Kauza násilí v katolické církvi

Prznění dětí pedofily, chlapců homosexuály, znásilňování jeptišek a následné nucené potraty, které jim násilníci sami zajišťovali, to je zase nářez.

Mám zásadní postoj: mentálně zdravá žena se sama rozhoduje, jak naloží se svým těhotenstvím, byť k němu dojde násilím. Mentálně nemocná žena se nechá vláčet svým násilníkem, který ji donutí k potratu, přislíbí mlčení a oddá se sebeobviňování. Tento násilník ovšem v parádním ornátu hřímá na kazatelně o tom, že potraty jsou hříchem nejvyšším, svým ovcím předkládá brutální videa o průběhu potratu a píše plamenné stati o Božích záměrech.

Co k tomu říci, než že se jedná o nejohavnější z možných podvodů na člověku. Znásilnění těla je hnusné. Znásilnění mysli je ovšem daleko hnusnější, protože oběti jsou odsouzeny k doživotnímu ponižování sebe sama. A tohleto se i nadále staví do pozice strážce mravnosti. Fuj!

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/vatikan-jeptisky-knezi-znasilneni-tehotenstvi-potrat-deti-cirkev.A190201_114710_zahranicni_kha/diskuse/doporucovane

Autor: Olga Pavlíková | sobota 2.2.2019 11:49 | karma článku: 30,74 | přečteno: 1097x