Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jako překladatel by jste se neuživil:)

0 0
možnosti

Zeman nelže, jen - jako už tolikrát v politické kariéře - naletěl na úplný blud ... ;-D;-D;-D Pane Olšere, nechcete se už s někým poradit ?

P.S.: Na případnou konzultaci s odborníkem si nezapoměňte s sebou vzít své blogy.

3 0
možnosti

Před chvílí jsem přišel domů z práce. Už tam jsem se dozvěděl o zvěrstvech, která páchali (pravděpodobně) islámisti v redakci francouzského satiristického časopisu.. Pokud se jim podaří uprchnout, přesunou svoji vinu na ty, "kdo se za ně vydávali". Každý, kdo ovládá propagandu, vždy najde viníka tam, koho skutečný viník označí za pachatele. Je to rafinované, pro mnoho lidí zřejmě neprůhledné, ale velice účinné. Kdo tento příběh lži jen zčásti přečte a dešifruje, zůstává sám. Společnost obelhaných jím pohrdá. Jste dost letitý, sečtělý a moudrý, že Vám to musí být nad slunce jasnější.

0 0
možnosti
Foto

Jen pockejte tak 2 dny pane Pribyl. Nejaky komundira z toho zlocinu na internetu obvini americkou ambasadu a hned pristi den to bude opakovat i pan prezident. 

Jak to deni u vas tak pozoruji, tak hloupost jen kvete.....8-o

1 1
možnosti
Foto

Kam zmizel tento článek, na hlavní straně není, v Hyde parku také ne???

3 0
možnosti

To zase bude řevu o cenzuře...

1 1
možnosti

Ještě chybí  Olšerův starý trumf, ohledně banderovců. Ty mrtvé děti, pověšené na stromě. Nedávno jí znovu použil Olšerův pobratim Vyvadil. Co na tom, že je to tisíckrát vyvrácená lež? Lež, je pro tuhle skupinku, kam patří i Zeman, základní, pracovní nástroj.

5 3
možnosti

Ten, kdo tvrdí, že Zeman nelže, je sám veliký lhář. Zeman se projevil okamžitě, když se na Letné v roce 1989 prodral k mikrofonu a začal oblbovat nadšené davy spoustou čísílek a "faktů", které si ovšem vymýšlel tzv. online, přímo na místě. Kdo sledoval jeho one man vystoupení v Semaforu, taky může vyprávět své. A o předvolební prezidentské kampani, se snad ani není potřeba zmiňovat, prakticky se do úřadu prolhal.

Ta spousta dnešních, v podstatě každodenních "nepravd" a "zkreslení" už jen dotváří jeho obraz....

5 3
možnosti
Foto

Silne me tahle Olserova posledni ostuda pripomina Zemanovu predvolebni lez o "hajlujicich obrazech" na hrade Hardeg, udajne majetku manzelky pana Schwarzebergra. I kdyz rodine pani manzelky ten hrad uz 400 let nepatri. 

Zeman tuhle spinavost tehdy neprevzal od Olsera, ale z blogu Adama B. Bartose (znameho hlavne svym seznamem ceskych zidu).

Z techhle lidi by clovek nekdy az zvracel.....Rv

7 3
možnosti
Foto

Pokud jsem tomu spravne rozumnel, Zeman lhal a Olser ktery tu lez vypustil do sveta se ke svemu lhani priznava. 

Ale to se dalo pane Olser napsat jednou vetou......8-o

7 3
možnosti

P81e23t62r 87T52o74m17e79k

7. 1. 2015 10:18

Olšere, vždyť ty taky lžeš jak když tiskne. Ty holky jsou určitě ujetý, určitě provokují, občas jsou nechutný ale když křičí bohorodičko vyžeň Putina, mají pravdu. Putin je jedno z největších zel současného světa. Jsi hodně trapný ve své průhledné, kolaborantské snaze.

6 4
možnosti

Jo, jo. Tady taky pár stovek demonstrantů občas řve Čechy Čechům, či dokonce Cikáni do plynu.  Použiv Vaší logiky musím říct, že Česko je tou nejodpornější zemí.

4 1
možnosti

Žurnalisté "lžou, až se jim od úst práší"?  No, vy to musíte vědět - jste přece žurnalista (byť emeritní).

3 2
možnosti