10 miliard kobylek pro začátek

„Odborník“ prý říká, že budeme MUSET změnit své myšlení, protože za třicet let bude na Zemi 10 miliard lidí.

Prý je to výzva pro zemědělství a potravinářský průmysl. „Odborník“ se pozastavuje nad tím, že Češi ohrnují nos nad geneticky modifikovanými potravinami. Bohužel ale „Odborník“ nenapsal, zda pro sebe vyhledává v regálech marketů geneticky upravené potraviny, neboť představa nejrůznějších chorob, alergiemi počínaje a třeba totální ztrátou imunity konče, ho nesmírně láká. „Odborník“ zřejmě dostal za úkol naťuknout v Česku téma geneticky modifikovaných potravin a nenápadně se, coby svrab, dostat Čecháčkům pod kůži.

Diskuse k článku https://zpravy.idnes.cz/zeme-obyvatele-geneticky-modifikovane-potraviny-udrzitelne-zemedelstvi-klima-sucho-hlad-gwz-/domaci.aspx?c=A180504_174549_ekonomika_pmk je dost jednoznačná a přímočará, požaduje stopku nekontrolované porodnosti, takže je vidět, že protože zatím u nás nejsou povolené geneticky upravené potraviny, máme ještě zdravý úsudek.

Jestli něco stojí za velkou investici, tak je to trpělivá a nesmlouvavá osvěta v negramotných zemích (co vy na to, pane Sorosi?). Tyto země mají bohaté zkušenosti s kobylkami, které, když je příznivý rok, v mračnech přepadávají pole a beze zbytku úrodu sklidí, takže o hladomor pro příští rok je postaráno. Kdyby tam mezi nimi dnes chodil Ježíš, asi by jim vyprávěl podobenství právě o sarančatech, kterými se stanou přemnožení lidé. Až všechno sežerou, nic dalšího nebude a oni pochcípají hlady. Chcete spolu s vašimi dětmi chcípat hlady? Nechcete? Tak se množte jen tolik, kolik jste schopni potomků uživit a nepřiživovat se přitom na hloupých dobrotrusech, protože ti nic neprodukují, pouze okrádají tvořivé lidi.

Matička Země už nyní dýchá ztěžka. Sarančata se množí, zamořují životní prostředí jedy a odpady, hospodářský růst považují za jedinou životní možnost a stále si namlouvají, že tu přírodu přečůrají. Příroda už  ale odpovídá. Zatím se jen mění klima, ubývá vody, přibývá katastrof. Pokud budou sarančata pokračovat ve své nenasytnosti a zároveň zpupném chování, stane se to nejlogičtější a nejjednodušší – sarančata nebudou mít co žrát a poscípají. Ty, co neposcípají hladem, umoří nemoci z jedů, která si sarančata vymodifikují.

Fuj, to je ale ošklivý blog.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Olga Pavlíková | úterý 8.5.2018 1:20 | karma článku: 37,43 | přečteno: 1393x