Zeman je připraven zaprodat Česko Číně

Myslela jsem si, že mi již Zeman nestojí za nějaký komentář a že se nám brzy ztratí z dohledu, protože mu jeho zdravotní stav nedovolí ucházet se znovu o hrad.

Jenže on kuje pikle na plné obrátky a v situaci, kdy se pokouší prosazovat megalomanský projekt - kanál Dunaj-Odra-Labe prostřednictvím rudé Číny, to nelze hodit za hlavu.

Číňané prý chtějí dát miliardu eur na tento Zemanův nesmysl (http://zpravy.idnes.cz/cinane-chteji-dat-miliardu-eur-na-kanal-o-nemz-sni-zeman-p1x-/domaci.aspx?c=A160321_123936_domaci_kop ) a dokonce je prý tento záměr uveden v protokolu českého a čínského prezidenta. To prostě přijde nějaký nametený a vymetený buran do Číny s krtečkem a domluví si s Číňanem kšefty, aniž by se tím zabývali odborníci na ekonomiku, dopravu, životní prostředí, stavební problematiku atd. a vůbec nezbytnost celého podujetí, do protokolu napíše, že bude postaven kanál a Číňan na něj z dobroty srdce přispěje miliardou eur? Je nanejvýš jasné, že obchodník Číňan a obchodník Zeman jsou jako moře a zrnko písku a samozřejmě, nepohltí zrnko písku moře, nýbrž naopak.

Zemanovu snahu podporují samí zdatní odborníci, jako např. Škromach z bazénku, šéf komunistů Filip a dle článku i „české politické špičky v čele se Sobotkou“.

Číňané plíživě skupují úrodná území na celém světě, především v Africe, Asii a Jižní Americe a prostřednictvím dumpingových cen na některé investice (např. dálnice) si podchycují loajalitu tupých politiků příslušných zemí za tím účelem, aby v budoucnosti určovali pravidla na trhu. Příspěvek na kanál je klasický příklad jejich šikovného tažení světem.

Dle pana Guo Wej Min je prý čínský sen i snem celého lidstva a prý všichni lidé sní o šťastném životě. To je vypovídající citát o tom, že my vám řekneme, o čem vy budete snít –  dnes je na pořadu sen o kanálu. Nesním o kanálu, nesním o šťastném čínském snu, vlastně už dnes nemohu ani snít, protože dravci ze všech stran útočí na obyčejnou lidskou svobodu. Opravdu není čas na snění, ale na boj za uchování lidskosti, bez evropských dotací, bez čínských juanů, bez sovětské pomoci, bez amerických vojenských základen… Zkrátka žit jen tak, na co máme, co si vytvoříme vlastními silami

Autor: Olga Pavlíková | pondělí 21.3.2016 14:43 | karma článku: 27,56 | přečteno: 1207x