Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

První odstavec ze kterého v podstatě vyplývá, že ať Milous řekne co řekne, ma pravdu, tak staci. ..

3 1
možnosti
VS

Velmi jednoduše - ve svém díle uveřejněném na czechfreepress.cz uvádíte, že "slova hrůzy" vyzývající k vyvražďování Židů, Poláků a komunistů byla slyšet v lednu 2015 na Ukrajině. 

Nečekám, že by se tak ve Vašem případě stalo, ale seriózní novinář by uvedl důkazy, které by jeho tvrzení podpořily. Vy samozřejmě žádné důkazy nemáte, jelikož hnacím motorem Vaší činnosti je jen zášť, snaha za každou cenu pošpinit a poplivat všechny, kteří nezapadají do Vašeho vidění světa a s fair-play nebo novinářskou etikou si hlavu rozhodně nelámete.

Pokud podle Vás "redakce mají jistě jazykově vybavené pracovníky, takže jim nebude činit potíž přeložit z videa to, co lidé v průvodu vykřikovali", odkud jste tedy Vy zjistil, že v průvodu se vykřikovaly výzvy k vraždění Židů? 

Vy jste si to prostě vymyslel, což dokazuje i skutečnost, že když se ukazuje, že Vaše lži nejste schopen dokázat, najednou podle Vás vlastně "vůbec nejde o to, jestli skutečně vykřikovali (účastníci pochodu) to, co bylo řečeno".

Takže - ve svém zuřivém zápalu jste chtěl zvýraznit nízkost příznivců Stěpana Bandery a publikoval jste skutečnost, kterou nejste schopen dokázat a kterou jste si s největší pravděpodobností vymyslel. Poněkud přímočařeji řečeno - lhal jste.

10 2
možnosti
AS

A75d52a95m 60S68t75a12v68a

7. 1. 2015 8:32

Vladimíre, já se jenom pozastavuji nad tím, že ani ukrajinské velvyslanectví v Praze, ani příslušné  ukrajinské úřady se ve svých nótách k té výpovědi prezidenta Zemana o Banderovi  neohradily proti  Zemanovu uvedení toho vyvražďování ....

1 0
možnosti
TT

Jenom bych připojil dvě otázky (na které pravděpodobně nedostanu odpověď). Kolik let dostala ta paní ve Vatikánu před vánocemi? A soudila se někdy britská královna se Sex Pistols?

3 0
možnosti
TT

Vy opravdu ministr propagandy Doněcké republiky?

1 1
možnosti
RH

Pokud Zeman nelže, tak ať jednoduše uvede, kde to heslo viděl. V opačném případě je to lhář. Je to tedy na něm.

6 2
možnosti
VS

Jediné místo, kde se mohl dozvědět, že se takové heslo údajně vykřikovalo je Olšerův článek. A o objektivitě a serióznosti páně Olšerových článku si můžeme myslet každý co chceme. 

Řekl bych, že Zeman se dobře posichroval tím, že citoval. On tedy v tomto případě lhářem není. Černého Petra má někdo jiný...

3 2
možnosti
LJ

To už tu bylo několikrát, ale stejně se pojede stále stejná písnička...:-/

1 0
možnosti
PV

Ano, tak to dopadne, když novináři lžou a občané jim nevěří. Vždyť to už přeci zažili, v totalitě, to bylo stejné, jen hájili jiná zvrhlá dogmata. Jejich práci sedmé velmoci musí v dnešní době suplovat jiní.

Článek je pěkný souhrn. Jako vždy poctivá práce.R^

5 9
možnosti
JV

J50a64n 32V62l78č55e75k

7. 1. 2015 7:41

Já bych k tomu přidal verš:

Bože můj,

to je hnůj!

6 0
možnosti

Díky  za  pěkný souhrn.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2463x
důchodce