Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Analýza, psychologická slátanina aneb jak zaujmout ostatní

Nová změna proběhla téměř úspěšně a já nyní mohu poznávat novou budoucnost v této krajině, v tomto malém městě s těmito novými lidmi.Vůně této oblasti je mírně nahořklá, ale klidná. Pokud bych měl posuzovat psychickou barvu tohoto města, na mnoha-barevné paletě bych vybral dvě teplé a jednu studenou barvu. Místní obyvatelstvo je díky přistěhovalcům poněkud smíšené, nestabilní a tudíž zde chybí jakási souhra harmonií.

Vytvořit tuto harmonii je ještě složitější z důvodu malého počtu občanů, ale jak jsem si již povšimnul – tento zřejmý deficit není brán v potaz dokud terčem názoru a tématu není jakákoliv menšina. Srdce tohoto města tvoří pokřivené náměstí protlé poměrně frekventovanou silnicí, pár obchodů, potravních řetězců a hernou patřící jednomu z již výše zmiňovaných přistěhovalců. Domovní stavby jsou zde různých kategorií, které se liší polohou od středu města průměrně každých 700 metrů. Lidé jsou zde tradicionální ve smyslu chápání života jako celku jehož prameny jsou kořenového a posloupného charakteru. Musím říct, že to byla první věc, která mě zde velmi potěšila a pokud bych měl porovnávat zkušenosti z jiných mnou poznaných míst – je to ojedinělé a pro mě lákavé. Další analýza byla vyprodukována mým vnímáním a zaměřila se na jednoho člověka. Je to žena. Středně dlouhé zlatavé vlasy, střední výšky, štíhlá, hnědé oříškové oči, rudé rty, jemná kůže, přirozený půvab.

Tyto body jsou všeobecně veřejné pro každého kdo tuto ženu pozná. Mladý duch, vypočítavá, laskavá, smysl pro humor, temperament, sex-appeal, ví co chce a ví co je dobré, sympatická, nežná, pronikavá, tvrdohlavá, citlivá a velmi pozitivní. Už po tak krátké době, kterou trávím v přítomnosti této zralé ženy pociťuji důvěru víc než-li u kohokoliv jiného a to jest pro mě velmi zavádějící, nepochopitelné a zároveň i krásné. Doposud jsem měl to štěstí poznat některé členy její rodiny a přátel. Už od prvních okamžiků kdy jsem se setkal s těmito lidmi jsem pochopil, že jsem narazil na ženu prozíravou, inteligentní a závislou. Prvním elementem jejího přirozeného celku se stala její sestra. Tak jako dva květy na jednom stonku, tak stejně dvě sestry jednoho světa. Psychologická struktura pravděpodobnosti dvou různých životů se stal jeden fakt dvou různých forem.

Pokud se však nad těmahle dvěma sestrama zamyslím více do hloubky napadá mě, že byl stvořen jakýsi unikát, který nemůže být spatřen pokud vidíme pouze jednu stranu mince. Tento dvoudílný celek je však velmi úzce spojený a to jest důvodem proč mikro-vibrace v mém mozku zachycují frekvence tohoto celku a tím mi dává prostor pro poznání jednotlivého dílu. To je velmi důležité a svým způsobem zásah do černého. Nadále se zde naskytuje možnost poznávat růst nové – unikátní větve, díky které mohu posuzovat a vypočítat spojení mne a ženy, která zaujala moji duši. Toto unikátní odvětví není nic jiného než-li dcera sestry mé ženy. Bohužel nejsem schopen popsat detailní rozbor této ratolesti neboť jsem nemohl detektovat abdominální DNA jejího otce.

To však není důležité neboť jsem důležité informace genů získal od její matky. Zdravý potomek až na negativní energii, která je bloklá v pátém obratlu páteře což má za důsledky zabraňování působení vitamínu D, který je velmi důležitý pro ukládání kalcia. Psychologická stránka tohoto jedince je vyspělá a k mému překvapivému zjištění velmi empatická. Empatie, která byla geneticky předána od matky je generační a řekl bych, že příčinou bude duální vývin embria. Předmětem této analýzi je však odhad stromu, který by tvořil i můj gen. Pokud by se rozbor měl dělat na karmické úrovni a měl bych vycházet POUZE z jednoho genetického bodu – budoucnost těchto tří lidí je velmi vlivná a pro ně zatím neobjevená. Základním prvkem pro tento předpoklad je můj vliv na tento časový horizont. Moje časová osa se nehýbe a proto každý moment cítím spíše jako vzpomínku na budoucnost a žití pouze v přítomnosti. Dalším elementem, který tvoří tento strom je partner mé - řekněme švagrové.

Spojení těchto dvou lidí by pro tento strom přineslo velmi pevný základ z hlediska rozdílné multiplikační schopnosti jejich buněk a tím by i vzniklo odvětví, které by se stalo dalším unikátem jednoho VELKÉHO celku – navíc velmi prospěšného. Velkým pozitivním přínosem by bylo, pokud by karmický vliv sestavil tyto větve do stejné časové osy. Výsledkem tohoto procesu by byl stejný vertikální i horizontální bod základu, který by ze spodu začal stejnoměrně zakrývat celou korunu. Tudíž dvě matky a dva porody v jednom jediném roce. Samozřejmě je to jen moje pouhá hypotéza, která se už z principu bude zdát jako jakýsi druh fiktivní iluze, která byla podána v jakémsi odborném pojetí. Otázkou však zůstává co píši mezi řádky a to jest hlavním důvodem této krátké povídky tudíž budu pokračovat v této slátanině různých metafor a indícií.

Souhra jednotlivých osob v této karmické rovině je poněkud rozdílná a harmonogram by nejspíše vypadal jako grafický záznam zemětřesení desátého stupně Richterovy škály - a to je více než ideální. Čím více fyzických, psychických i karmických rozdílů tvoří jeden strom – tím více je koeficient širší a složitější. Příčinou těchto bodů má pak za výsledek bohatou buněčnou i genetickou strukturu a evoluční rozsah. Jak je však známo – vše má svůj háček. Budu konkrétní. Pokud by se měla vytvořit karmická harmonie, která je velmi důležitá pro dlouhodobou životnost započatého generačního stromu, musela by být první generace zrcadlově vyrovnaná. Tudíž dvě sestry a každá minimálně jednoho potomka. Jedna sestra již jednoho potomka má, tudíž teď je důležité, aby druhá sestra svého potomka započala. Kdyby tomu tak bylo, vytvořila by se již výše zmiňovaná, zrcadlově vyrovnaná generace. Nyní však nastáva problém.

První sestra – nadále písmeno „K“ - konkrétně je to ta ze sester, která již jednoho potomka má – započala své dítě s jiným sexuálním partnerem. Pokud by se generace měla zrcadlově rozvinout s jejím aktuálním sexuálním partnerem, musela by i druhá sestra – nadále písmeno „Z“ zaujmout stejný postoj a počít dvě děti s dvoumi různými sexuálními partnery. Tudíž dvě sestry, každá dvě děti a každé dítě s jiným partnerem, tudíž každá dva rozdílné partnery pro otce svých dětí.

Nachází se však alternativa a to v podání protikladné paradoxní línie, která je zrcadlově vyrovnaná, avšak zpřeházená. Sexuální partner sestry „Z“ již jednoho potomka započal a sexuální partner sestry „K“ žádného potomka nemá. Vzhledem k poměru rozdílných generací těchto partnerů a mentální vyrovnaností se však problém řeší. To jsem však pouze popisoval jakousi moji teorii vzniku geniální generace vůči dvoum unikátním samicím. Už se v tom šťárat nebudu – je to nepodstatné.

 

V mých myšlenkách se dostávám pomalu na začátek této povídky a to k části, kdy jsem psal o ženě, která zaujala moji duši. Předmětem tématu se stane její okolí, podvědomí a nevědomost. Status její duše je momentálně ve velmi nízkém úhlu což u ní vyvolává důsledky aniž by sama věděla jaká je příčina. Je tedy přirozené, že se její modifikace nezdá být přirozená, ale podvědomě vynucená. Taková situace jí může omezovat nebo snad bránit v přirozeném konstruování vyšších stupňů citových smyslů. V takovém případě nastává zpětný efekt vnímání kdy sentimentálnost začne inklinovat k blokaci vývinu podvědomé představy o budoucnosti. Kompenzace tohoto stádia je většinou samota. Když jsem přemýšlel nad jejím podvědomím a hrál si s její myslí v době jejího spánku zjistil jsem, že to u ní není až tak nic neobvyklého. Diagnóza se dá popsat jedním slovem a to – přecitlivělost. Je to jedna z věcí, která mě napadla u obouch sester a to úplně nezávisle, takže empatie o které jsem už jednou mluvil je u nich propojená a velmi silná – bohužel ji neumějí využít i u ostatních mimo dcery sestry „K“. Nadále jsou zde přátelé této ženy. Konkrétněji jsou to dva lidé.

První osoba o které zde prohodím pár slov je milá, mladá slečna s permanentně uvolňujícím se serotoninem v mozku. Drzý pohled, prořízlá pusa, ale v davu lidí by možná ani nebyla vidět, avšak zaručeně slyšet. Je mírumilovná, nespoutaná, ukecaná, zodpovědná, umíněná a občas agresivní. Její apetit je její zálibou což se dá poznat z jejího gurmánského umění, ale tekuté zlato zvané káva dokáže přeměnit v choroboplodnou tekutinu, která vytvoří nechutný zárodek pachuti v mém organismu. Její aura je mírně nažloutlá kolem kolen a modrá okolo hlavy, červená barva zbarvuje spánky a zelená její uši. Tím se jednoznačně prokazuje její nestálá zaujatost mysli – tudíž nad čím by nikdy nepřemýšlela nebo nedělala dnes – udělá zítra. Tyto posudky však nejsou vůbec nijak důležité a hlavním důležitým bodem je její upřímné přátelské myšlení vůči ženě, která se mi stále prochází v hlavě. Přítomnost této slečny s přítomností této ženy mě dělá klidnějším.

Druhá osoba v jejím okolí, kterou zde nastíním je muž dívky o které jsem psal výše. Racionálně myslící osoba se slušnou dávkou charismatického vlákna. Zralý chlap s duší mladistvou, dobrodružnou, nepředvídatelnou, bojovnou, omamnou a celistvou. Mozkové pochody tohoto člověka jsou ve směs zajímavé a z důvodu vychytralosti nepochopitelné. Variabilita jeho myšlení je různorodá a tudíž dokonce i pro něj obtížná. Sloučení jeho podstaty v tomto ději je však překvapivě kardinální. To znamená, že je důležitou postavou v okolí, které sdílí i moje žena. Je podvědomě chápán jako ochránce, který sám potřebuje chránit – spíše však před jeho roztržitostí. No a abych se dostal k úplnému, duchaplnému a absolutnímu konci - všechny tyhle slátaniny jsou pouhým výplodem mé fantazie a tudíž i malým důkazem toho, jak se lidé snaží zapůsobit na ostatní a jak někdo tvrdí, že se tvrdě věnuje své práci v oboru psychologie a dalších podobných profesí, které nejsou ničím jiným než posuzováním, odsuzováním a souzením dle našich vlastních pocitů a myšlenek.

 

Autor: Ammar Otman | čtvrtek 22.1.2015 23:40 | karma článku: 9,93 | přečteno: 432x
  • Další články autora

Ammar Otman

Restaurant TEFITI: Italské ručičky naši hosté poznají

Uběhlo již půl roku od doby co jsme otevřeli nový středomořský restaurant TEFITI v historické části Brna, přesněji na Zelném trhu, v nejstarší divadelní budově ve střední Evropě v Redutě.

16.11.2018 v 17:34 | Karma: 11,78 | Přečteno: 512x | Brno

Ammar Otman

Brněnská gastro krize: nedostatek kuchařů a kvalifikovaných číšníků. Proč?

Brněnské restaurace v posledních měsících řeší jedno z nejdůležitějších témat: Kde sehnat personál a hlavně jak si jej udržet?

11.5.2017 v 15:25 | Karma: 34,23 | Přečteno: 5263x | Diskuse| Brno

Ammar Otman

Situace v Libyi: Jak vypadá situace dnes a jaká byla před? Obama přiznal selhání

V Libyi mám rodinu a tak se neustále zajímám o situaci, která tam nyní panuje. Rád bych seznámil čtenáře o předchozí a dnešní situaci, aby mohli sami posoudit, kdo celý problém vytvořil a kam to všechno vede. Snad nebudeme další?

6.10.2015 v 9:00 | Karma: 39,80 | Přečteno: 3505x | Diskuse| Společnost

Ammar Otman

Gastronomie: Vztah majitelů restaurací, zaměstnanců a klientely v ČR. Jak to u nás chodí?

V gastronomii se pohybuji již deset let a proto bych se rád se čtenáři podělil o své zkušenosti a postřehy ze světa pohostinství.

4.10.2015 v 23:53 | Karma: 20,77 | Přečteno: 2419x | Diskuse| Společnost

Ammar Otman

Rozhovor s libyjským vojákem, který zažil situaci v Libyi a Sýrii

Chtěl jsem získat nějaké informace od člověka, který celou situaci v Sýrii, Libyi a dalších zemích zažil a kdo tam celý život žije. Přátel mám v Libyi dost, ale chtěl jsem udělat rozhovor s někým, kdo má o celé situaci přehled.

17.9.2015 v 20:37 | Karma: 29,15 | Přečteno: 2348x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Poslanci mají jednat o změně zákoníku práce, o minimální a zaručené mzdě

2. května 2024  5:42

Poslanci by měli na mimořádné schůzi začít projednávat úpravu zvyšování minimální mzdy. Novela...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
Čecho-Libyjec/Sicílie, který se zajímá o světové dění, o situaci v Libyi a o Českou republiku. Moje přání je, aby se lidé naučili nebýt lhostejní, uvědomili si věci z jiného úhlu pohledu a to spravedlivým metrem a až potom to vyžadovali od ostatních. Jedině aktivním pochopením může nastat změna. Miluji Českou republiku, vážím si Čechů, kteří ve světě něco dokázali, ale bohužel je jich stále méně a méně.
Osobní blog na: Blog.Ammar.CZ

Seznam rubrik