Sennels II. Příbuzenské sňatky mezi muslimy a terorismus

Ne všichni vědí, že 70% Pákistánců a 40% Turků pochází z příbuzenských sňatků. U Arabů to je téměř 50%. Sňatky mezi nejbližšími bratranci a sestřenicemi se konají v muslimských rodinách po mnoho generací. Riziko mentálního i fyzického poškození je vysoké. Schizofrenie a deprese se objevují častěji.

Jusuf Jadgari z lékařské univerzity v Kábulu pitval zbytky těl po sebevražedných útočnících. Až 90% teroristů trpělo hroznými nemocemi, jako např. slepotou, rakovinou, leprou nebo chybějící končetinou. V mnohých muslimských zemích, včetně Afghánistánu, nejsou postižení ve společnosti přijímáni. Tělesné postižení nebo mentální retardace vede podle doktora Jadgariho k sociálnímu vyloučení.
Stát se mučedníkem může být pro postižené poslední možnost k dosažení cti a sociálního uznání. Sebevražedný útok pak ukončuje sociální izolaci, která je pociťována v kolektivní muslimské společnosti velmi silně. Al Kájda dokonce používá pro sebevražedné útoky osoby s Downovým syndromem, který se v rodinách s příbuzenskými sňatky objevuje. Osoby s nízkou inteligencí se dá snadněji naverbovat pro cíle fundamentalistického islámu.
(psycholog Sennels odkazuje na články: Jyllands-Posten, 27/2 2009 “More stillbirths among immigrants”; Reproductive Health Journal, 2009 “Consanguinity and reproductive health among Arabs”; “Among Criminal Muslims: A Psychologist’s experiences with the Copenhagen Municipality“, zdroje: http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/12/connection-between-muslim-inbreeding.html; http://islammonitor.org)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Orlík | úterý 5.6.2012 11:35 | karma článku: 20,79 | přečteno: 1289x