Ztohoven, děkujeme, máme dost!

Ztohoven?Umělecká skupina?Proboha, už ne, nikdo na vás není zvědavý, skutečně! Partička přerostlých dětí se honosně nazývá uměleckou skupinou, inu i blázen se může nazývat třeba Napoleonem. Jop, máme demokracii, celkem hodně svobody a vcelku žádné hranice. Po tom zbytku hranic se nám samoúčelně vozí parta drsnejch týpků ze ztohoven a čím víc ilegal, tím víc cool.

Takže borci jako nemaj problém se heknout do televizního vysílání a pustit tam atomovej výbuch, no problem kámo, vždyt je to umění. Taky je iritují panáčci na semaforech a protože viděli někde v cizině jinýho panáčka spíchli v hospodě nad pátým pivem super nápad, přemalují je po celé Praze, to bude úlet a všichni budou koukat, jak sme dobří a všude můžem říkat, že je to umění, takže nám nic nemůžou že jo, protože umění je volnost že jo...chacha můžeme se poplácat po ramenech, jak jsme dobří, vyčúraní a umělečtí!A další nápad, pojdme udělat něco velkýho a třeba si i něco přivydělat. Slušný PR už máme, znaj nás a tak natočíme film a budeme bohatí a slavnější a zalepíme aspon ty pokuty, co sme doted museli za všecko zaplatit. A tak jednoho večera se kluci zkouřili a sepsali scénář, budou se zase vozit po překročení společenských hranic a vydávat se za někoho jiného a jako se strašně pohoršovat nad tím, že to jako jde se třeba oženit nebo volit pod cizí identitou. Jsou to takoví naši novodobí spasitelé a nebýt takových dokumentů, asi bychom žili v úplné nevědomosti, že je něco takového možné..

No hoši, tohle jestli je umění, tak to cpěte někomu jinýmu a pokud možno úplně v jiný zemi, odlehčíte tím svým občanům. Váš poslední počin se zvěřejněním telefonních čísel politiků, zaobalený apelem na reformu morálky (či čeho?) je další trapností v řadě a jeho poselství a smysl nechápu. Útok na politiky je tak laciný (nic vám nemužou, že páni umělci) a tak populistický (kdo má politiky rád?) že úspěch musel být zaručen a zase se o vás tak trochu mluví, že?Takže se zase můžeme poplácat po ramenech pánové a trošku vás podezírám, že nad těmi titulky v novinách společně v kroužku....tamto  :) Ne, tohle je fakt komedie, dopručuju přebytečnou energii nasměrovat nějakým smysluplným směrem. I když jak vás tak pozoruju, vy asi zase přijdete s nějakým cool uměleckým projektem na reformu morálky co?

Autor: Miroslav Orzech | pátek 23.11.2012 18:56 | karma článku: 21,46 | přečteno: 1105x
  • Další články autora

Miroslav Orzech

Důstojný pán s fajfkou na hrad!

18.1.2013 v 11:52 | Karma: 23,96

Miroslav Orzech

Petr Nečas se projevil!

10.9.2012 v 21:39 | Karma: 11,81

Miroslav Orzech

13 milostí Václava Klause

19.5.2012 v 11:04 | Karma: 17,65