Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Pane Nožičko, můžete mi jasně a srozumitelně napsat, kde ti kteří Nohavicu milují a odpustili by mu i vraždu vlastní babičky, nabyli práva odsuzovat a napadat ty, kterým se jeho kolaborace hnusí?

Nevolám ani po Nohavicově zákazu, ani po jakémkoliv potrestání, je mi jedno jestli bude nebo nebude zpívat na stadionu, jen si osobuji právo pohrdat jeho charakterem a veřejně se projevit třeba zde a totéž právo ponechat i jiným.

31 0
možnosti
JN

Vážená paní Trnková, pod pojmem kolaborace si já představuji něco zcela jiného než to, že někdo převezme Puškinovu medaili za propagaci děl ruských umělců. Zvlášť, když ten dotyčný ruskou invazi na Ukrajině veřejně odsoudil.

A jinak: možná jste občas trochu moc sebestředná, ale já jsem v blogu nikoho konkrétně nejmenoval, nicméně vyjádřit určitý podiv nad tím, že někteří z těch, co pro ně ještě donedávna byla svoboda slova na prvním místě, nyní schvalují rušení Nohavicových koncertů i trestání za vyslovení nevhodného názoru, snad právo mám. Hezký zbytek neděle.

6 11
možnosti
JK

Teď ještě očekávám nějakou oslavnou ódu na Ovečkina.;-D

13 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 2
možnosti
Foto

A taky by měli vrátit medaile všichni, co je obdrželi od Havla, od Klause a od Zemana ;-D

5 5
možnosti
RK

Tenhle myšlenkový pochod se vám podařilo nastartovat jak? 8-o

9 3
možnosti
JP

Není to tak složité. Je tady společenská poptávka, řekl bych malá, po tom, aby se lidé, kteří lidsky selhali, své selhání uznali a projevili jakési pokání. To bylo a stále ještě je u těch, kteří se zapletli s StB (ať už z jakéhokoliv důvodu), vstoupili do KSČ po okupaci v srpnu 1968, v poslední době kolaborovali s mocností zla, šířící kulturu lži. Pro každého byla příležitost to selhání uznat a projevit lítost (příkladem byla např. Eva Pilarová, která zcela po pravdě řekla, že se účastnila anticharty, protože měla strach a za svou roli v ní se stydí a nijak se trapně nevymlouvala. Myslím, že jí to pak už nikdo nepřipomínal). Kdo váhal, snažil se vykroutit, lhal, tu příležitost propásl a dal tak najevo, že u něj to selhání lze očekávat nadále. A platí za to svůj účet. Okolí dává tedy najevo "Básníkovi", bez kterého jedna místní blogerka nemůže žít, že je tu jakýsi rozpor mezi slovy a činy. A to považuji za důležité, Nohavicu vůbec nelituji.

18 0
možnosti

Je zajímavé, jak pořád ti stejní lidé bazírují v této "z kloubů vymknuté době" na svobodě slova či projevu, a vůbec jim nedochází, že svým způsobem jsme ve taky válce, protože její důsledky výrazně dopadají i na nás. A nepřítel je jasně definován. Nejen tím, co teď provádí na Ukrajině, ale i tím, že od dob vrbětické kauzy nás on sám zařadil na černou listinu n e p ř á t e l. Nelze tedy používat stejná měřítka, jaká platila v době před ruskou agresí na Ukrajině. Přesto se zde pořád objevují "bojovníci za svobodu slova", kterým hrozně vadí zablokování dezinformačních proruských webů, nebo pochopitelná averze vůči veřejně známým osobám, které kvůli svému egu nejsou ochotny distancovat se od novodobého Hitlera Putina.

16 0
možnosti
KT

Já například neschvaluji cenzuru, prosazuji svobodu slova a inkriminované weby bych ponechala, ovšem s jedinou výjimkou válečného stavu. V takovém případě je nutné bránit se před agresorem všemi možnými způsoby.

4 0
možnosti
JK

A je to tady. Výplod pana pseudoučitele jsem tak nějak očekával. Nezklamal.;-D

10 3
možnosti
JB

J85i50r36i 61B80o94r

20. 3. 2022 9:42

Vy jste moudrý jako Paroubek.Rv

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 1
možnosti
  • Počet článků 1588
  • Celková karma 39,52
  • Průměrná čtenost 3229x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik