Plody politické korektnosti odskákala michiganská misska

Do 24 hod odebrali korunku nejkrásnější dívce Michiganu za její naprosto oprávněné politické názory. Jak je to možné? Víra jednoduchých se totiž upnula k politické korektnosti a kdo není s námi, je proti nám, takového musíme 

minimálně ponížit, v brutálnějším systému zlikvidovat.

Lidé dospěli za tisíciletí svého pobytu na zemi k přesvědčení, že daleko snazší je věřit, než vědět a chápat. A ti, co mají ambice vládnout, to velmi snadno využili. Dej lidem nějakou víru, pokud možno co nejméně náročnou na přemýšlení a máš je v hrsti. Vymysli pro ně cokoliv, třeba bohy, vládnoucí třídu nebo politickou korektnost a jsi king. Protože lidé štítící se práce se tvojí vějičky chytnou a rozvinou ji do dříve nepředstavitelných dimenzí. Kdo by si kdysi dokázal připustit, že v té úžasné demokratické Americe nesmí dívka odmítnout navléci se do hidžábu nebo uvést, že většinu úmrtí amerických černochů si způsobují černoši sami mezi sebou?

Kolik tisíciletí bude trvat, než lidé pochopí, že věřit něčemu, co jim někdo nakecal, je žití ve falši? Že všechna nenávist pramení z toho, že jeden věří v něco a druhý v něco jiného? Kdo má tu lepší víru? Snad ten, kdo právě vyhrál bitvu (věřte, že tomu bohové pomáhali), nebo ten, co ji vyhraje příště (věřte, že příště mu bohové pomohou!)? Vždyť je to tak ubohé.

Věřit potřebují děti svým vzorům, aby v psychickém zdraví dospěly. V dospívání se vlastně děti dostávají k řešení konfliktu mezi vírou ve své vzory a realitou, která jim odhaluje, že ty vzory mají k dokonalosti daleko. Děti se vesměs dokážou s tímto dilematem vypořádat a přijmout, že jejich bývalé vzory jsou nedokonalé a svoji víru přetaví v pochopení.

Až lidstvo přetaví své bláznivé víry v pochopení, posune se o obrovský krok dopředu

Článek o dehonestované miss v Michiganu: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/usa-miss-rasismus-islam-trump-hidzab-cernosi.A190723_114052_zahranicni_luka

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Olga Pavlíková | středa 24.7.2019 10:54 | karma článku: 34,30 | přečteno: 1190x