Jsem hrdý na své volební preference. Vy ne?

PirSTAN jsou součástí vlády a hlídají tam tmářskou/konzervativní koalicí SPOLU. Prezidentem je Petr Pavel. A já jsem hrdý volič!

Nemohu být víc hrdý na své volební preference, než právě teď. PirSTAN jsou součástí vlády a hlídají tam tmářskou "konzervativní" koalici SPOLU. Pro nás, zodpovědné voliče PirSTAN, je nesmírně důležitý nejen dohled nad zpátečníky, ale i schopnost posunout naši životní úroveň a protlačit pokrok skrz odpor nepřizpůsobivých.

Navíc byl zvolen Petr Pavel prezidentem, jenž jasně dokázal své autentické směřování k lepším zítřkům a osvětě. Svým klidem, rozvahou a přátelským přístupem nastavil zrcadlo TikTokovým politikům šířícím strach, nenávist, lží a ruskou propagandu. 

 

Moje volba chrání demokracii aneb maďarský diktát v EU nechceme!

Blíží se volby do Evropské unie. Naši zástupci už dnes bojují proti diktátu maďarské kukačky Orbána, který přes vůli demokratické většiny unijních států, zneužívá pravidel a tlačí fašismus a náboženský fanatismus ala Aliance pro rodinu. 

 

Nutné si připomenout:

Poslanci EU se postavili Maďarskému diktátu

Maďarský diktát státům unie

Maďarské útoky na menšiny ala Aliance 12

Maďarsko si nárokuje území sousedních států včetně Slovenska

 

Boj se strašáky a opozice v krizi. Díky, moji volení zástupci!

Zatímco jiní bojují s víčkem lahve, pečou bublaninu, umývají svůj Mercedes či bizárně tančí na TitToku, zástupci PirSTAN pracují na digitalizaci a zlepšení služeb (Bartoš), svobodě a právech (Šalamoun), a dělají nám čest v zahraničí (Lipavský) či chrání vnitřní věci státu proti fašistickým Okamurovcům (Rakušan).

Opoziční koalice zla ANO+SPD je evidentně v programové krizi, protože krom víček a nenávisti proti ukrajinskému obilí či Ukrajincům samotným nic jiného neumí. Možná tak ještě uplácet 1/3 důchodců nekonečným zvyšováním penzijních dávek nebo slibováním stadionů za miliardy, které se nikdy nepostaví. 

 

Nutné si připomenout:

ANO hledá vzor v maďarském fašismu

Fašistická SPD si libuje, s ANO mají mnoho společného 

Maďaři umilostnili teroristu útočícího na LGBT a opoziční politiky

Okamura štval lidi proti Ukrajincům  

SPD je odpovědné za napadení Ukrajinek

Prezidentský kandidát ANO straší válkou

Plané sliby ANO

Okamura šíří poplašné zprávy o HIV pandemii

ANO brojí proti Ukrajinskému obilí a potravinám 

SPD brojí proti Ukrajinskému obilí

 

Na zásluhy SPOLU nezapomínám, i když konzervy nevolím.

Samozřejmě, že nebudu upírat SPOLU i nějaké ty zásluhy, nebýt i jejich vůle, tak mladí "prodávají ledvinu", aby bylo na bezedné starobní dávky (úplatky) voličů ANO. Nebýt jich tak odebíráme plyn a ropu pouze z teroristické Ruské Federace. SPOLU také mohu poděkovat za zrušení EET, propadáku vlády ANO + ČSSD KSČM

 

Nutné si připomenout:

ANO chtělo ruský plyn - prý to bez něj nejde. Jak směšné!

ANO bralo nekvalitní zdravotnické potřeby z Číny

ANO raději nakupuje od Číňanů než od Čechů

Ano, komunistům bylo lépe neb vládli s ANO!

Účtenkovku hrálo asi 478tis. lidí, stěží 1/3 voličů ANO. 

EET nefungovala už za vlády ANO

 

Chrání ženy, děti a menšiny proti násilí a bijí se za jejich práva! 

Zatímco náboženští fanatici z ODS, KDU-ČSL a fašisté z SPD útočí přímo na menšiny a oběti násilí či se přátelí s takovými politiky, které tak činí (ANO s Orbánem a s SPD), PirSTAN drží kurz a chrání je, bojují za jejich práva a zastávají se jich. Jen tmáři si neváží žen (1/2 populace) a chtěli by vůči nim uplatňovat tradiční totalitní normy patriarchátu, jen tmáři omlouvají "výchovné" násilí na dětech.

 

Nutné si připomenout:

Tmáři odmítají Istanbulskou úmluvu

Lidovecká babišáda a útoky na menšiny

ANO napodobuje fašistické Maďarsko

ANO odmítá odsoudit maďarské útoky na LGBT 

SPD omlouvá "výchovné" násilí

Lidovci omlouvají "výchovné" násilí

 

Myslí na mladé aneb modernizace a konec zastaralých struktur

Nepřizpůsobiví chtěli zachovat Českou poštu v naprosto nekonkurenceschopném stavu. Naštěstí se daří rušit nadbytečné pobočky a posouvat služby do 21. století. PirSTAN dlouhodobě prosazují program pro mladé a dokonce i pro ty, kteří ještě nemohou volit. V nejbližší době můžeme očekávat občanku, řidičák a další doklady v mobilu. 

 

Nutné si připomenout:

ANO nevidí důvod pro podporu mladých, raději je posílají do Německa na brigádu  *0:59 minuta

ANO odmítá investice do modernizace a podporuje zaostávání

 

 

Chrání svobodná média a naši veřejnoprávní televizi 

Veřejnoprávní média slouží lidem a je placena lidmi. To se nelíbí pátým kolonám a hnědorudým politikům. Rádi by tuto službu zestátnili a podřídili své politické vůli. Autoritáři rádi útočí na veřejnoprávní média, protože všechno potřebují řídit, stačí se podívat za hranice. V Maďarsku média ovládl fašista Orbán, v Polsku teokratická PiS, v Rusku Putin, v Bělorusku Lukašenko, na Slovensku se o to snaží fašista Fico a v Čechách ANO, SPD a KSČM.

 

Nutné si připomenout:

ANO chce zničit veřejnoprávní média víc jak SPD

SPD chce zlikvidovat veřejnoprávní média

KSČM che zlikvidovat veřejnoprávní média

 

 

V příštích volbách vám přeji šťastnější ruku. 

Nebýt Blažků, Bendů a náboženských fanatiků z KDU-ČSL, tak by tato země mohla být v lepší kondici, nemyslíte? Tak snad možná v dalších volbách lidé prozřou a budou chtít také lepší budoucnost a méně trapností, fašistů, klerofašistů a komunistů.

Fašistické ANO a SPD porazíme! ANO volí jen 18% (1,5 mil. voličů), SPD necelých 0,5 mil (6%). voličů, přitom lidí s právem volit je 8,4 mil. Bohužel jen ca. 60% se dostaví k volbám a to pak zvyšuje šance autoritářů vyhrát. Nedovolme fašistické menšině nám vládnout, zachraňme veřejnoprávní média, zachraňme přírodu pro další generace, chraňme ženy, děti, menšiny a uprchlíky před válkou před násilím a nenávistí - neopakujme minulost!

 

 

 

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ondřej Flégl | čtvrtek 31.8.2023 9:23 | karma článku: 13,40 | přečteno: 1516x