto do Řecka, do Itálie, do Egypta. Chtějí vidět ty lidi a vidět krásu jejich přírody a žádného z těch lidí nesoudí podle toho, že jsou snědí nebo protože mají nějakou víru. Uvědomte si, že tito lidé, kdyby Vám měli třeba pomoct u autonehody by se nedívali nato jak vypadáte, ale snažil by se Vám zachránit život, protože jste živá bytost, ale Vy? Ještě by jste ho polil benzínem.
Jestli chcete mít uznání a udělat revoluci v této republice a dát lidem nový smysl toho, jak žít a jak se na věci dívat - věřte mi že společně do 365 dní jsme schopni vytvořit takový program a takový záměr, že se k nám otočí i starší lidé, v kterých stále doznívá ozvěna komunismu.

Otázka romů se dá potom řešit úplně jiným způsobem, než jak to činíte Vy, ale právě mě napadá: Zajímá pana Vandase opravdová změna nebo mu jde jen o to, aby ho nějaká skupina podporovala a vlastně si tím jen zvyšoval ego a vlastní přesvědčení toho, že právě on je tou ikonou? Nemyslím si, že by to měla být pravda, ale přece jenom se tato otázka nabízí. Co by jste pane Vandasi dělal, kdyby všichni ti lidé, proti kterým demonstrujete zmizeli? Co dál by jste předal tomuto národu?

Já žiji v Brně, znám tady všechno, duchem jsem opravdu Čech, který zná příběh Husitů a druhé světové a vůbec vše co by mě jako českého občana mělo zajímat, ale v očích některých lidí budu za cizozemce. Zkuste se na to podívat z druhé stránky. Doufám, že mi rozumíte, ale hlavně to nechápejte tak, že bych snad litoval toho, že mám velké černé oči a husté černé vlasy. Nemůžu si stěžovat, mnoha lidem se líbím - dokonce i těm, kteří mají podobné vyznání jako Vy, ale to asi proto, že znám takové vlastence, kteří se na věc umí podívat mýma očima. Můj VLASTNÍ bratranec je vysokoškolák, který chodí pouze v Everlast a Lonsdale, má holou lebku, připojuje se k jakýmsi odnožům, poslouchá Orlíky, Operace Artaban, Street Kids party, Proti směru a jiné. Na škole kam chodí mi říkal, že je to samý zbohatlík, nemá rád Romy stejně jako já. Máme v Brně arabskou restauraci - platíme daně a milion poplatků téhle zlodějské politice a taktéž "živíme" Romskou menšinu. Práci jsem nikomu nevzal, spíše jsme museli hodně zaplatit - aby jsme tady mohli podnikat. Jsme spokojeni, mnoho českých občanů rádo příjde do naší prodejny, aby si dali nějaké výborné, zdravé jídlo - ale pro Vás pane Vandas to je asi špína, že ano?

Vy jste ČESKÁ REPUBLIKA. Nikdo vám nemůže říct - MUSÍTE BÝT MULTIKULTURNÍ, ale minimálně můžeme vytvořit kompromis, který bude pouze ve prospěch této republiky, která bude hájit VLASTENECTVÍ A NACIONALITU, která je otevřená k jiným mentalitám a lidem, kteří jsou slušní, milují život a chtějí řádný, šťastný život, který jim z velké části musí zařídit stát, ve který vkládají důvěru!!!

Autor: Ammar Otman | úterý 27.9.2011 1:01 | karma článku: 12,12 | přečteno: 1230x
  • Další články autora

Ammar Otman

Restaurant TEFITI: Italské ručičky naši hosté poznají

Uběhlo již půl roku od doby co jsme otevřeli nový středomořský restaurant TEFITI v historické části Brna, přesněji na Zelném trhu, v nejstarší divadelní budově ve střední Evropě v Redutě.

16.11.2018 v 17:34 | Karma: 11,78 | Přečteno: 512x | Brno

Ammar Otman

Brněnská gastro krize: nedostatek kuchařů a kvalifikovaných číšníků. Proč?

Brněnské restaurace v posledních měsících řeší jedno z nejdůležitějších témat: Kde sehnat personál a hlavně jak si jej udržet?

11.5.2017 v 15:25 | Karma: 34,23 | Přečteno: 5263x | Diskuse| Brno

Ammar Otman

Situace v Libyi: Jak vypadá situace dnes a jaká byla před? Obama přiznal selhání

V Libyi mám rodinu a tak se neustále zajímám o situaci, která tam nyní panuje. Rád bych seznámil čtenáře o předchozí a dnešní situaci, aby mohli sami posoudit, kdo celý problém vytvořil a kam to všechno vede. Snad nebudeme další?

6.10.2015 v 9:00 | Karma: 39,80 | Přečteno: 3505x | Diskuse| Společnost

Ammar Otman

Gastronomie: Vztah majitelů restaurací, zaměstnanců a klientely v ČR. Jak to u nás chodí?

V gastronomii se pohybuji již deset let a proto bych se rád se čtenáři podělil o své zkušenosti a postřehy ze světa pohostinství.

4.10.2015 v 23:53 | Karma: 20,77 | Přečteno: 2419x | Diskuse| Společnost

Ammar Otman

Rozhovor s libyjským vojákem, který zažil situaci v Libyi a Sýrii

Chtěl jsem získat nějaké informace od člověka, který celou situaci v Sýrii, Libyi a dalších zemích zažil a kdo tam celý život žije. Přátel mám v Libyi dost, ale chtěl jsem udělat rozhovor s někým, kdo má o celé situaci přehled.

17.9.2015 v 20:37 | Karma: 29,15 | Přečteno: 2348x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Auto vjelo na chodník a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  18:53

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Poslanci zvýšili ochranu zemědělské půdy i omezení jejího prodeje cizincům

3. května 2024  5:16,  aktualizováno  11:55

Vyšší ochranu nejkvalitnější zemědělské půdy schválila Sněmovna. Nemají na ní do budoucna vznikat...

Požár pralesa Mionší musel založit člověk, zjistili odborníci. Sčítají škody

3. května 2024  11:46

Hasičští experti se vrátili do terénu, aby vyšetřovali příčinu požáru v pralese Mionší v Dolní...

Zdravotnictví čeká kolaps, věští analýza. Chybí 3000 lůžek, péče se nadužívá

3. května 2024  11:36

V českém zdravotnictví hrozí bez přijetí potřebných opatření vyčerpání zdrojů. Systém není podle...

Evropa otevřela dveře džihádistům, Londýn a Paříž nepoznáte, hlásá Trump

3. května 2024  11:34

Donald Trump krátce po potlačení propalestinských protestů na několika amerických univerzitách...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
Čecho-Libyjec/Sicílie, který se zajímá o světové dění, o situaci v Libyi a o Českou republiku. Moje přání je, aby se lidé naučili nebýt lhostejní, uvědomili si věci z jiného úhlu pohledu a to spravedlivým metrem a až potom to vyžadovali od ostatních. Jedině aktivním pochopením může nastat změna. Miluji Českou republiku, vážím si Čechů, kteří ve světě něco dokázali, ale bohužel je jich stále méně a méně.
Osobní blog na: Blog.Ammar.CZ

Seznam rubrik