Malajci brání své božstvo

„Malajci jsou pestrou směsicí ras“, čteme ve wikipedii. Jejich potomci tvoří obyvatelstvo Filipín i Indonésie. V Malajsii drží politickou moc, ale ekonomiku přenechali Číňanům. Přestože islám vyznává jen 55% obyvatel, úřady zakázaly ne-muslimům používání jména Alláh. Ti, kdo neuposlechli, jsou napadání a zabíjení.

Islámská vláda rozhodla v souladu s učením islámu, že Alláh je v islámu osobní jméno muslimského božstva, které v 7.století Mohamedovým přičiněním vytlačilo ostatní bůžky. Rozhodnutí malajských úřadů staví do komické role všechny ty rozumbrady, kteří se nám snaží namluvit, že židé, křesťané a muslimové uctívají stejného Boha. A pravověrní malajští muslimové se zachovali přesně v intencích islámu. Kdo se nepodřídí, zabít!
Známkou pravosti každého náboženství je důraz, které to které náboženství klade ve své svaté knize na lásku. Nabádají-li představitelé nějakého náboženství své ovečky k násilí, dokazují před světem, že jsou primitivním lidským výtvorem. Jistě, v minulosti i pomatení představitelé křesťanství nabádali k násilí a k pronásledování jinak smýšlejících. Ta doba je, díky Bohu, nenávratně za námi. Každý slušný křesťan to považuje za období temna.
Kdo sleduje náboženské dění ve světě, ten má před sebou následující obraz. Nejsou známy případy, že by nějaký vyznavač judaismu nebo křesťanství zabíjel jinověrce. V několika případech zabíjejí jinověrce vyznavači hinduismu, ale v naprosté většině zabíjejí jinověrce vyznavači islámu. S „odpadlíkem“ se v judaismu a křesťanství přerušují veškeré kontakty. V islámu je nad ním vyřčen trest smrti. To jen dokazuje, že vyznavači islámu nejsou moc přesvědčeni o síle argumentů koránu.
(9.1.2010, ko)

Autor: Karel Orlík | sobota 9.1.2010 19:20 | karma článku: 12,65 | přečteno: 980x