Fico útočí na Čechy a ničí vztahy

Robet Fico zaútočil na Čechy, na našeho zvoleného prezidenta Petra Pavla a na ministra zahraničí Jana Lipavského, ničí tím vztahy a přetrhává historická pouta.

Je to stěží půl roku, kdy Češi porazili veřejného lháře a strašáka válkou ve volbách. Teď je na řadě Slovensko a vypadá to bídně. Robert Fico úspěšně pošlapává, ničí a korumpuje slovenskou demokracii, nadává na západ, sever, jih, plive na naší oblíbenkyni prezidentku Zuzanu Čaputovou a teď se rozhodl útočit i na nás!

 

Fico, trhni si! Zuzku a Slovensko nedáme!

Zuzana Čaputová je i naše prezidentka, vzhlížíme k ní a milujeme ji, proto jsme si k ní zvolili i vhodnou hlavu státu prezidenta Petra Pavla. Robert Fico nám nebude přikazovat a diktovat, koho máme mít rádi! Navíc Slovensko je náš příbuzný, který se rozhodl osamostatnit, ale to neznamená, že jsme k němu ztratili vztah, lásku a historické vazby! Máme starost o našeho prakticky sourozence a neradi bychom ho viděli ve spárech někoho, kdo je pro moc a peníze ochoten udělat cokoliv.

 

Na Čechy útočí, na Kreml si hubu neotevře

Fico je vážně nechutný, vůbec mu nevadí možnost, že by Slovensko mělo za souseda mít místo Ukrajiny válkychtivou Ruskou Teroristickou Federaci, nevadí mu agresor na hranicích. Je to paradox, vůči neozbrojeným migrantům si dovolil víc, než k okupantům. U nás by postavil zeď a Rusku otevřel vrata.

Fico je jako psychopatická leukémie, ničí vztahy, ničí obranyschopnost Slovenska (NATO), mezinárodní obchod a politiku (EU). To všechno v zájmu Kremlu a za obnovu SSSR. Větší ukázku zpátečnictví si člověk neumí představit.

 

Nezbývá nám, než Slovensku držet palce a rozhodně nesmíme rezignovat a tolerovat nepřátelství Roberta Fica a jeho SMERu - protože tenhle směr vede tak akorát do ruské kadiboudy.

Osvěta osvobozuje!

Těpic. 

 

Zdroje:

Fico útočí na Zuzanu Čaputovou 

Fico se odklání od NATO a EU 

Fico se ohrazuje a útočí na prezidenta a ministra zahraničí

Fico odmítá posílat zbraně na obranu Ukrajiny před Ruskými okupanty

Fico se paktuje s ruskými trolly 

Fico sází na kartu strachu a bojuje proti migrantům

Fico útočí na spojence a nazývaje je okupanty

Fico je hvězdou ruské válečné propagandy

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ondřej Flégl | sobota 20.5.2023 8:55 | karma článku: 22,09 | přečteno: 991x