Haškovo dilema – Praha, nebo Brno?

Náš milý hejtman Hašek, co má funkcí více než japonská kalkulačka, se dostal ve volbách do poslanecké sněmovny. Teď si ale bude muset podle nově odsouhlasených pravidel sociální demokracie vybrat – zůstane hejtmanem, nebo zamíří n

Michale, zůstaň tady na Moravě. Tady to máš jistý. Kamoši už zavrhli debatu, jestli tě mají odvolat. Jsou to sice jen tři roky v křesle hejtmana, do té doby se ale na cosi z podzimu 2013 zapomene. A ty budeš čistý jak lilie.

Však taky přece o nic nešlo a nic se nestalo. Vy jste se přece normálně sešli s prezidentem. No, Slávek. Slávek musel jít přece za tím Moravcem. Tak ses chopil vedení a jednání ty jako statutární místopředseda. A kdo jiný nám může pomoct v takové těžké situaci než dlouholetý bývalý předseda sociální demokracie a současný prezident Miloš Zeman? Ten to má v hlavě tak srovnané, že tam musí mít i o kolečko navíc, aby všechno propočítal. Jeho návrh byl pro tebe ale něco nečekaně překvapivého. Nicméně když si to přeje náš král jelimán slunce naše jasné, tak proč ho nesplnit?

Nastala mlata a tys byl bezdůvodně nazván pučistou a obviněn ze lži – jenom jsi nás uvedl v omyl. Krvežízniví novináři ti ani nedali možnost popřemýšlet, jestli něco vlastně bylo, nebo ne, a tys tak byl úplně zmaten. Já tě úplně chápu. V Praze teď ale budeš úplně ztracen, nikdo s tebou nebude chtít mluvit. Budeš takové opuštěné neviňátko. Neboj, čas hojí všechny rány. Vydrž a povstaneš z mrtvých jako spasitel sociální demokracie a naší republiky.  

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Osouch | neděle 24.11.2013 11:42 | karma článku: 18,96 | přečteno: 686x