Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I76v16o 66B68o58u25š90e

21. 3. 2022 19:17

Na vracení už je pozdě.

0 0
možnosti

Muzete v Hradisti udelit Putlerovi cestne obcanstvi za sblizovani narodů. Tohle se za 50 let meho zivote nikomu nepovedlo.

0 0
možnosti

Já bych doporučoval některým Pražákům (zvláště pak těm, co do Prahy přišli z nějakého zapadákova na Vysočině...), aby se do Uherského Hradiště eventuálně přijeli podívat a přesvědčili se o tom, že tak jako všude i jinde, i tam v současné době visí na spoustě budov ukrajinské vlajky. Potom by třeba nepsali do diskusí takové nesmysly jako Vy...

3 1
možnosti

Nastavovana kase? Vy ty rusaky nemit...

1 1
možnosti
Foto

Gratulace kolegovi Nožičkovi k vysoké karmě. ;-D

Domnívám se, že lidé jasně naznačují, co si o těch zakázaných koncertech myslí. Můj článek vyšel v tištěných novinách, Nohavici se zastaly i Lidovky a Respekt. Tak snad už ten povyk lehne, jako tolikrát předtím. Přeji klidnou noc.

5 0
možnosti

Dovolím si doplnit o jednu anketu, myslím že v Moravskoslezském deníku. Bylo to tam 86:14 proti rušení Jarkových koncertů(v procentech).

5 0
možnosti
Foto

On ten blazinec zase skonci....

Nohavica je obliben. Kdyz Putin napadne Ukrajinu,Nohavica je neobliben. Nohavica medajli nevrati- je odsouzen. Nohavica medajli vrati- je posouzeno jako lacine gesto, protoze stejne.... Nohavica nevrati a omluvi se- je odsouzen protoze mu to nikdo neveri...

At udela co udela, bude to spatne, cert mu byl tu valku dluzen. A ostatnim taky... Uz aby to bylo za nami, nebo se ukadrujeme k smrti..

12 3
možnosti
Foto

Už jste našla ten příspěvek, kde vám přeji smrt?

1 1
možnosti

Zakon nabidky a poptavky, pan Klaus by to mohl panu Nohavicovi vysvetlit ;-D /teda kdyby tomu opravdu rozumel/

1 1
možnosti

P64e12t56r 24N43e96d41v84ě56d

20. 3. 2022 13:52

Tak snad nebude Nohavica uštván tak, jako Bartošová...

Divím se, že zdejší moralisté nejsou důslední. Kdy vyzvou chorvatskou prezidentku, aby dojela za Putinem a vzala si zpět chorvatský národní dres?

Představte si, že paní Macronová si s tím šmejdem podala ruku a navíc se na něj zubila. Vypálí jí na rameno lilii, nebo jí tu ruku rovnou useknou?

5 11
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
14 2
možnosti

Pokud chcete dál hovořit o VK, nechme metály od Rassputina bokem.

V dnešní žvanírně u Moravce zaznělo něco, za co bych VK "vyzvedl" více než za ruský metál. Právě jsem zaslechl, že Babišův populismus, Green Deal, Covid a válka na Ukrajině konečně dohromady vyhnaly inflaci na stejnou úroveň, na kterou se v roce 98 dostal Vasheek Klausů s kapitalismem bez přívlastků.

VK je tím v klasifikaci katastrof někde mezi válkou, tsunami a sopečnou erupcí.

A to si budeme pamatovat, ne?

3 0
možnosti
Foto

No já nevím, nejsem ekonom, ale jsem pamětnice. Myslím, že v devadesátých letech, při přechodu ze socialistického hospodaření na volný trh, k té inflaci prostě dojít muselo. A zvládlo se to. Ale skutečná ostuda je, že ke stejné inflaci to dopracoval superpodnikatel Babiš se svojí ministryní financí Schillerovou.

3 1
možnosti

Nohavicu jako písničkáře respektuji, jeho písničky se mi líbí a rád si je poslechnu. Nohavicu jako člověka příliš nemusím. Klausem opovrhuji. Pokud by kterýkoliv z nich vrátil Puškinovu medaili, můj pohled na ně by to nijak nezměnilo.

3 0
možnosti

Jsem zvědav, kolikrát to tu Nožička s Valíkovou zopakují. Oba zmínění pánové tu reprezentují jistou část populace, která se s jejich životními postoji ztotožní, švejkujících práskačů i normalizačních kariéristů tu máme stále spoustu, dělat s tím nemůžeme nic. Pánové se nezmění, jejich příznivci také ne.

Tato debilizující a nekonečná pseudodiskuse, která je v podstatě vedením paralelního monologu si vedle věcí, které se kolem nás dějí, nezaslouží pozornost.

Nechte Nožičku provokovat, nechte Valíkovou milovat, bavme se o věcech důležitých. Těmi rozhodně JH a VK nejsou.

Přeji slunnou a větrnou neděli.

10 3
možnosti

Myslím, že vás absolutně nic a nikdo nenutí číst jejich blogy....;-O

2 2
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,98
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik