Muammár Kaddáfi před svou smrtí: "Beze mne příjde invaze do Evropy" aneb na imigraci Kaddáfiho režim

Ten kdo sledoval v roce 2011 dění v Libyi jistě dobře ví, že Kaddáfí ze svého sídla Bab al Azizya posílal desítky zpráv, videí, rozhovorů s novináři, rádiových zpráv a článků, které obletěly celý svět s jasnou zprávou:

"Pokud stabilní vláda, která drží severní Afriku železnou pěstí nahradíte malými skupinkami islamistů, rebelů a gangů, vytvoří se obrovský chaos a boj o moc ve kterém nikdo nebude chtít prohrát. Vytvoří se skupiny, které začnou kontrolovat celou Afriku a blízký východ, budou vraždit nevinné lidi což povede k dalšímu strachu a vzápětí chaosu, který bude mít za následek jen jedno: Afričané budou hromadně migrovat do Evropy. Prozatím je pásmo Gazy malé, ale mohlo by se velmi rychle rozrůst." 

Tuto a mnoho dalších podobných zpráv vysílal Kaddáfí v době, kdy čelil agresivním štváčům jako je USA a NATO. Nakonec, není to žádná novinka, že libyjská vláda velmi silně ovlivňovala migraci a dokázala ji velmi efektivně omezovat. Mnozí z nás tak konečně dokážou pochopit, že včetně obrovského nerostného bohatství, kterým Libye vládla zde byl i člověk, který svým režimem bránil tomu, aby mohl začít opravdový boj Afriky proti Evropě.

MNOZÍ hlavní představitelé islamistických skupin tohle věděli a jak jsem již pevně přesvědčen je mi jasné, že s pomocí USA a NATO dokázali pod rouškou lží typu "bojujme za demokracii" , "chceme svobodu v arabském světě" dokázali rozvrátit státy severní Afriky, aby tím jak jsem již v jiných článcích psal oslabili region a dostali tak CO NEJVÍCE SVÝCH AFRICKÝCH SYMPATIZANTŮ DO EVROPY A NA ZÁKLADĚ TOHO MOHLI VYHLÁSIT OPRAVDOVÝ DŽIHÁD, o kterém řekl i Kaddáfi v roce 2011 v březnu:

"Volba je mezi mnou a islamismem. V druhém případě se Evropa vrátí do dob Barbarossy. Snažím se, aby jste pochopili, že pokud se budete snažit Libyi destabilizovat, oslabit, povede to k velkému zmatku a pak vám na dveře začne klepat Džihád, začne klepat od Středomoří. Situace je opravdu vážná a je v sázce bezpečnost celé Afriky i Evropy, cožpak to představitelé Evropy nevidí?"

Jsou to svatá slova, která prorokoval Kaddáfi a věděl moc dobře, co se bude dít. Mediální svět však dokázal lidi přesvědčit o tom, že válka byla vedená proti obrovskému tyranovi, kterého až porazí zavládne mír a svoboda v arabském regionu. Nyní VŠAK PŘICHÁZÍ HROZBA pro Evropu a my nesmíme dovolit, aby o tom všem opět rozhodovalo OSN, NATO nebo USA - ti, kteří celý tento problém vytvořili a nesou za něj odpovědnost! Tak jako zabili sta-tisíce lidí v Africe a na východě, tak jako připravili rodiny o střechu nad hlavou, o jejich domovy a rodiny, tak stejně to hrozí i Evropě.

ŘEŠENÍ MASIVNÍ IMIGRACE Z JIHU DO EVROPY

Zde je pár bodů, které bych prosadil. Je mi jasné, že se mnou nemusí každý souhlasit a názory se liší. Já jsem velký pacifista a jsem toho názoru, že každý člověk má právo na život, ale nesmí brát to právo druhému. Pokud chceme věci kolem sebe měnit, musíme přejít k občanské, lidové demokracii. O moderní, občanské, lidové demokracii ve které vládnou občané státu v lidových kongresech bez politiků popisuji zde www.neoact.cz

1) Vytvořit masivní tábory na jihu Evropy, kde pod vedením armády budou imigranty držet na jednom místě. Měli by se zapojit všechny státy EU, ne jenom Itálie.

2) Do středozemního moře povolat námořnictvo a požádat o pomoc námořní pěchotu USA - no neříkejte, že by nám nepomohli? :-) Námořnictvo by mělo kontrolovat všechny vody a mít tak situaci pod kontrolou. Absolutně nepouštět jakékoliv cizí lodě, nechat je opět vrátit do severní Afriky. 

3) Aby se situace mohla zlepšit, je důležité dát Afričanům, kteří žijí ve strachu ze smrti, bez jídla a bez infrastruktury nějakou jistotu, tudíž povolat desítky tisíc vojáku z Evropy a USA, kteří by pomohli stabilizovat národní bezpečnost severních států Afriky, ovládnout ropná pole, plyn a využít zisk na obnovu infrastruktury a dotování vojenského arzenálu - personálu. Tu paseku, kterou tam nadělali částečně zavinili právě USA s Evropou - bohužel.

4) Veškeré již zadržené migranty zbavit všeobecně uznávaných práv, které jim fakticky dovolují tento systém ždímat. Jako křesťanská Evropa jim můžeme zajistit vodu, jídlo a nocleh. To vše ve velkých táborech, kde by získali prozatimní útočiště. Všechny muže schopní práce povolat do Afriky, kde by pod záštitou našich sil začali budovat jejich domovy. Během 1-2 let by se dalo vytvořit útočiště pro všechny aktuální migranty a mohli bychom je poslat zpět.

5) Jakékoliv protesty, nepokoje nebo snad výtržnosti okamžitě trestat vyhoštěním z Evropy, přesněji my sami bychom je na lodích převezli zase zpět - hodně brzo by si to další rozmysleli.

6) Dát životní šanci i těm, kteří mají své přednosti. Veškeré humanitární organizace, červené kříže a další by mohli v těchto táborech pracovat s těmito lidmi, seznamovat je s naší kulturou a objevit mezi nimi i ty, kteří v nějakém řemesle vynikají, určitě se tam někdo najde. Těmto bych dal zelenou. Vytvořila by se tím naděje pro ostatní neboť věřím, že lidé jsou i dobří.

7) NEDEMONSTRUJME TUPĚ NĚKDE NA NÁMĚSTÍ ZA TO, ŽE NECHCEME IMIGRANTY. Nechce je nikdo, ani oni by nechtěli imigrující Čechy. Spíše demonstrujme proti organizacím, které tohle mají na svědomí a dejme jasně vědět, jaké jsou přání obyčejného Evropana, který chce ctít svou kulturu, chce ji předávat svým dětem a nestojí o vnucování cizího náboženství. Pojďme jasně ukázat, že jsme kultivovaní lidé, kteří s Láskou a pravdou v srdci chtějí žít v kultuře, která je jejich matkou a ukažme těm ostatním, že i oni na to mají právo a že MY, OBYČEJNÍ OBČANÉ EVROPY nemáme právo na to jim jejich kulturu brát stejně tak jako na to nemají právo oni!

Autor: Ammar Otman | středa 17.6.2015 1:55 | karma článku: 39,91 | přečteno: 3583x