Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Gen. Pavel nevadí komunistům, ať si říkají jakkoli....

0 0
možnosti
ZZ

Oni si teď říkají komunistobijci !

;-D

2 0
možnosti
Foto

Proč naopak mnohým příznivcům ANO (a podobných obskurních spolků) vadí? A přímo nahání hrůzu? :-)

2 2
možnosti
JN

To jsou ovšem vaše typické průpovídky ve stylu Stařeček Pagáč vyprávjajů... :-)

Nevšiml jsem si, že by pan Pavel kvůli své minulosti vadil jen příznivcům ANO. A proč by komukoliv měl nahánět hrůzu (s ohledem na dost malé pravomoci, které u nás prezident má)?

1 3
možnosti
ZH

Víte proč? Protože jsou to lidi s mozkem, kteří dokáží ohodnotit člověka podle dlouholeté práce. A víte vy proč do něj šijou hlavně kobliháři, espéďáci a ruSSKé štěnice? Přesně...... nešahají mu ani po kotníky.

2 3
možnosti
MV

Někdy je situace taková, že je třeba udělat ústupek. V případě chlapa, jakým je pan Pavel, je menší ústupek přijatelnější, než např volit mezi kandidáty Babiš (pokud sebere odvahu kandidovat - nebo nějaký jeho posluha z ANO), Bašta, odborový předák. Můj hlas pan Pavel mít bude.

3 2
možnosti
JK

Když se volil Zeman, taky jsem udělal ústupek a volil jsem jeho.

0 0
možnosti

Protože si po mnoha letech přejí mít na Hradě skutečného chlapa. Chlapa, který prokázal hrdinství v boji, když se svou jednotkou vyvedl francouzské kolegy ze zajetí. Chlapa, který se díky svému vzdělání a schopnostem dostal do nejvyšších struktur NATO a obstál tam se ctí. Není komunista jako komunista. Například Vladimíru Dlouhému (taky předlistopadovému členu KSČ) vděčíme za to, že prosadil vybudování alternativního ropovodu z Ingolstadtu. Kdyby tak postupovali všichni politici, nemuseli jsme být dnes na Rusku tak závislí. Svého času byl Vladimír Dlouhý velmi oblíbený politik a jeho bývalé členství nikdo neřešil. A dodnes se koneckonců pohybuje v nejvyšších patrech ekonomiky. A mohl bych taky dát příklad v osobě Františka Kriegla. Jako jediný odmítl v roce 1968 podepsat Moskevský protokol, i když mu v té chvíli šlo evidentně o život. I když to byl kovaný komunista a 50.léta si (možná) nedal za rámeček, nelze jeho hrdinské chování neocenit. Na rozdíl od dnešních pohrobků komunistů v KSČM, kteří zde málem působí jako pátá kolona Putina.

7 2
možnosti
LS

Zkuste si v současné době poměřit prezidentské kandidáty p. Pavla a p Baštu. V čem se dávno začali angažovat a jaké jsou nyní jejich postoje. Nebe a dudy...

4 0
možnosti
Foto

Pane Jílku absolvoval studium na zpravodajce na Generálním štábu Vojenského zpravodajství v dresu vojáka útvaru zvláštního určení. Za komunistů byli zpravdojaské služby, organizováné prostřednictvím činnosti ministerstev, a to ministerstva obrany, ministerstva vnitra a ministerstva zahraničí. Školení špionů provádělo Ministerstvo vnitra a její složka StB,, ale ne Vojenské zpravodajství při generálním štábu. Tak podobně je to rozdělené i dnes,

0 0
možnosti
Foto

Co to vlastně jsou ti „komunistobijci?“ Já se v tom orwellovském newspeaku některých blogerů už ztrácím.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
LH

Protože to jsou "komunistobijci" jen proti některým komunistům, ale nikoli proti svým spolustraníkům z Pirátské strany.

1 1
možnosti
Foto

Vy jste asi nechodil za komunistů na střední školu, že nevíte, jaká byla praxe při zakládání SSM.:-/

1 0
možnosti
JK

A ono je to naopak. Proč všem komunistům vadí kandidatura Petra Pavla? Pokud je skutečně kovaný komouš, pak by měli jásat a prosazovat svého člověka všemi prostředky.

Jelikož je reakce zmíněné vymírající skupinky absolutně opačná, je to jasný signál, že díky Pavlovi ztrácí komunisti další oporu a zejména že přestane poklonkování prolhanému agresorovi Putinovi a dalším totalitním vůdcům, kteří mají na rukou krev.

Jsem přesvědčen, že to je hlavní příčina odporu komunistů proti Pavlovi. Protože přestože Zeman verbálně Putina haní, stále má jako poradce pana Nejedlého, což je přímá spojka na Kreml a také neodvolal své výroky spojené s kauzou Skripal, Vrbětice a hlavně nezměnil svůj názor na Krym. Také evidentně ignoruje demokraticky zvolené zástupce českého lidu a dává jasně najevo, že své názory nezměnil. Skutečně marginální epizoda v životopise Petra Pavla je jen uměle nafukovanou zástěrkou, protože ten obrat Hradní orientace z východu na západ vadí všem komunistům a dalším extrémistům ze všeho nejvíc, jen to nemohou říci naplno, protože tím by se postavili proti většinovému názoru české společnosti a ukázalo by se, že i když hodně křičí, tak jich je vlastně velmi málo.

8 2
možnosti
ZZ

Ve své úvaze máte zásadní chybu.

Komunistům kandidatura Petra Pavla nevadí, ta vadí jen jejich odpůrcům.

;-)

1 3
možnosti