Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Reaguji na vaší poslední větu....NENÍ ...

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 1
možnosti
FL

S článkem souhlas. Jenom pro zajímavost - Rusáci dovedli kauzu propagandisticky využít:

https://www.rt.com/news/552283-czech-ex-president-refuses-return-russian-award/

1 0
možnosti
RK

Dost podstatná zajímavost. Stejně jako blogy pana učitele využívají různé obskurní proruské weby, prý proti vůli pana učitele. Ale bránit se tomu prý nehodlá.;-)

5 2
možnosti
Foto

Klaus nevrátil ani pero, které ukradl. Tak co by vracel medaili, kterou dostal, ne?;-D

10 0
možnosti
VH

'Velkou nepřijemnost " zažívají miliony uprchlíků a ne udavač, jemuž někde zrušili koncert!!!!!!![UA]

11 1
možnosti
Foto

Klaus je kapitola sama pro sebe. U něj snad ani nikdo nečeká, že by se zachoval jinak, než se celou dobu projevuje. Servilně vůči novodobému masovému vrahovi. Nohavica jedná v rozporu se svými texty. A tím si to podělal.

14 0
možnosti
Foto

Klaus byl záměrně umístěn do Prognostického ústavu, kam byl umístěn i dvojitý agent Karel Köcher (kde nezná, vygůglí).

Klausovým úkolem bylo zdiskreditovat pravici a orientovat politiku východním směrem.

Nebo za co Puškinovu medaili dostal?

Před Klausem jsem varoval už od začátku 90. let. Veš v kožichu.

14 1
možnosti
JJ

Bylo by snad laciné gesto vrátit nějaké osobní ohodnocení Hitlerovi? Nebylo...stejně jako není vrátit ho Putinovi...

8 0
možnosti
LT

Hm. Zajímavé. Takže vlastně ti, kteří se veřejně nevzdali vyznamenání Ritterkreuz des Eisernen Kreuzes (jakéhokoliv stupně) by měli být veřejně odsuzování, vláčeni blátem a nemělo by se o nich psát nic pěkného.

A začneme.

A. Galland, německý stíhač, nikdy jsem nezaznamenal, že by o něm spojenečtí piloti či západní historikové psali něco špatného. Naopak kupříkladu takový Douglas Bader na něj nevzpomínal nijak špatně, když se setkali krátce poté, co byl Bader sestřelen.

E. Hartmann, další německý stíhač. Opět si nijak nevybavuji, že by se veřejně vzdal vyznamenání, opět si nedokážu nijak vybavit, že by se o něm psalo vyloženě špatně.

Ani jeden z těch, které jsem pro příklad uvedl (a že těch držitelů bylo daleko více) neměl tolik "odvahy" vrátit vyznamenání Hitlerovi. A je dost zajímavé, že kupodivu i západní letci prostě to, že německý stíhač byl oceněn německým vyznamenáním brali úplně jinak, než to vidíte vy. Taky to nebrali, že je to Hitlerova medaile (i když tady by to bylo dokonce přesnější, když to bylo vyznamenání, které sám Hitler zřídil), ale že je to prostě ocenění tehdejší Německé říše.

Občas mám pocit, že určitý nadhled tu prostě chybí a chybí.

3 2
možnosti
JN

Hezký den všem, jsem rád, že tento blog vzbudil mezi čtenáři zájem, z diskuse je patrné, že se ozvaly i některé "potrefené husy."

Já už v ní pokračovat nebudu, neboť dohadovat se s některými, kteří se řídí heslem "kdo nejde s námi, jde proti nám", mi smysl nedává a určitě bude lepší věnovat slunečnou neděli příjemnějším věcem. Navíc při debatě s některými "známými firmami" nechci zbytečně riskovat ztrátu banu. :-)

Hezký zbytek neděle.

7 6
možnosti
TT

K Václavu Klausovi: ještě v půlce února stál pevně a neochvějně na straně Putina a Ruské vyhrožování válkou považoval za "chřestění zbraněmi na obou stranách". Může se distancovat, jak chce, posledních 8 let (od obsazení Krymu) hovoří za něj (to stejné platí i pro Miloše Zemana, který se vyjadřoval naprosto stejně).

Nyní, ve chvíli, kdy jsme účastníky války a snažíme se zvládnout vlnu uprchlíků, nám Klaus vypočítává, kolik nás to bude stát. Vzhledem k jeho postojům za posledních osm let to nelze chápat jinak, než že nám doporučuje se na Ukrajinu a Ukrajince vykašlat.

K Puškinově medaili: Kdyby Puškin věděl, kdo a co zaštiťuje jeho jménem, tak by blil.

12 0
možnosti
JK

Přijetí Puškinovy medaile (klamavé označení) je legitimizací Putinova režimu zla, který existoval dávno před napadením Ukrajiny. A vy opravdu nevidíte fatální rozdíl mezi zákazem od komunistické moci koncertovat z doby před listopadem 1989 a tím, že nějaký pořadatel odmítne nyní Nohavicovo vystoupení? Vy jste učitel, že ano. A vážně to nechápete, nebo záměrně zkreslujete? To druhé je ještě horší.

17 0
možnosti
  • Počet článků 1588
  • Celková karma 39,50
  • Průměrná čtenost 3229x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik